Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Hatefire
Toz to legendarny eliksir +1 000 do wszystkich statów

Ps. Pytanie do Warszawsioków. O co chodzi z linią 189?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- empir
- zahartowany metalizator
Jo niy żodyn warszawiok, ale internety godajōm, co ta linia 189 to je jakiś przeklōnty twōr komunikacyjny.
Podobno:
- jeździ bez pół miasta, to łapie wszystkie korki jakie sie ino da
- rozkład jazdy to bardziej sugestia niż fakt
- 189 zawdy stoi w korku
- potrafi niy przyjechać wcale, a potym nagle pojawiōm sie dwa naroz
- a jak już wsiądziesz, to stoisz jak sardynka i żałujesz swojich wyborōw życiowych
I stōnd te memy, że 189 to niy autobus, ino zjawisko paranormalne abo kara za grzechy.
- TheDude
Taki zacny box (nówka) trafiłem na necie za nieco ponad 130 zł. Jedynka remaster, no i wszystkie części z DLC na płytach a nie jakieś kody czy inne zaklęcia.
Teraz od kilku dni katuję part 1 i jest pięknie (wcześniej nie grałem, przygodę z Dark Souls zacząłem od dwójki na PS3). Praise the Sun!
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
Jedynka i trójka, zacne gry - jedne z najlepszych w tej kategorii. Ogrywam je na PS4 i Steam Deck Oled.TheDude pisze: ↑04-04-2026, 00:02
Taki zacny box (nówka) trafiłem na necie za nieco ponad 130 zł. Jedynka remaster, no i wszystkie części z DLC na płytach a nie jakieś kody czy inne zaklęcia.
Teraz od kilku dni katuję part 1 i jest pięknie (wcześniej nie grałem, przygodę z Dark Souls zacząłem od dwójki na PS3). Praise the Sun!
-
backslifer
- postuje jak opętany!
- zekke
- rasowy masterfulowicz
bloodborne ograne? najlepszy souls od from jakies 2 ligi wyzej niz wszystko inneLvcyferiusz pisze: ↑04-04-2026, 06:24Jedynka i trójka, zacne gry - jedne z najlepszych w tej kategorii. Ogrywam je na PS4 i Steam Deck Oled.TheDude pisze: ↑04-04-2026, 00:02

- Lvcyferiusz
- rozkręca się
zekke pisze: ↑05-04-2026, 11:41bloodborne ograne? najlepszy souls od from jakies 2 ligi wyzej niz wszystko inneLvcyferiusz pisze: ↑04-04-2026, 06:24Jedynka i trójka, zacne gry - jedne z najlepszych w tej kategorii. Ogrywam je na PS4 i Steam Deck Oled.TheDude pisze: ↑04-04-2026, 00:02
Bloodborne ograne pięć razy na PS4.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
zuch, a demonsy? jak nie miales okazji, a pewnie nie miales, to chyba bym juz celowal w remake na ps5. no i sekiro jest bardzo przyzwoite chociaz to lekko inna beczka, kurwa nawet te armored core od FROM jest calkiem wpyte chociaz tematyka i gatunek wisi mi kompletnie. kosimazaki to jednak jest przechuj dizajner.

-
backslifer
- postuje jak opętany!
No miyazaki mistrz, co widac po tym, jak ds2 odstaje pod wieloma wzgledami. Ostatnio wbilem w koncu platyne, ale ostatecznie to chyba bylo tylko po to, zeby juz mnie nigdy nie ciagnelo, zeby do tego wrocic.zekke pisze: ↑05-04-2026, 12:27zuch, a demonsy? jak nie miales okazji, a pewnie nie miales, to chyba bym juz celowal w remake na ps5. no i sekiro jest bardzo przyzwoite chociaz to lekko inna beczka, kurwa nawet te armored core od FROM jest calkiem wpyte chociaz tematyka i gatunek wisi mi kompletnie. kosimazaki to jednak jest przechuj dizajner.
- 0ms
Nikt nie ogląda wiadomości?
- zekke
- rasowy masterfulowicz
z wiadomosci to np nowe denuvo zlamane, nie jakims gowno "crackiem" wymagajacym dostepu do kernela i grzebania w biosie tylko normalnym legitnym, i bardzo kurwa dobrze.

