Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Pokój AA
https://insektarium.net/araneae-2/lycos ... k-szarawy/
Wymyk szarawy.Polecam obserwację, przepiękny pająk.
Wymyk szarawy.Polecam obserwację, przepiękny pająk.
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Mózg mi się połamał od próby rozplątania tej składni. Szanuję takie językowe łamańce.
Film chętnie obejrzę i ocenię.
Przygody Batona na czarnym lądzie
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Ja Ci Go nie wkleję ale pewnie znajdzie się ktoś kto to zrobi.
Pamiętaj tylko o jednej rzeczy. Zanim nabierzesz obrazu który Ci podsyłają ,że reprezentuje grupę interesów i to moim pierdolonym zadaniem jest doprowadzić do takich rozstrzygnięć czy komuś się to podoba czy też nie.
Pamiętaj tylko o jednej rzeczy. Zanim nabierzesz obrazu który Ci podsyłają ,że reprezentuje grupę interesów i to moim pierdolonym zadaniem jest doprowadzić do takich rozstrzygnięć czy komuś się to podoba czy też nie.
Ostatnio zmieniony 23-01-2026, 17:08 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
backslifer
- postuje jak opętany!
Tez mialem to cytowac, ale zobaczylem Twoj post. Pieknie, kwieciscie, ale kurde, chyba w piatek o 17 jestem za glupi na wylapanie sensu tego zdania.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑23-01-2026, 17:01Mózg mi się połamał od próby rozplątania tej składni. Szanuję takie językowe łamańce.
Film chętnie obejrzę i ocenię.
-
tomaszm
Faktycznie trochę dziwnie, miałem na myśli to ,że kontekst osób z przeciwnego obozu jest taki a nie inny i robią trochę bandytkę ze mnie co mi się nie podoba.
W sensie już zrobili wroga publicznego nr 1. To jest globalna histeria.
Wkurwia ich to generalnie ,że stałem się właścicielm tej ziemi z Kolegami i mają wściekliznę macicy ale taką na bogato.
Twierdzą ,że chcę ich tam wszystkich zniszczyć ale to psychoza społeczna.
W sensie już zrobili wroga publicznego nr 1. To jest globalna histeria.
Wkurwia ich to generalnie ,że stałem się właścicielm tej ziemi z Kolegami i mają wściekliznę macicy ale taką na bogato.
Twierdzą ,że chcę ich tam wszystkich zniszczyć ale to psychoza społeczna.
Ostatnio zmieniony 23-01-2026, 17:18 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Może nie powinienem się wpierdalać, bo głównie czytam forum i tylko od czasu do czasu se popierdole smuty. Ale ciekawi mnie, co cię powstrzymuje żeby wyłożyć lachę na wszystkich, zająć się faktycznie terapią i przejść na emeryturę w wieku 39 lat? Z tego co czytam kasy masz jak lodu, w pracy nie ma kolegów tylko partnerzy w biznesie.tomaszm pisze: ↑23-01-2026, 15:40Stary ja nigdy dna nie sięgnąłem, robię wszystko na 100% mocy, to ,że mam potrzebę takiej a nie innej formy relaksacji to moja sprawa. powiem więcej- nie mogę się mieć lepiej ,mam 39 lat i wszystko może mi zwisać. Mogę kutasa na wszystkich wyłożyć jak muszą zapierdalać do roboty a ja nie muszę, ja nic nie muszę.Używki nie są złe liczy się kontekst ,mnie napędzają, wprowadzaja w unormowanie ale z głową.
To trochę pytanie retoryczne, bo z tego co czytam to nie chcesz (albo nie potrafisz chcieć w 100%) sobie pomóc, ale to już nie moja bajka.
-
tomaszm
Kurwa szczerze jakby ktoś był na tyle kumaty żeby firmy poprowadzić to ja nie mam nic przeciwko. Nikt się zwyczajnie do tego nie nadaje ,bo bez względu jaki jestem to radzę sobie z czymś takim. Każdy jest konformistą i patrzy na swoje saldo bankowe. Ja z wszystkimi toczę wojnę i wali mnie kolejny pozew przeciwko mojej osobie, bo nigdy na żadne kompromisy nie idę.
