Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Pokój AA

06-02-2026, 11:10

tomaszm pisze:
06-02-2026, 11:02
Spoko. Możesz żartować. W chuju to mam. Ponad setke tego typu postępowań wytoczyłem w zeszłym roku i jestem pewny co robię.
Ja pierdolę. Napisałeś, że represje wojenne idą jak szalone. Zapewne chciałeś użyć słowa reparacje, a tak wyszło po prostu śmiesznie. Pomijam już fakt, że w przypadku spraw, o których mowa akurat termin reparacje nie pasuje, bo odnosi się on do rozliczeń między państwami, które były w stanie wojny. Po prostu rozśmieszył mnie twój lapsus językowy. Teraz rozumiesz?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

06-02-2026, 11:10

Z płatnościami nie ma problemu. Skarb państwa jest wypłacalny.
Dokładnie.
Ale to chyba standard u ciebie w branży? Miewasz w ogóle problemy z wykonywaniem wyroków? Kogo ty tam pozywasz? Towarzystwa ubezpieczeniowe też chyba wszystko płacą, co nie?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
tomaszm

06-02-2026, 11:25

A to długa historia. Sredniomiesiecznie w moich sprawach zapada około 50 wyroków. To taka średnia. Towarzystwa ubezpieczeniowe robią dosłownie wszystko żeby opóźnić platnosci. Łącznie z tym że sprawa trafiła do SN ostatnio bo za zerwane więzi rodzinne kwestionuja stan wegetatywny.

To jest burdel na kółkach w legitymacji czynnej procesowej przy cesji wierzytelności wyroki w całej Polsce zapadają zupełnie różne. Statystycznie 70% wygrywamy a pozostałe sądy mnie rugają i najczęściej obciążają kosztami sądowymi.

To też w dużej mierze zależy od banków. Sa takie z którymi nie da się dogadać. Nie i chuj.

Padło orzeczenie w sądzie okręgowym w Wrocławiu które mówi o tym żeby badać pierwotne umowy, umocowania. Nie pierwszy nie ostatni raz. Ale sądy badają coraz częściej. Umocowania.

Mówiąc po prostemu jak komuś chce się to czytać - że mam zbyt dużo uprawnień. Że to jakieś reglamentacji musi polegać.

Nie zmienia to faktu że ja żyje tym. To mój świat. Prowadząc 2 tys klientów - żadna kancelaria ze Śląska tyle nie obsługuje - zapewniam. Gdzieś to sobie w głowie układam.

Jakby ktoś mi odebrał ten świat prawniczy to jakby mnie zabił. Fatalnie się czuje, szczerze. Meltdown na pełnej kurwie. Wyczerpał mnie doszczętnie. Nie zmienia to niczego. Że kurwa trzeba się pozbierać i wyciszyć głowę.

Myślałem że może mój młodszy brat Mariusz to ogarnie. Świetny radca prawny - czasem się na nim wyzywam - nie wiem po co. Bo jest osobą wierzącą, bo wyznaje tradycyjne wartości rodzinne i religijne których ja nie uznaje?

Jak można być różnym. Nosząc te same nazwisko.
tomaszm

06-02-2026, 12:38

Albo moje bezrefleksyjne życie, że zawsze napedzalem wokół siebie złe emocje się mści? Jestem totalnie osoba pozbawiona empatii, wiary. Czegokolwiek. Moja bardzo wierzącą koleżanka - suka straszna, cały kościół mi tu ogarnia twierdzi że to opętanie;D

Powaga :)

I z takimi głupotami muszę się mierzyć

Ciężko to komentować jak dyrektor sprzedaży takie rzeczy gada. I zamawia na jasnej górze modlitwy żeby pomóc. Litości kurwa.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
w mackach Zła

06-02-2026, 12:55

Obrazek
Przygody Batona na czarnym lądzie
tomaszm

06-02-2026, 12:57

nicram pisze:
06-02-2026, 05:19
tomaszm pisze:
05-02-2026, 22:53
Przeca wszystko to robię. Wszystko. Przypierdala mi 5 marca taka dawkę że się ockne. Stąd te badania całego organizmu żeby serce mi nie stanęło.
Tak jak Ci już koledzy pisali. Twój stan wskazuje, że powinieneś w trybie pilnym być zamknięty na oddziale, masz takie możliwości przecież, ale Ty szukasz wymówek - 5 marca, badania itd. Sorry, ale nie, nie ockniesz się. To nie działa jak magiczna różdżka.
We wtorek położą mnie na oddziale. Mówisz i masz. Ja się cieszę - naprawdę bo mam siebie dość. Haha - powiedz ludzia w szpitalu że masz ochotę kogoś zabić. Ze to siedzi w głowie. Powodzenia.

Wejdzie taki osrany pizdzielc jak żwirek czy muchomorek i swoje kurwa teorie będzie szerzył. Chuj tam z opiniami psychiatrów. Wie kurwa synek lepiej.

O co chcesz się tu na forume założyc że ustalę wszystko na twój temat? Adres zamieszkania, imię, nazwisko, babę która pieprzyłeś ostatnio. Podejmę rękawice.

Dawaj.

Sorry ze się uniosłem - jest jak jest. Ktoś musiałby być niespełna rozumu żeby musiał takie rzeczy udowadniać.
tomaszm

06-02-2026, 13:47

Żwirek i Muchomorek pisze:
06-02-2026, 12:55
Obrazek
Pelen luz synek. Pełen luz;D Porzygasz tym postem. See you. Arivederci czy inny chuj;>
Awatar użytkownika
Hatefire

06-02-2026, 13:57

tomaszm pisze:
We wtorek położą mnie na oddziale. Mówisz i masz. Ja się cieszę - naprawdę bo mam siebie dość. Haha - powiedz ludzia w szpitalu że masz ochotę kogoś zabić. Ze to siedzi w głowie. Powodzenia.

Wejdzie taki osrany pizdzielc jak żwirek czy muchomorek i swoje kurwa teorie będzie szerzył. Chuj tam z opiniami psychiatrów. Wie kurwa synek lepiej.

O co chcesz się tu na forume założyc że ustalę wszystko na twój temat? Adres zamieszkania, imię, nazwisko, babę która pieprzyłeś ostatnio. Podejmę rękawice.

Dawaj.

Sorry ze się uniosłem - jest jak jest. Ktoś musiałby być niespełna rozumu żeby musiał takie rzeczy udowadniać.
Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
tomaszm

06-02-2026, 14:06

Mnie to zawzze rozwesela. Ta iluziryczna myśl że pisząc sobie na forume jesteś anonimowy. Piękna opowieść pełna humorystycznych elementów. Chujowo że facet po drugiej stronie kabla budował firmy w oparciu o dostęp do pierwszej informacji :D

Chujowy dzień ale śmiechłem:D
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

06-02-2026, 15:12

Hatefire pisze:
06-02-2026, 13:57
tomaszm pisze:

Dawaj.

Obrazek
czytanie tego wątku jest jak bycie w środku serialu „I think you should leave” z Timem Robinsonem, bez kitu
ODPOWIEDZ