:DBiały pisze:ja oglądam regularnie od kilku lat, 10/10 i nigdy się nie znudziSgt. Barnes pisze:Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich"
Wasze nietypowe hobby
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 0ms
- zahartowany metalizator
Re: Wasze nietypowe hobby
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
ja pierdolę... wybrałbym się na Twoim miejscu :)Sgt. Barnes pisze:Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich", "Kasię i Tomka", stare polskie filmy wojenne, gdzie rządzi KBW, UB i AL oraz "Dziennik Telewizyjny" z 1989 r. na TVP Historia.
Czas iść do specjalisty czy samo przejdzie?
- Sgt. Barnes
Dzięki. Tylko nie wiem, czy jeszcze do psychologa, czy już do psychiatry ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Też bardzo lubię, a parę kwestii z tego serialu to jest już absolutna klasyka np. "a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w dupę?" :DSgt. Barnes pisze:Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich"
- Lykantrop
To ja z kolei nigdy nie mogłem tego serialu zdzierżyć... autentycznie mnie nie śmieszy, tylko wkurwia. I to się chyba tyczy wszystkich polskich seriali nagrywanych po 89.ramonoth pisze:Też bardzo lubię, a parę kwestii z tego serialu to jest już absolutna klasyka np. "a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w dupę?" :DSgt. Barnes pisze:Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich"
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja lubię tylko "Kiepskich" i "Miodowe lata" z komediowych, a z pozostałych to parę by się znalazło, które oglądałem z przyjemnością - "Pitbull", "Ratownicy", "Przystań", "Fala zbrodni".Lykantrop pisze:To ja z kolei nigdy nie mogłem tego serialu zdzierżyć... autentycznie mnie nie śmieszy, tylko wkurwia. I to się chyba tyczy wszystkich polskich seriali nagrywanych po 89.
Natomiast czymś, co wyprowadza mnie absolutnie z równowagi w polskich serialach jest ryj Karolaka. No, kurwa, aż na samą myśl mnie telepnęło.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja w publicznych toaletach wszystko obsługuję butami oraz łokciami.Analripper pisze:wbrew temu co napisze, to powazny temat... niedawno uswiadomilem sobie, sikajac w publicznej toalecie, ze do grona swoich zainteresowan moge doliczyc rowniez dosc ciekawee zajecie. Zmywanie strumieniem swojego moczy pozostalosci po defekacjach innych klientow szaletwo. Podczas jednego sikania potrafie zmyc nawet 2-3 draski...
a czym nietypowym Wy sie paracie?
- Sgt. Barnes
"Co mnie to gówno obchodzi"?, "Rozdupcyć", ""Nie mam, ale nawet jakbym miał, to bym nie dał", "Roztyta w biedrach" i absolutnie sakramentalne, niepodważalne, kończące każdą dyskusje - "A W POŚREDNIAKU BYŁEŚ?! ;-)ramonoth pisze:Też bardzo lubię, a parę kwestii z tego serialu to jest już absolutna klasyka np. "a zasadził ktoś kiedyś panu kopa w dupę?" :DSgt. Barnes pisze:Ostatnio oglądam namiętnie "Świat według Kiepskich"
- Sgt. Barnes
Ja mam podobnie, tylko inaczej - A-HA! ;-)Triceratops pisze:sluchanie Duran Duran
No i nieprzemijająca, granicząca z fanatyzmem, fascynacja hair metalem ;-)
-
Baton
- weteran forumowych bitew
W sumie hobby to chyba za duże słowo, ale ileś tam lat temu bawiłem się trochę w żonglerkę. po paru miesiącach mi przeszło, gdy nie mogłem opanować tego gówna:

no i piłki poszły w kąt. Ale ostatnimi dniami trwa w moim mieście festiwal sztukmistrzów i wszędzie roi się od zjebów żonglujących wszystkim, od piłek do ziejących ogniem toporów stalmocy. Spontanicznie kupiłem sobie na straganie trzy piłki za jakieś grosze i nakurwiam od wczoraj aż miło, bardzo odprężające zajęcie - i ze słuchaniem muzyki się świetnie komponuje. Jak się okazuje, człowiek sobie bardzo szybko wszystko przypomina, całkiem jakby przerwy nie było.
I ten syf z gifa o dziwo tez mi zaczął wychodzić.

no i piłki poszły w kąt. Ale ostatnimi dniami trwa w moim mieście festiwal sztukmistrzów i wszędzie roi się od zjebów żonglujących wszystkim, od piłek do ziejących ogniem toporów stalmocy. Spontanicznie kupiłem sobie na straganie trzy piłki za jakieś grosze i nakurwiam od wczoraj aż miło, bardzo odprężające zajęcie - i ze słuchaniem muzyki się świetnie komponuje. Jak się okazuje, człowiek sobie bardzo szybko wszystko przypomina, całkiem jakby przerwy nie było.
I ten syf z gifa o dziwo tez mi zaczął wychodzić.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Antychróst
- postuje jak opętany!
A był sztukmistrz Krzysiek z Białegostoku?Baton pisze: ostatnimi dniami trwa w moim mieście festiwal sztukmistrzów i wszędzie roi się od zjebów żonglujących wszystkim, od piłek do ziejących ogniem toporów stalmocy.
- WaszJudasz
Indianinami się interesuję.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- TheDude
Ja mam jazdeczkę na dobre audiobooki. Taki produkt to coś pięknego w sytuacjach następujących:
- pora na sen
- spacer
- samotna wyprawa rowerowa
- podróż autokarem / pociągiem
- sytuacja w stylu ''siedzę gdzieś i czekam na coś w chuj długo''
- pora na sen
- spacer
- samotna wyprawa rowerowa
- podróż autokarem / pociągiem
- sytuacja w stylu ''siedzę gdzieś i czekam na coś w chuj długo''
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
Kurwa, kto to? xDDWysłane przez Betoniarz
sranie, sikanie i tylee radości, mój booże jaki świat ten ciekawy jest oh :cool:
a ja to lubię, w wolnych chwilach, przyglądać się dzikiej przyrodzie, tym robaczkom pełzającym, ptaszkom ćwierkającym, jak czasem jakiś dzik mi śmignie czy sarna w lesie i ten zapach mchu gdy się budzę
woodpecker from space
-
tomaszm
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
POLSKA zawsze KATOLICKA
-
tomaszm
To skromniutka cześć. Jest tego blisko 150 sztuk. Głownie myśliwskie noże. Niektóre limitowane takie rary wsórd noży myśliwskich. A motyle to można mieć w brzuchu przed dobrym ruchaniem. Oczywiście mam to pokryte przed lubą,bo nie rozumie moich zainteresowań hehe.
Kiedyś tam wkleję wszystko.
Dziasj kupiłem w wybitnie mnie cieszy jest zdjecie od specjalsów.
Kiedyś tam wkleję wszystko.
Dziasj kupiłem w wybitnie mnie cieszy jest zdjecie od specjalsów.
-
Stary Metal
- świeżak
Nie pamiętam, czy go wrzucałem, ale dzieciaki kupiły mi do kolekcji.
Tym właśnie ułomkiem ojcowskiego miecza, Conan odciął wraży łeb Thulsie Doomowi.

Tym właśnie ułomkiem ojcowskiego miecza, Conan odciął wraży łeb Thulsie Doomowi.