Wątku jako takiego chyba nie było, ale na pewno pisali o morsowaniu kol. Triceratops, bartwa i tomaszm.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑10-01-2026, 09:59Tematu o morsowaniu to chyba jeszcze na forume nie było. Nigdy się w to nie wgryzałem; warto?
POGODA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POGODA
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Triceps to chyba zamarzł w przeręblu.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Poprzedni post coś nie poszedł
Ostatnio zmieniony 10-01-2026, 13:05 przez DST, łącznie zmieniany 1 raz.
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak się to profesjonalnie robi (ok, robiło).
Ewentualnie targa swoją wannę. Z wyposażeniem w postaci plsk Vódci.

Koło ratownicze też się przyda:

////Brakuje mi też chluby norweskiego alkoholizmu. Bdz.
Ewentualnie targa swoją wannę. Z wyposażeniem w postaci plsk Vódci.

Koło ratownicze też się przyda:

////Brakuje mi też chluby norweskiego alkoholizmu. Bdz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Żułek
czyli jesteś jednym z nichŻwirek i Muchomorek pisze: ↑10-01-2026, 09:12Chodzić to jeszcze; prawdziwa zabawa zaczyna się przy bieganiu. Wczoraj nabiłem osiem kilometrów w tym śniegu i minus jedenastu stopniach i czuję dzisiaj mięśnie w nogach o których nie wiedziałem, że je mam (mięśnie, nie nogi). Na tak nierównym i niestabilnym podłożu pracuje każde włókno w kulasachPlus to jest zawsze zabawne, gdy tak sobie popylasz po osiedlu w dresie, czapce, longsleevie i rękawiczkach, a ludzie (opatuleni jakby szli z Amundsenem na biegun) patrzą na ciebie jak na debila/kosmitę/nienormalnego.
no ja biegam tylko do tramwaju bo generalnie bieganie jest bez sensu, no chyba że ktoś (np policja) cie goni
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- DST
- rasowy masterfulowicz
Kąpiel poszła na trzeźwo. Jeszcze wpierdoliłem się nogą do przerębla machając siekierą. Helvete.
- Ascetic
Gratki. Czyli co? Jeszcze tylko (kolejna) specyficzna norska rozrywka*:

i do ciepełka?
*Na przestrzeni kilku lat widziałem, jak se gówniaki norskie, takie sople odrywają i do japy wsadzają. Bez sensu, bo lody, te sklepowe, < żeby nie było dwuznaczności, mają wybitne. Taka rozrywka.
W Bergen, w Tromse tutaj tak, w Oslo nie, widziałem inny równie niedobry dla serducha pomysł na rozrywkę. O czym się częściowo apetor moim zdaniem przekonał. Takie im stoi w TRMS.

Oczywiście możesz se też skoczyć z łodzi, ale też możesz z sauny^^^

Zdjęcie zrobione, aby zachęcić, rozesłane, szykujemy na luty ekipę śmiałków, co będą chcieli wygrzać dupę a później ją zmrozić. Na dzisiaj nie jest źle, Trumsee to Senja MNC. Raptem -14% a było przecież -22%.

