NoGodsNoMasters pisze: ↑11-04-2026, 20:14
Mam takiego jednego kolegę Mariusza w pracy. Starszy facet , 48 lat. Oszukany przez system. Tak przynajmniej często powtarza. Wszystkie wyliczenia ma w jednym palcu. Tak samo jak ty. Mówi, że za komuny było lepiej, bo nie było unii, ludzie mieli więcej kasy i dostawali za darmo mieszkania. Cały czas narzeka. Nie da się słuchać tego lamentu. Całe szczęście, że mam słuchawki i mogę się trochę odciąć.
Z tym psychicznym, szkoda czasu i energii. Tak z wieloletniego doświadczenia napisze. Wystarczy poczekać* aż go po raz kolejny wypierdolą. Zauważ, że po tygodniu u typa wjechał cały zestaw urojeń, a jak ..., z gejami włączenie, namiętnie ich określając
pedałami. Nikt go nie pyta, nikogo jego pierdolec nie interesuje, co nie zmienia postaci, że pomiędzy przyklejaniem YT-uba, jakby ludzie nie mieli dostępu do tego czym tutaj spamuje, daje upust swoim nieposkromionym rządzą nakurwiania z podręcznika stachanowca-braunowca. Po miesiącu to
Rosja z wielkiej litery w opozycji do całego niewolniczego, "zdeprawowanego" świata to będzie mały pikuś. Wystarczy dać mu lecieć z tematem xD
Wracając do sedna. Zapytaj może dziadersa Mariusza o ten koronny argument ...
po przyjęciu butiki automat zgniata tę butelkę .... Ja tam leże i kwiczę. Warto by było rozwinąć temat, dla komiczności argumentacji. Może coś Mario dopowie. Np. czy tam do Niemca nie trafiają, czy i jaki to ma związek bez związku z niczym, bo zagadkowe i pojebane to jest LOL
* A najlepiej zamrozić aktywność. Niech gada sam ze sobą, jak od 16tej, od kilku dni, ja przystało na niewolnika, po wachcie na januszeksie - nakurwia jaki to zniewolony jest xD