Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Pokój AA
dziwny jest ten świat 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator

Napisałem dziś na forum o 6 miesiącach bez picia bez pomocy terapii i jakimś cudem wszystkowiedzący fb wyświetla mi to przed momentem na wallu xD nie można nawet myśleć bo wszystko o Tobie kurwa wiedzą.
Tak poza tym w komentarzach mnóstwo ludzi chwali się swoimi sukcesami z długim okresem nie picia bez terapii.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wytrzeźwiej, a potem pisz. Językowy bełkot.
-
mocny2_3
Jestem trzeźwy od 6 miesiecy zjebie.Jaki bełkot? że ktoś jest w stanie nie pić bez terapi? rozjaśnij o chuj Ci gamoniu chodzi
Edit: w sumie to w chuju mam ten temat i szkoda moich nerwów bo już sam nie wiem kto trolluje a kto nie.Napiszesz, że nie pijesz - źle.Napiszesz, że można pomijając terapie - również źle.Napiszesz, że wracasz do zdrowia - źle.
Jak zaczniesz sie uzewnętrzniać i wylewać żale pisząc o setkach przebytych terapii, filozofować i pierdolić o tym ile czasu mineło zanim odkryłeś swoje JA i dostałeś należytą pomoc - dobrze, jesteś mądrym alkohoikiem i dojrzałeś do problemu.
Tak to tutaj wygląda.
Życzę domelowi i tomaszowi powodzenia, temu drugiemu w leczeniu wielu uzależnień.
Edit: w sumie to w chuju mam ten temat i szkoda moich nerwów bo już sam nie wiem kto trolluje a kto nie.Napiszesz, że nie pijesz - źle.Napiszesz, że można pomijając terapie - również źle.Napiszesz, że wracasz do zdrowia - źle.
Jak zaczniesz sie uzewnętrzniać i wylewać żale pisząc o setkach przebytych terapii, filozofować i pierdolić o tym ile czasu mineło zanim odkryłeś swoje JA i dostałeś należytą pomoc - dobrze, jesteś mądrym alkohoikiem i dojrzałeś do problemu.
Tak to tutaj wygląda.
Życzę domelowi i tomaszowi powodzenia, temu drugiemu w leczeniu wielu uzależnień.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Było to w wesołych latach 90' gdzie tolerancja dla patologicznego picia czy jeżdżenia po kielichu była jeszcze w społeczeństwie spora a tej "przysięgi" i tak prawie nikt nie dotrzymywał a największe chlanie (zarówno wśród uczniów jak i opiekunów włączając w to katechetów) odbywało się właśnie na szkolnych wycieczkach i innych wyjazdach gdzie obowiązkowo trzeba było przy okazji odwiedzić jakieś miejsce kultu typu Licheń czy inna Częstochowa
Tak że typowo dla katolicyzmu szumne deklaracje i masa na pokaz
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nagrobek
w 80tych też bylo 
- Żułek
komunie miałem w 91 albo 92 jakoś tak to u nas czegoś takiego nie pamietam aby było
ale może coś było na rzeczy bo w kościele urwał mi się film, coś wisiało w powietrzu albo jakieś egzorcyzmy odprawiali
ale może coś było na rzeczy bo w kościele urwał mi się film, coś wisiało w powietrzu albo jakieś egzorcyzmy odprawiali
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nagrobek
może ksiądz dał ci jakąś pigułę zamiast ciała chrystusa
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Żeś mi przypomniał jak pojechałem na szkolną pielgrzymkę do Częstochowy na przekurewskim kacu, dzień po koncercie VADER. Aż mi się jabolem odbiło na samo wspomnienie
Pięknie by było, jakby ktoś kiedyś wpadł na pomysł, żeby te opłatki nasączać LSD. Bezbarwne, bezwonne, mikroskopijne dawki
Przygody Batona na czarnym lądzie
- Żułek
niestety to było przed opłatkiemŻwirek i Muchomorek pisze: ↑09-03-2026, 19:04Pięknie by było, jakby ktoś kiedyś wpadł na pomysł, żeby te opłatki nasączać LSD. Bezbarwne, bezwonne, mikroskopijne dawkiCzysta transgresja.
