Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Pokój AA
Zaraz będzie dziewiąty miesiąc i sie zastanawiam jakim imbecylem byłem że jeszcze 9 miesiecy temu wlewałem do mordy to gówno.Czuje sie doskonale, poza problemami z nogą czuje sie doskonale a cera wróciła do cery zdrowego typa.
- domeldoom
- postuje jak opętany!
To dopiero 9 miesięcy. Nie chcę odebrać Ci radości, tylko przestrzec przed zbytnią pewnością siebie. Bo znakomitą część leczących się niestety zgubiła.
I czasem nie myśl, niech Ci nawet do głowy nie przychodzi, by próbować pić kontrolowanie.
Szanse są znikome, niemal zerowe.
I nie nastawiaj się negatywnie dfo alkoholu - on ma być neutralny dla Ciebie, a pisanie
to niebezpieczny sygnał wg mnie.
Niech on sobie będzie, ale obok Cibie i iech nie zrwaca uwagi, niezaleznie czy w pozytywny czy negatywny sposób, bo i tak zwraca, a to niebezpieczne.
Jesteś w terapii czy sam sobie radzisz?
Nie mniej jednak gratulacje i powodzenia.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
-
backslifer
- w mackach Zła
Bo ja wiem, nic chyba dziwnego w patrzeniu na alkohol jak na najgorsze gówno wspominając jakie spustoszenie siał w życiu.domeldoom pisze: ↑14-05-2026, 19:03I nie nastawiaj się negatywnie dfo alkoholu - on ma być neutralny dla Ciebie, a pisanieto niebezpieczny sygnał wg mnie.
Niech on sobie będzie, ale obok Cibie i iech nie zrwaca uwagi, niezaleznie czy w pozytywny czy negatywny sposób, bo i tak zwraca, a to niebezpieczne.
Dużo gorszym sygnałem jest łapanie się na myśleniu o nim przychylnie i wspomnieniu tu i tam "dobrych chwil".
Inną kwestią jest widzenie alkoholu np. w sklepie, tu faktycznie optymalnie jak jest po prostu przezroczysty.