Ja nikomu nie odmawiam kompetencji ,bo moi ludzie je posiadają. Tylko nie sztuką jest isć na wieczne kompromisy i każdemu starać się przypodobać.
17 lat jak prowadzę firmy prawnicze i wiele można mi zarzucić ale nie to ,że idę na kompromis. Owszem czasem muszę sie dogadywać ale twarz trzeba zachować. To tożsamość.
Ja nikomu nie odmawiam kompetencji ,bo moi ludzie je posiadają. Tylko nie sztuką jest isć na wieczne kompromisy i każdemu starać się przypodobać.
17 lat jak prowadzę firmy prawnicze i wiele można mi zarzucić ale nie to ,że idę na kompromis. Owszem czasem muszę sie dogadywać ale twarz trzeba zachować. To tożsamość.
Ostatnio zmieniony 23-01-2026, 17:27 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nan
- postuje jak opętany!
Tomasz, Ty jesteś właścicielem firmy?
-
tomaszm
Eh Ty tak serio?
-
tomaszm
-
nan
- postuje jak opętany!
No tak mi coś świtało, bo rzadko tu bywam, chociaż konto mam od 24 lat. I tak mnie jedno ciekawi: nie masz obaw, że to wszystko, co tu piszesz i wklejasz pod własnym nazwiskiem, trafi do klientów i/lub kontrahentów? Bo mnie szokuje ta niefrasobliwość.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Kurwa kocham to forum.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
tomaszm
Moi klienci mają to w dupie. Obsługuję szkody w kościele praktycznie na wyłączność a z każdym księdzem na spotkaniu mam black metalowe tshirty i wyrażam swoje zdanie. Burmistrz i wszyscy co siedzą w biznesie wiedzą ,ze otworzyłem największy swingerski club w Polsce i z wszystkimi polemizowałem i dowiodłem swego. Dla moich klientów liczy się moja efektywność i skuteczność. A kim jestem i jakie mam poglądy, mają to w dupie. Tak samo dla ludzi którzy pracują dla mojej kancelarii. Pewnie mają mnie za pojeba, alkusa i degenerata ale każdy wie kim jestem i nie mam z tym problemu.
Ostatnio zmieniony 23-01-2026, 17:37 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Czekałem na ten diament Forbesa. Gratuluję wyróżnienia Tomasz. Taki skromny jesteś, że chyba nie wspominałeś o tym wcześniej.
-
tomaszm
Owszem były jakieś tam zjebane dyskusje jak zawsze ,że np dla środowiska prawniczego ,ze przedstawiam nikczemne wartości ale jakby chcieli to by zrobili ze mną dawno porządek. Ja wyrażam i robię to co uważam za słuszne. I nie kryje się pod jakąs fasadą anonimowości. Jako Kancelaria robię wszytko żeby było to prima sorte. Prawda jest natomiast taka,że generalnie mało kto się z zewnątrz przypierdala. Jak są jakieś wojenki to wewnątrz firmy. Tu to jest cała plejada niestworzonych historii. Parę razy wbito mi sztylet dosłownie w plecy ale zawsze się wykaraskałem. I to najczęściej osoby z otoczenia:( Na których się zawiodłem potwornie i ciężko mi było później komuś zaufać.
Zawsze to powtarzam ,że nie zabije cię wróg tylko osoba z najbliższego otoczenia.
Wiesz to nie jest tak ,że się kogoś pozbędziesz. Wtedy całe otoczenie cytując Zbyszka Ziobro będzie miało cię za miękiszona. Robisz to tak ,żeby wszyscy którzy wpadną na podobnie szalony pomysł zapamiętali lekcję na zawsze.
Bez względu jak ktoś cię nienawidzi albo jak tobą pogardza jak zrobisz to tak że, nikt na podobny pomysł już nie wpadnie.
