Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Alter Ego
postuje jak opętany!

Re: Dowcipy v. n'ta

29-04-2026, 15:25

Ascetic pisze:
29-04-2026, 15:15
Trochę taki świat nastolatka, któremu przemocowy, zaburzony/ wstrząśnięty ojciec, po pijaku wyjaśnił, jak żona a matka nastolatka, od niego odeszła, że wszystkie kobiety to k-wy. Coś jak obraz rzeczywistości, u dopiero co wypuszczonego Łomiarza.
Takie pierdolety możesz opowiadać lewackim menelom w parku. Tymczasem już dawno pisano o tym tam, gdzie problem pojawił się jako pierwszy czyli we Francji: "Opracowanie think tanku Terra Nova pracującego na potrzeby Partii Socjalistycznej od pewnego czasu wskazuje bowiem, że jej naturalny elektorat, czyli robotnicy, staje się coraz bardziej konserwatywny i zwraca w stronę prawicy. Rezerwuarem wyborczym socjalistów mieliby się stać imigranci, którzy w 75 procentach głosują na lewicę. Zalecenie brzmi więc: należy darować sobie dawny tradycyjny elektorat i postarać o zwiększenie tego nowego stwarzającego wyborcze perspektywy."

Podchwyciły to polskie środowiska lewicowe, w tym Krytyka Polityczna.

Poza tym oczywiście bardzo istotny jest tu twórca tego typu koncepcji czyli Richard Coudenhove-Kalergi.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-04-2026, 15:26

Alter Ego pisze:

ble ble

Obrazek
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

29-04-2026, 15:46

Alter Ego pisze:
Ascetic pisze:
29-04-2026, 15:15
Trochę taki świat nastolatka, któremu przemocowy, zaburzony/ wstrząśnięty ojciec, po pijaku wyjaśnił, jak żona a matka nastolatka, od niego odeszła, że wszystkie kobiety to k-wy. Coś jak obraz rzeczywistości, u dopiero co wypuszczonego Łomiarza.
Takie pierdolety możesz opowiadać lewackim menelom w parku. Tymczasem już dawno pisano o tym tam, gdzie problem pojawił się jako pierwszy czyli we Francji: "Opracowanie think tanku Terra Nova pracującego na potrzeby Partii Socjalistycznej od pewnego czasu wskazuje bowiem, że jej naturalny elektorat, czyli robotnicy, staje się coraz bardziej konserwatywny i zwraca w stronę prawicy. Rezerwuarem wyborczym socjalistów mieliby się stać imigranci, którzy w 75 procentach głosują na lewicę. Zalecenie brzmi więc: należy darować sobie dawny tradycyjny elektorat i postarać o zwiększenie tego nowego stwarzającego wyborcze perspektywy."

Podchwyciły to polskie środowiska lewicowe, w tym Krytyka Polityczna.

Poza tym oczywiście bardzo istotny jest tu twórca tego typu koncepcji czyli Richard Coudenhove-Kalergi.
Obrazek
NoGodsNoMasters
zaczyna szaleć

29-04-2026, 15:57

Ascetic pisze:
29-04-2026, 15:00
NoGodsNoMasters pisze:
29-04-2026, 14:56
Ascetic pisze:
29-04-2026, 09:09

Dziwne masz te wpisy, właściwie coraz dziwniejsze, ale czego jak czego, ale naiwności Tobie zarzucić nie można.
Co w nich dziwnego? To że degeneraci zawsze zasłaniają się kobietami i dziećmi? I one zwykle obrywają? Czy to, że chcesz anihilować każdego kto chce zrobić krzywdę tobie lub twym bliskim? Chyba nie zatrzymałeś się na przygodach pancernych, którzy w przerwach między mordowaniem fryców uganiali się za pannami lub pomagali ludności siać zboże? :D
Chodziło mi o inne wpisy, dotyczących innych kwestii, miałem na uwadze wcześniejsze, spoza tego wątku. Zostawiłbym to na później.
Brzmi niepokojąco. Dziwne jest to miejsce. Poczułem się niekomfortowo. Tym bardziej, że już mi tutaj grożono rękoczynami. Jesteś recenzentem wypowiedzi i postaw?
Awatar użytkownika
Ascetic

29-04-2026, 16:00

NoGodsNoMasters pisze:
29-04-2026, 15:57
Ascetic pisze:
29-04-2026, 15:00
NoGodsNoMasters pisze:
29-04-2026, 14:56

Co w nich dziwnego? To że degeneraci zawsze zasłaniają się kobietami i dziećmi? I one zwykle obrywają? Czy to, że chcesz anihilować każdego kto chce zrobić krzywdę tobie lub twym bliskim? Chyba nie zatrzymałeś się na przygodach pancernych, którzy w przerwach między mordowaniem fryców uganiali się za pannami lub pomagali ludności siać zboże? :D
Chodziło mi o inne wpisy, dotyczących innych kwestii, miałem na uwadze wcześniejsze, spoza tego wątku. Zostawiłbym to na później.
Brzmi niepokojąco. Dziwne jest to miejsce. Poczułem się niekomfortowo. Tym bardziej, że już mi tutaj grożono rękoczynami. Jesteś recenzentem wypowiedzi i postaw?
Nie bawisz się zabierając zdanie, wyrażając opinię, w recenzenta postaw i wypowiedzi?
lys på slutten av lys

dra til helvete
NoGodsNoMasters
zaczyna szaleć

29-04-2026, 16:02

Niekoniecznie, a przynajmniej niezbyt natarczywie. Tutaj trwa prawdziwa wojna.
Awatar użytkownika
Ascetic

29-04-2026, 16:08

NoGodsNoMasters pisze:
29-04-2026, 16:02
Niekoniecznie, a przynajmniej niezbyt natarczywie. Tutaj trwa prawdziwa wojna.
Nie bądź taki skromny. Mocowałeś się jakbyś do kisielu wpadł.

Co do komfortu, i pośrednio brania pod uwagę, tego kto i co "recenzuje". Starasz się pokazać jako młodszy niż średnia tutaj. Aż tak nie buduj wyobrażenia swojej osoby, jako tej, która nie rozumie i nie akceptuje mechanizmów, które funkcjonują de facto wszędzie. Nawet jak napiszesz, że masz 15 lat, i czujesz się niekomfortowo, a na drugą rękę, będziesz pisał jak 40 latek, przynajmniej w zakresie obserwacji polityczno-społecznych, nikt tego nie kupi.

To by było na tyle.
lys på slutten av lys

dra til helvete
ODPOWIEDZ