- 0ms
Problem chyba w tym, że mało komu się chce rozpracowywać drm gra po grze. A hypervisor - jedyną uniwersalna metodę - mają załatać. Zobaczymy co będzie dalej.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
ale ja nie mowie o cracku hypervisor ktory nie jest crackiem tylko jakims gowno backdoorem, mowie wersji voices38 gdzie wszystko jest jak bozia przykazala - podmieniasz stuff i gotowe, zadnego wylaczania safe boota w biosie czy innych kernevl lvl kombinacji z hypervisora. takze denuvo na ten moment pęklo, tak jak i poprzednie ver wczesniej, poki co w RE:Requiem ale spodziewam sie kolejnych tytulow dosc szybko.

- hcpig
Zobaczcie jak ten czas zapierdala - w tym roku mija 15 lat od czasu wydania Duke Nukem Forever czyli tyle samo ile między premierami DN3D od DNF...
Jacy jesteśmy kurwa starzy.
Jacy jesteśmy kurwa starzy.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- 0ms
No i do tego się odnoszę. Denuvo już było łamane wielokrotnie, potem zawsze było łatane, no i szukanie exploitów zaczynało się od początku, z czasem chyba coraz mniej ochoczo. Jeśli załatają nowy exploit to zostanie Hypervisor, który też mają na celowniku. Ruchomy cel.zekke pisze: ↑12-04-2026, 16:28ale ja nie mowie o cracku hypervisor ktory nie jest crackiem tylko jakims gowno backdoorem, mowie wersji voices38 gdzie wszystko jest jak bozia przykazala - podmieniasz stuff i gotowe, zadnego wylaczania safe boota w biosie czy innych kernevl lvl kombinacji z hypervisora. takze denuvo na ten moment pęklo, tak jak i poprzednie ver wczesniej, poki co w RE:Requiem ale spodziewam sie kolejnych tytulow dosc szybko.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
no i good, generalnie schemat wiadomy - nowe zabezpieczenie, nowe cracki i tak w kolko, nie mniej fajnie ze w koncu ktos to rozjebal w normalny legitny sposob. hyprevisior olewam kompletnie bo po tym jak sie rozejrzalem z czym to sie wiaze i z ktorych kierunkow pochodzi to szkoda sobie dupy zawracac, chyba ze kogos bawi tworzenie jakis wirtualnych srodowisk czy innych po to aby piracka gierke zainstalowac lol. co do tego czy crackerzy maja checi sie z tym dziubac - nie wiem, ale to chyba raczej w chuj prestiz i fejm w crackerskiej scenie
z takich historii pamietam jak z pol zycia temu piracilem ktoregos splinter cella i trzeba bylo fizycznie cdrom odlaczac z tasmy IDE od kompa i robic jakies inne cuda wianki aby poszlo, do momentu ofc jak ktos nie scrackowal tak ze po prostu podmieniales exe i tyle
z takich historii pamietam jak z pol zycia temu piracilem ktoregos splinter cella i trzeba bylo fizycznie cdrom odlaczac z tasmy IDE od kompa i robic jakies inne cuda wianki aby poszlo, do momentu ofc jak ktos nie scrackowal tak ze po prostu podmieniales exe i tyle
a cie chuj, myslalem ze od DN3D minelo wiecej do DNF, z 2 strony myslalem ze od DNF minelo wiecej do teraz ;d wychodzi na to ze chyba nie jest tak zle xd

- Mental
- weteran forumowych bitew
Ktoś jeszcze się pierdoli w ściąganie piratów?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- zekke
- rasowy masterfulowicz
oczywiscie, nieustannie, bezapelacyjnie, do samego konca.