Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
domeldoom
postuje jak opętany!

Re: Pokój AA

27-04-2026, 09:27

tomaszm pisze:
23-04-2026, 22:50
Najgosze jest to że kocham smak piwa i tytoniu.
Nie, nie kochasz smaku piwa. To Twój organizm daj Ci ten sygnał byś pił.
Zapijasz "coś", nie pijesz dla smaku - cokolwiek byś sobie nie mówił i jak sam sobie tłumaczył, to tak jest.
Tylko tak łatwiej Ci ot nsiść, jak sobie pwoiesz: kocham smak piwa. Tak kurwa, Harnasia z puszki... To jest "smak".
Może akurat w Twoim przypadku być inne piwo czy napój piwopodobny.
Pijesz dla alkoholu, nie dla smaku.
Kropeczka.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
Major Zagłoba
postuje jak opętany!
Kontakt:

27-04-2026, 09:39

Ja się złapałem na tym, że kozel niealkoholowy (drobnym druczkiem max 0,5%) smakuje mi w sumie bardziej niż zwykle jasne piwo. To chyba dobrze.
Awatar użytkownika
ŚWIADECTWA_JEZUSA
postuje jak opętany!

27-04-2026, 09:52

0,5? według Roberta Rutkowskiego nie ma bezpiecznej dawki alkoholu a 100ml to mikroudar

Ten robert to bożyszcze niepijęcych alkoholików.
POLSKA zawsze KATOLICKA
backslifer
w mackach Zła

27-04-2026, 10:21

ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze:
27-04-2026, 09:52
0,5? według Roberta Rutkowskiego nie ma bezpiecznej dawki alkoholu a 100ml to mikroudar

Ten robert to bożyszcze niepijęcych alkoholików.
A jakikolwiek alkoholik powiedział Ci wprost, że go idolizuje, czy tak sobie walczysz z tym co Ci algorytmy na social mediach podsyłają? :hahaha:
Ja mam do niego mieszane uczucia, często mówi prawidłowo, ale w sumie to są takie truizmy, z których niepijący nic specjalnie nowego się nie dowiedzą. Inny target. Ale też zdarzały mi się jakieś pojedyncze wypowiedzi, które mnie odrzuciły (bardziej na temat ogólnie psychologii, niż alkoholu). No i wszędzie go pełno, ale może to właśnie moje algorytmy.
A co do samego mikroudaru to nie wiem, nie znam się. To, że działa toksycznie na organizm też w małych ilościach, to chyba każdy wie. No ale jak ktoś nie nadużywa to niech tam sobie pije, większość osób w siebie toksyny wrzuca, w takiej czy innej formie.
ODPOWIEDZ