nie wiem czy było
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Trochę głupie jest wypowiadanie się na temat, o którym nie ma się pojęcia. Koalicja Epsteina prowadzi działania zupełnie nie przejmując się ludnością cywilną, a wręcz uznając eksterminację za oczywisty element wywołanej przez siebie wojny. Z raportu UNICEF: "Od eskalacji konfliktu minęły ponad 3 tygodnie. W tym czasie zabito lub zraniono ponad 2,1 tys. dzieci. 206 dzieci zginęło w Iranie, 118 w Libanie, czworo w Izraelu, a jedno w Kuwejcie."NoGodsNoMasters pisze: ↑29-04-2026, 08:59Trochę głupie te pretensje do żonkili, bo gdyby w moją wioskę strzelano rakietami to w odwecie waliłbym ze wszystkiego co mam. Nie patrząc, czy giną kobiety, dzieci, czy ich rybki lub chomiki. W myśl zasady albo ja , albo oni. Na wojnie cierpią przede wszystkim cywile. To chyba żadna nowość.
Dziwne masz te wpisy, właściwie coraz dziwniejsze, ale czego jak czego, ale naiwności Tobie zarzucić nie można. Przecież, nie uważasz, że kacapski troll bez końca powtarzający narrację o "inscenizacji w buczy", czy "ustawieniu ukraińskich czołgów w przedszkolach w celach, a jak, prowokacji, pokojowej armii rosyjskiej (jakby dało się tak po polsku, dałby z dużej litery)" będzie się teraz pochylał nad liczącą w tysiącach śmiercią Libańczyków, czy Palestyńczyków? Ta padlina, jak tutaj wjadą kacapy, pierwszy wskaże tego kumpla z biurka w urzędzie, siedzącego naprzeciwko, do wiadomoczego, albo z magazynu gdzie tam zapierdala, czy panią sklepową, która akurat patrzy na niego jak na gówno, co nie jest czymś szczególnym. Tam we łbie jest pełen katalog 1:1 tego co jego łepetyna zszczyta z miejsc w których go trzyma. Przecież też, te lata frustracji, co tu wylewa, dzisiaj o kobietach, wczoraj o gejach, a przed wczoraj o tych co dali z własnej potrzeby na jakiś tam charytatywny cel, muszą znaleźć upust.NoGodsNoMasters pisze: ↑29-04-2026, 08:59Trochę głupie te pretensje do żonkili, bo gdyby w moją wioskę strzelano rakietami to w odwecie waliłbym ze wszystkiego co mam. Nie patrząc, czy giną kobiety, dzieci, czy ich rybki lub chomiki. W myśl zasady albo ja , albo oni. Na wojnie cierpią przede wszystkim cywile. To chyba żadna nowość.
no może nawet bym się wzruszył tym zatroskaniem gdybym nie miał świadomości kurewskiego falszu i obłudy które się za tym nieudolnie kryją. to co, po udanej zrzutce widzę was z kondziem na granicy w koszulkach „refugeesAlter Ego pisze: ↑29-04-2026, 09:09Trochę głupie jest wypowiadanie się na temat, o którym nie ma się pojęcia. Koalicja Epsteina prowadzi działania zupełnie nie przejmując się ludnością cywilną, a wręcz uznając eksterminację za oczywisty element wywołanej przez siebie wojny. Z raportu UNICEF: "Od eskalacji konfliktu minęły ponad 3 tygodnie. W tym czasie zabito lub zraniono ponad 2,1 tys. dzieci. 206 dzieci zginęło w Iranie, 118 w Libanie, czworo w Izraelu, a jedno w Kuwejcie."NoGodsNoMasters pisze: ↑29-04-2026, 08:59Trochę głupie te pretensje do żonkili, bo gdyby w moją wioskę strzelano rakietami to w odwecie waliłbym ze wszystkiego co mam. Nie patrząc, czy giną kobiety, dzieci, czy ich rybki lub chomiki. W myśl zasady albo ja , albo oni. Na wojnie cierpią przede wszystkim cywile. To chyba żadna nowość.
https://centrum-prasowe.unicef.pl/45161 ... -87-dzieci
To pokazuje również, że Persowie, którzy są ofiarą agresji, prowadzą swoje działania w o wiele bardziej cywilizowany sposób.
Znowu błąd logiczny. Dla Ciebie sprzeciw wobec eksterminacji na Bliskim Wschodzie = zobowiązanie do przyjęci tu uchodźców?! Pomijam już fakt, że Polska właśnie przyjmuje naród sprawców, a rząd RP uchwałę o ochronie życia żydowskiego. Podstawowa zaś kwestia to pokój na Bliskim Wschodzie = brak uchodźców z tego rejonu.nagrobek pisze: ↑29-04-2026, 09:31no może nawet bym się wzruszył tym zatroskaniem gdybym nie miał świadomości kurewskiego falszu i obłudy które się za tym nieudolnie kryją. to co, po udanej zrzutce widzę was z kondziem na granicy w koszulkach „refugeesAlter Ego pisze: ↑29-04-2026, 09:09Trochę głupie jest wypowiadanie się na temat, o którym nie ma się pojęcia. Koalicja Epsteina prowadzi działania zupełnie nie przejmując się ludnością cywilną, a wręcz uznając eksterminację za oczywisty element wywołanej przez siebie wojny. Z raportu UNICEF: "Od eskalacji konfliktu minęły ponad 3 tygodnie. W tym czasie zabito lub zraniono ponad 2,1 tys. dzieci. 206 dzieci zginęło w Iranie, 118 w Libanie, czworo w Izraelu, a jedno w Kuwejcie."NoGodsNoMasters pisze: ↑29-04-2026, 08:59Trochę głupie te pretensje do żonkili, bo gdyby w moją wioskę strzelano rakietami to w odwecie waliłbym ze wszystkiego co mam. Nie patrząc, czy giną kobiety, dzieci, czy ich rybki lub chomiki. W myśl zasady albo ja , albo oni. Na wojnie cierpią przede wszystkim cywile. To chyba żadna nowość.
https://centrum-prasowe.unicef.pl/45161 ... -87-dzieci
To pokazuje również, że Persowie, którzy są ofiarą agresji, prowadzą swoje działania w o wiele bardziej cywilizowany sposób.„
To lewacka retoryka. Polska nie jest dla każdego, ale każdy Polak może pomagać każdemu, niekoniecznie wpuszczając go do Polski.