Dokładnie tak. Zarządzanie strachem, rzekoma " pandemia " - poziom umieralności w skali promila. Więcej żyć pochłonął brak dostępu do służby zdrowia oraz powikłania po pseudo szczepionkach ( gdzie prawdziwie zweryfikowane szczepionki, to poziom ich przebadania trwa między 5 a 7 latami )...
Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
Re: Kłopoty ze zdrowiem
-
backslifer
- postuje jak opętany!
Zle zrozumiales, chodzilo mi o to, ze po doborze takiego a nie innego slowa od razu wiadomo, z kim ma sie do czynienia.Lvcyferiusz pisze: ↑27-01-2026, 10:53Dokładnie tak. Zarządzanie strachem, rzekoma " pandemia " - poziom umieralności w skali promila. Więcej żyć pochłonął brak dostępu do służby zdrowia oraz powikłania po pseudo szczepionkach ( gdzie prawdziwie zweryfikowane szczepionki, to poziom ich przebadania trwa między 5 a 7 latami )...
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
W sumie ciekawe czy są osoby zaszczepione na covid użwajace słowa "plandemia"..
Celem życia nie jest przeżycie.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Możemy śmiało założyć, że są tacy, którzy dopiero po zaszczepieniu włączyli myślenie (i zaktualizowali słowniki).
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
- wonsz
nie wiem co to ma do zaszczepienia, bardziej do tego, że nie mają mentalnie 15 lat.mistrzsardu pisze: ↑27-01-2026, 11:45W sumie ciekawe czy są osoby zaszczepione na covid użwajace słowa "plandemia"..
rzułf
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Mówię ci, od najmłodszych lat potrafię przyjebać w szczepionkę
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
-
mocny2_3
Miałem wizyte u jednego z najlepszych ortopedów w trójmieście i troche pocieszył a trochę zmartwił.
Po pierwsze gdzieś za rok będe miał kolejny, mały tym razem zabieg skrócenia gwoździa który zaznaczyłem na zdjęciu(zdjęcie z neta) bo gnoje wsadzili mi tak długi, że mi to uwiera i boli bo wyraźnie wystaje poza obręb czegoś tam i jak sie kłada na tym boku to go czuje.Zresztą jak stoje i dotkne tego miejsca to normalnie coś wystaje i to mocno.Albo nie mieli krótszego akurat albo odjebali fuszerke.
Noga krótsza prawie 3cm i już mam wkładki i teraz sie ucze z nimi chodzi.Kupiłem na razie 2.5cm bo biodro reszte dołoży jak sie ułoży.
Za kilka lat a może kilkanaście czeka mnie endoproteza biodra bo mimo tego, że mam teraz zrost i jest ta śruba to przy tym złamaniu coś tam sie ciągle zużywa i później zazwyczaj wszyscy jego pacjenci muszą mieć wstawioną endoproteze.
Powiedział, że miałem dużo szcześcia bo mogłem dostać krwotoku który prowadzi do śmierci, tamte rejony ponoć bardzo mocno ukrwione.Krwi trochę straciłem tak czy siak bo miałem odrazu po wszystkich badaniach przetaczane 3litry ale nie było jeszcze tak tragicznie.
Do tego wszystkiego doszło kolano, pierdolone kolano w którym są już widoczne zmiany zwyrodnieniowe.Obecnie zejde po schodzach normalnie ale wejść już ciężko bez podpierania sie w celu odciążenia kolana bo ból w samym jego środku jest tak kurwa nieprzyjemne, że masakra.Dostałem jakiś siarczan czegoś w tabletkach i proponował jeszcze zastrzyki z kwasu hialuronowego co jakiś czas ale jeden taki zastrzyk 1000zł więc na razie podziekowałem.
Czeka mnie ciężka starość xD
Ogólnie lekarz zajebisty, z 15min na konsultacje zrobiło sie gdzieś 40min, wszystko dobrze tłumaczy i widać, że to jego pasja, nic na siłe.

Po pierwsze gdzieś za rok będe miał kolejny, mały tym razem zabieg skrócenia gwoździa który zaznaczyłem na zdjęciu(zdjęcie z neta) bo gnoje wsadzili mi tak długi, że mi to uwiera i boli bo wyraźnie wystaje poza obręb czegoś tam i jak sie kłada na tym boku to go czuje.Zresztą jak stoje i dotkne tego miejsca to normalnie coś wystaje i to mocno.Albo nie mieli krótszego akurat albo odjebali fuszerke.
Noga krótsza prawie 3cm i już mam wkładki i teraz sie ucze z nimi chodzi.Kupiłem na razie 2.5cm bo biodro reszte dołoży jak sie ułoży.
Za kilka lat a może kilkanaście czeka mnie endoproteza biodra bo mimo tego, że mam teraz zrost i jest ta śruba to przy tym złamaniu coś tam sie ciągle zużywa i później zazwyczaj wszyscy jego pacjenci muszą mieć wstawioną endoproteze.
Powiedział, że miałem dużo szcześcia bo mogłem dostać krwotoku który prowadzi do śmierci, tamte rejony ponoć bardzo mocno ukrwione.Krwi trochę straciłem tak czy siak bo miałem odrazu po wszystkich badaniach przetaczane 3litry ale nie było jeszcze tak tragicznie.
Do tego wszystkiego doszło kolano, pierdolone kolano w którym są już widoczne zmiany zwyrodnieniowe.Obecnie zejde po schodzach normalnie ale wejść już ciężko bez podpierania sie w celu odciążenia kolana bo ból w samym jego środku jest tak kurwa nieprzyjemne, że masakra.Dostałem jakiś siarczan czegoś w tabletkach i proponował jeszcze zastrzyki z kwasu hialuronowego co jakiś czas ale jeden taki zastrzyk 1000zł więc na razie podziekowałem.
Ogólnie lekarz zajebisty, z 15min na konsultacje zrobiło sie gdzieś 40min, wszystko dobrze tłumaczy i widać, że to jego pasja, nic na siłe.

-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Muka, pierdnę i znikaszLvcyferiusz pisze: ↑27-01-2026, 13:04![]()
![]()
![]()
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Goście spierdolili ci życie, a ty im odpuściłeś...ehhhhmocny2_3 pisze: ↑27-02-2026, 08:39Miałem wizyte u jednego z najlepszych ortopedów w trójmieście i troche pocieszył a trochę zmartwił.
![]()
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
też mi sie coś nie klei w tej historyjce , policja gdyby chciała to znalazła by ich w max kilka godzin.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN