Wątpię.
Póki nie obiecałem żonie, że nie wysiadam z auta, to mela na jape , czy inne atrakcje nie były nagrywane. Rozumiem, że czasy się zmieniły, co widać też po koncertach, co widać było też po ostatnim gdańskim koncercie, choć tam była albo dorosłość, albo tchórzostwo, albo hwc, ale na pewno nie było nagrywania.
Wątpię choćby z tego względu, że by latali z tymi pozwami jak głupi, do czego zresztą mieliby pełne prawo. A co sąd by zasądził? W przypadku majdana, jak rzeczywiście podpierdalacz dobierał by się mu do auta, to jakby mu zajebal i obstawił się prawnikami miałby lepszy efekt niż ten teraz.
A co do nagrywania. Choćby z tego względu nikt nie leci do cwaniaczków z łapami, bo wie, że o to im chodzi. Przepisy, przepisami. Ma być ruch na peju. Mają być kawki. I ludzie odpuszczają. A kiedyś takiemu padnie bateria, wypadnie telefon, i się zesra akcja. Albo trafi na skoksowanego, który będzie miał zły dzień i będzie coś tam krótsze, ząb wybity albo inne niedogodności. Dla donosicielstwa i patronatajta. Bez sensu. Nie lepiej iść do normalnej roboty?
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Ostatnio zmieniony 11-01-2026, 21:16 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Ale ze co? Po chodnikach można jeździć samochodem? Pod prąd jeździć można? Trawniki rozjeżdżać można?
Obejrzyj inne jego filmiki, ja wiem ze nie z Warszawy ale kurwa niektóre akcje są tak żałosne ze strony kierowców że dobrze że są takie ananasy. Filmik spod stadionu Legii przed meczem odważny, filmik z gościem na wózku niech się cieszą ludzie że nie porysowali aut bo święte krowy stają gdzie chcą bo po bulevzki, ale....
Najlepsze w tym wszystkim jest zachowanie policji... Nie mówię o straży miejskiej ..
Obejrzyj inne jego filmiki, ja wiem ze nie z Warszawy ale kurwa niektóre akcje są tak żałosne ze strony kierowców że dobrze że są takie ananasy. Filmik spod stadionu Legii przed meczem odważny, filmik z gościem na wózku niech się cieszą ludzie że nie porysowali aut bo święte krowy stają gdzie chcą bo po bulevzki, ale....
Najlepsze w tym wszystkim jest zachowanie policji... Nie mówię o straży miejskiej ..
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
jako rodowity Warszawiak z dziada pradziada mało kim tak gardzę jak słoikami, buraki w chuj
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
A jest gdzieś napisane, że można? A co to ICE? Od tego są służby a nie jakieś obsrane 60ny.piotraz pisze: ↑11-01-2026, 21:04Ale ze co? Po chodnikach można jeździć samochodem? Pod prąd jeździć można? Trawniki rozjeżdżać można?
A tak zobacz z drugiej strony, choć specjalnie nie chce mi się rozwadniać tematu, bo temat jest prosty. Lata zjeb za człowiekiem, nagrywa, szarpie nie za swoje. Tutaj nie do obrony temat jest. Też byłbyś tak skory do akceptacji podpierdalania jakby sąsiad ciebie nagrywał i zamieszczał filmiki, że np. palisz oponami albo nie odśnieżasz?
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Ascetic
Huj cie tam wie skąd ty jesteś trollu xD
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
tabaluga
też należę do elity urodzonej w Warszawie i bardzo mnie boli że taki boomerski dziad oszołom i patus spod znaku "jebac konfidentów" jak ascetic tu imigrował i psuje mi miasto.
MAGA
- Ascetic
Jakbyś tak w żywe oczy mówił źle o Szczecinie, to tobie majdan na pewno by wygrzał w cymbał. No chyba, że byś też nagrywał. Poza tym on mieszka w Konstancinie. Rozumiesz? W Konstancinie. To se tam zapisz. Koło Lisa. A na Sadybie w szkole amerykańskiej bywa. Tak znasz się na Warszawie. Zapisz sobie. W amerykańskiej. Na którą ciebie i dwa pokolenia do przodu nie będzie stać ciebie, ani tego drugiego, albo tego samego, w zależności czy się przelogowaliście.
Ostatnio zmieniony 11-01-2026, 21:38 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Rejwan
ale kompleksy 
- Ascetic
Ty kurwa jesteś tak tępy, że nie rozumiesz sarkazmu, czy tylko tępy*?
Grunt, że jesteś urodzony w Warszawie (podmień czasem na Kraków, to też pomaga). To ważne. Zawsze jakieś osiągnięcie. O ile to oczywiście trollu prawda jest.
* Ok. W kolejnych postach będzie dopisek z wyjaśnieniem posta dla tumana. Mój błąd.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Rejwan
nie rzucaj się tak, może meliski się napij w kubeczku z muminków, żeby ci pikawa nie siadła grubasku-nerwusku z kukuryku na głowieAscetic pisze: ↑11-01-2026, 21:40Ty kurwa jesteś tak tępy, że nie rozumiesz sarkazmu, czy tylko tępy*?
Grunt, że jesteś urodzony w Warszawie (podmień czasem na Kraków, to też pomaga). To ważne. Zawsze jakieś osiągnięcie. O ile to oczywiście trollu prawda jest.
* Ok. W kolejnych postach będzie dopisek z wyjaśnieniem posta dla tumana. Mój błąd.
- Ascetic
No i co mam tutaj napisać? Żebyś tymi witkami ze zdjęć tak nie wymachiwał, bo się połamią od wiatru, czy co? Żebyś skorygował wadę wzroku, czy jak? Przecież nie zniżę się do jakiegoś poziomu grubasków, kukuryku i takich tam. U mnie we Wrocławiu jednak maniery były inne niż w rzekomej Warszawie jak widać. Oczywiście za życzenia zdrowia jestem wdzięczny. To niezwykle miłe i rozczulające u przygłupa i chama, że jednak potrafi się wznieść ponad to swoje ograniczenia.Rejwan pisze: ↑11-01-2026, 21:51nie rzucaj się tak, może meliski się napij w kubeczku z muminków, żeby ci pikawa nie siadła grubasku-nerwusku z kukuryku na głowieAscetic pisze: ↑11-01-2026, 21:40Ty kurwa jesteś tak tępy, że nie rozumiesz sarkazmu, czy tylko tępy*?
Dzięki, spierdalaj.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Rejwan
jutro akurat idę na swoją siłownię tę samą na którą chodzę prawie codziennie od 10 lat powymachiwać witkamiAscetic pisze: ↑11-01-2026, 21:56No i co mam tutaj napisać? Żebyś tymi witkami ze zdjęć tak nie wymachiwał, bo się połamią od wiatru, czy co? Żebyś skorygował wadę wzroku, czy jak? Przecież nie zniżę się do jakiegoś poziomu grubasków, kukuryku i takich tam. U mnie we Wrocławiu jednak maniery były inne niż w rzekomej Warszawie jak widać. Oczywiście za życzenia zdrowia jestem wdzięczny. To niezwykle miłe i rozczulające u przygłupa i chama, że jednak potrafi się wznieść ponad to swoje ograniczenia.Rejwan pisze: ↑11-01-2026, 21:51nie rzucaj się tak, może meliski się napij w kubeczku z muminków, żeby ci pikawa nie siadła grubasku-nerwusku z kukuryku na głowieAscetic pisze: ↑11-01-2026, 21:40
Ty kurwa jesteś tak tępy, że nie rozumiesz sarkazmu, czy tylko tępy*?
Dzięki, spierdalaj.