Ostatnio zmieniony 10-01-2026, 16:04 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Kosmity nie jestem pewien, ale reszta sie zgadzaŻułek pisze: ↑10-01-2026, 13:25czyli jesteś jednym z nichŻwirek i Muchomorek pisze: ↑10-01-2026, 09:12Chodzić to jeszcze; prawdziwa zabawa zaczyna się przy bieganiu. Wczoraj nabiłem osiem kilometrów w tym śniegu i minus jedenastu stopniach i czuję dzisiaj mięśnie w nogach o których nie wiedziałem, że je mam (mięśnie, nie nogi). Na tak nierównym i niestabilnym podłożu pracuje każde włókno w kulasachPlus to jest zawsze zabawne, gdy tak sobie popylasz po osiedlu w dresie, czapce, longsleevie i rękawiczkach, a ludzie (opatuleni jakby szli z Amundsenem na biegun) patrzą na ciebie jak na debila/kosmitę/nienormalnego.
![]()
Znowu zaczęło sypać i końca nie widać
- Sybir
Fajne te prognozy pogody w kontekście wypadu na południe kraju. 
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nie mam żadnej wiedzy teoretycznej na ten temat tzn. nic nie wiem o korzyściach zdrowotnych ani o tym jak się to powinno robić. Wbijam się po lekkiej rozgrzewce i skupiam się na oddechu starając się zanurzyć do szyi. Siedzę może do minuty czasu, wchodzę czasem po kilka razy. Nie robię też tego to żadnej grupie, zazwyczaj wchodzę sam z osobą która stoi obok i dogląda czy to wszystko ok.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑10-01-2026, 09:59Tematu o morsowaniu to chyba jeszcze na forume nie było. Nigdy się w to nie wgryzałem; warto?
Robię to parę razy w roku, bo zajebiste jest uczucie po wyjściu - organizm zdaje się pracować na 200% jeśli chodzi o przepływ krwi i mi ogólnie daje satysfakcję robienie czegoś tak mało komfortowego. Także tylko tyle mogę od siebie powiedzieć.
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
fajnie się patrzyło jak debil się wykańcza o ile pamiętam to zdechł? zresztą ma go w dupie, pajac
POLSKA zawsze KATOLICKA
- Ascetic
Chyba nikt nie miał wątpliwości jak skończy. Te wymalowane ostatnie 57 na jego czole to i tak dar z zaświatów albo skądś indziej, że tyle było mu dane targać tak swoje serce.
A za promocję polskiej wódki to jakiś abonament z polskiej gorzelni powinien dostać. A tak to musiał regularnie odwiedzać Polskę aby za pół darmo się najebać (w stosunku do cen i dostępności u niego w domu).
A za promocję polskiej wódki to jakiś abonament z polskiej gorzelni powinien dostać. A tak to musiał regularnie odwiedzać Polskę aby za pół darmo się najebać (w stosunku do cen i dostępności u niego w domu).
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- uglak
- Żułek
lub jego brak

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
ok ale strasznie zjebanie się jeździ po tym ubitym nierównym śniegu osobiście lubię jeździć po chodnikach w takim stanie
POLSKA zawsze KATOLICKA
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑10-01-2026, 18:19ok ale strasznie zjebanie się jeździ po tym ubitym nierównym śniegu osobiście nie lubię jeździć po chodnikach w takim stanie
POLSKA zawsze KATOLICKA
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Czaję. Dla mnie to chyba za duży hardkor, zostanę przy eksperymentach z zimnymi prysznicami (podobno pomagają na kompulsywny onanizm, coś dla Świadectw JezusaDST pisze: ↑10-01-2026, 16:05Nie mam żadnej wiedzy teoretycznej na ten temat tzn. nic nie wiem o korzyściach zdrowotnych ani o tym jak się to powinno robić. Wbijam się po lekkiej rozgrzewce i skupiam się na oddechu starając się zanurzyć do szyi. Siedzę może do minuty czasu, wchodzę czasem po kilka razy. Nie robię też tego to żadnej grupie, zazwyczaj wchodzę sam z osobą która stoi obok i dogląda czy to wszystko ok.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑10-01-2026, 09:59Tematu o morsowaniu to chyba jeszcze na forume nie było. Nigdy się w to nie wgryzałem; warto?
Robię to parę razy w roku, bo zajebiste jest uczucie po wyjściu - organizm zdaje się pracować na 200% jeśli chodzi o przepływ krwi i mi ogólnie daje satysfakcję robienie czegoś tak mało komfortowego. Także tylko tyle mogę od siebie powiedzieć.
Rower w taka pogodę... właściwie czemu nie, chociaż bałbym się utraty przyczepności, bo jechac po śniegu to jak jechać po piachu, ale terenowe opony powinny sobie z tym radzić.
Tymczasem u mnie przestało sypac, za to wyjebało smogu - co w mojej okolicy nie jest częste.