Mój ojciec przekazywał mi pewne ekhmm wartości. Jest na szczycie tej drabiny- takiej ,że każdy tu piszący jest chocby się wyparł uzależniony już od Jego usług. Wdrapał się tam po trupach. Niektórzy nawet nie rozrózniaja nas jak rozmawiamy przez telefon.
Nigdy nie czuj wyrzutów sumienia do tego co robisz, bo cie to zje i wypluje. Jeśli będą mówic żle to znaczy ,że idziesz właściwa drogą.
Zawsze to powtarzam ,że nie zabije cię wróg tylko osoba z najbliższego otoczenia.
Wiesz to nie jest tak ,że się kogoś pozbędziesz. Wtedy całe otoczenie cytując Zbyszka Ziobro będzie miało cię za miękiszona. Robisz to tak ,żeby wszyscy którzy wpadną na podobnie szalony pomysł zapamiętali lekcję na zawsze.
Bez względu jak ktoś cię nienawidzi albo jak tobą pogardza jak zrobisz to tak że, nikt na podobny pomysł już nie wpadnie.
Mój ojciec przekazywał mi pewne ekhmm wartości. Jest na szczycie tej drabiny- takiej ,że każdy tu piszący jest chocby się wyparł uzależniony już od Jego usług. Wdrapał się tam po trupach. Niektórzy nawet nie rozrózniaja nas jak rozmawiamy przez telefon.
Nigdy nie czuj wyrzutów sumienia do tego co robisz, bo cie to zje i wypluje. Jeśli będą mówic żle to znaczy ,że idziesz właściwa drogą.
Ostatnio zmieniony 23-01-2026, 18:02 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Np to?:
https://www.rp.pl/dane-osobowe/art37766 ... manie-rodo

Przeczytałem ten artykuł - nie chcę oceniać tych zarzutów (jest opisane dokładniej co i jak), bo nie znam się na prawie, ale jak sobie zestawię zarzuty o łamaniu RODO z faktem, że wrzucasz na forum dla niestabilnych emocjonalnie brudasów swój PESEL, to to się całkiem trzyma kupy,
-
tomaszm
Litości znasz kancelarię która tego zapisu nie łamie? Z kancelarii odszkodowawczych . jakbyś do mnie trafił to co -mam spisać z Tobą umowę czy lepiej żebym się zapoznał z aktami czy sprawa ma sens dalszego prowadzenia i czy mogę Ci pomóc?
A znasz kontekst tej histori?- to ja Ci zaraz o nim opowiem.
Każda kancelaria odszkodowawcza licząca sie w tym kraju a jest nas paru w tym Votum z którego się wywodze łamie nagminnie te zapisy. Ja nie piszę o tych małych firemkach co prowadzą x postępowań tylko z pozycji drugiej siły w kraju gdzie zawsze w oparciu o dane osobowe weryfikujemy sprawę. Po to min żeby klienta nie narażać na koszta sądowe, ryzyko niepowodzenia etc. I dalej robimy to w taki sposób. Bo się nie da inaczej. To że zapisy są tak spaczone ustawy o RODO nie zmienia faktu ,że świadomie je łameimy bo nie ma wyjścia.
A znasz kontekst tej histori?- to ja Ci zaraz o nim opowiem.
Każda kancelaria odszkodowawcza licząca sie w tym kraju a jest nas paru w tym Votum z którego się wywodze łamie nagminnie te zapisy. Ja nie piszę o tych małych firemkach co prowadzą x postępowań tylko z pozycji drugiej siły w kraju gdzie zawsze w oparciu o dane osobowe weryfikujemy sprawę. Po to min żeby klienta nie narażać na koszta sądowe, ryzyko niepowodzenia etc. I dalej robimy to w taki sposób. Bo się nie da inaczej. To że zapisy są tak spaczone ustawy o RODO nie zmienia faktu ,że świadomie je łameimy bo nie ma wyjścia.
Ostatnio zmieniony 23-01-2026, 18:12 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!