-
Nasum
Żwirek i Muchomorek pisze: ↑09-03-2026, 19:04
Pięknie by było, jakby ktoś kiedyś wpadł na pomysł, żeby te opłatki nasączać LSD. Bezbarwne, bezwonne, mikroskopijne dawkiCzysta transgresja.
Patrząc na niektóre filmy przedstawiające msze od tych wszystkich uzdrowicieli albo telewizyjnych kaznodziei - Afryka czy Ameryka, jeden chuj - i to jak ci ludzie się zachowują, to niekiedy się zastanawiam, czy faktycznie razem z opłatkiem nie wpierdolili coś dodatkowego. Niektórzy skaczą, rzucają się jak w ataku padaczki, jeszcze inni powyginani jak po fentanylu.....
- Lukass
Wiadomo, jak jest. Ja akurat zacząłem tak mocniej topić problemy w alkoholu w trochę dziwacznych okolicznościach, ale to już niekoniecznie na forume, choć trochę tu i tam pisałem. Ale też pokazuje to, że mózg człowieka działa w zadziwiający sposób. Co do ostatniego zdania, podjąłbym się dyskusji w celach czysto sportowych, ale nie. Nie ma po co. Każdy z nas zna argumenty przeciw, ja mam też jakieś za. Ale nie czuję potrzeby ich bronienia. Są to moje prywatne argumentydomeldoom pisze: ↑09-03-2026, 11:22No kurwa niestety, nie pisałem nic o tym, bo jakoś mimo wszystko obco tu. I nie chciałem robić z siebie ofiary ani poszukiwać współczucia, ale byłem w swoim życiu, praktycznie od początku, w bardzo niefajnych miejscach...
(...)
Nałóg to potworna rzecz. Ale tez nienałogowe picie jest złe: mam rozsądny kontrargument na każdy argument za.
Oj tak. Pamiętam, jak swoją wędrówkę nieśmiało zacząłem gdzieś tak w II LO. W sensie, że sporo się tego zrobiło. W III LO też, ale już aż tak dużo nie pamiętamŻwirek i Muchomorek pisze: ↑09-03-2026, 11:33Jeszcze jest ta kwestia, że mało kto zaczyna w ogóle pić w dorosłości. Większość rozpoczyna swoją wspaniała wędrówkę na szczyt Góry Nohavicy w wieku nastoletnim, a kto się wtedy przejmuje czynnikami ryzyka![]()
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Hehe mogliby dawać MDMA to wszyscy się przytulali w ławkach przy tym obrzędzie podawania sobie ręki czy coś takiego.Żułek pisze: ↑09-03-2026, 19:06niestety to było przed opłatkiemŻwirek i Muchomorek pisze: ↑09-03-2026, 19:04Pięknie by było, jakby ktoś kiedyś wpadł na pomysł, żeby te opłatki nasączać LSD. Bezbarwne, bezwonne, mikroskopijne dawkiCzysta transgresja.
![]()
Kiedyś to wrzuciłem i znalazłem się w dość ryzykownej sytuacji o włos od bójki. Rozwiązałem to tak pacyfistycznie, że do dzisiaj jestem w głębokim szoku - od totalnej krawędzi skończyło się przybijaniem piątek z ochroną, przytulaniem się na misia z gościem, który chciał mojemu bratu przed chwilą rozwalić łeb itd (definitywnie mój brachol zaczął). Skillsy dyplomacyjne na najwyższym levelu. Wystarczyło się nie nakręcać, rzeczowo pogadać i po sprawie.
- empir
- Ascetic
GHB?
Weź poszukaj świadków, innych pokrzywdzonych. Może jakieś odszkodowanie wyszarpiesz od kurii.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Żułek
a titi niedobry

jeśli dobrze pamietam mogło się to nagrać na VHSa z komuni