A gospodynie domowe od komentowania wywodów profesoramistrzsardu pisze: ↑27-10-2025, 09:50Lekarze to są od wypisywania recept. To generalizacja, ale moim zdaniem tak właśnie jest. Niestety.
Kłopoty ze zdrowiem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- empir
- zahartowany metalizator
Re: Kłopoty ze zdrowiem
-
backslifer
- postuje jak opętany!
Za to pani z objawiona wiedza alternatywna to juz autorytet, ktoremu trzeba wierzyc, logiczne. No ale ona pewnie nie wypisuje recept, to podbija wiarygodnosc.mistrzsardu pisze: ↑27-10-2025, 09:50Lekarze to są od wypisywania recept. To generalizacja, ale moim zdaniem tak właśnie jest. Niestety.
-
mistrzsardu
Nikt nie każe wierzyć. Kazdy może sobie wyrobić opinię sam. Na szczęście nie ma cenzury. I niech tak zostanie.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo ciekawy ten wywiad, nie powiem. W internetach już jest zresztą rozkładany na czynniki. Fragment o soi i prof. Aleksandrowiczu bardzo mnie urzekł.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- empir
- Sybir
Przez ten wywiad wszystkie wystawiam na 100%. :/
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- empir
- Hatefire
On Ci wtedy wytnie wszystkie posty i tysiące innych przy okazji.
Przepraszam musiałem
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
To dobrze, że nie mam tam profilu.
-
mocny2_3
Chujowo, mam zrost w końcu ale noga krótsza o 2cm.Zapisałem sie prywatnie do nowego lekarza, jednego z lepszych 3city bo ten na nfz mnie wczoraj konkretnie wkurwił.Jest zrost więc bedą ćwiczenia z pełnym obciążeniem ale najbardziej martwią mnie te 2cm.Z nowym ortopedą ustale czy jakieś wkładki, podpiętki czy inne chuje muje nosić.Jest opcja wydłużenia operacyjnie ale to jest kurewsko skomplikowane, kilka zabiegów, w chuj czasu znowu wyjęte z życia.Bede musiał chyba nosić te wkładki.Na razie kuleje, przez to biodro ucieka i kręgosłup dostaje w pizde.Spotkałem dzisiaj na rehabilittacji babke kóra mi robiła zdjęcia zaraz po pobiciu i powiedziała że mam strasznie rozjebaną nogę bo nie dość że przezkrętarzowe złamanie to jeszcze dodatkowo wieloodłamowe
- Bolt
- weteran forumowych bitew
To oraz podobno spore ryzyko komplikacji - od jednego znajomego w podobnej sytuacji słyszałem, że ostatecznie się na operację nie zdecydował właśnie przez to, ile rzeczy może pójść nie tak.mocny2_3 pisze: ↑08-01-2026, 08:03Chujowo, mam zrost w końcu ale noga krótsza o 2cm.Zapisałem sie prywatnie do nowego lekarza, jednego z lepszych 3city bo ten na nfz mnie wczoraj konkretnie wkurwił.Jest zrost więc bedą ćwiczenia z pełnym obciążeniem ale najbardziej martwią mnie te 2cm.Z nowym ortopedą ustale czy jakieś wkładki, podpiętki czy inne chuje muje nosić.Jest opcja wydłużenia operacyjnie ale to jest kurewsko skomplikowane, kilka zabiegów, w chuj czasu znowu wyjęte z życia.Bede musiał chyba nosić te wkładki.Na razie kuleje, przez to biodro ucieka i kręgosłup dostaje w pizde.Spotkałem dzisiaj na rehabilittacji babke kóra mi robiła zdjęcia zaraz po pobiciu i powiedziała że mam strasznie rozjebaną nogę bo nie dość że przezkrętarzowe złamanie to jeszcze dodatkowo wieloodłamowe
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
backslifer
- postuje jak opętany!
A nie moze byc tak, ze jak odbudujesz miesnie, zrehabilitujesz sie porzadnie, to przez odbudowanie ogolnej postawy okaze sie, ze te 2cm sie zredukuja? Przeciez samo ustawienie miednicy moze dawac tu takie zludzenie,mocny2_3 pisze: ↑08-01-2026, 08:03Chujowo, mam zrost w końcu ale noga krótsza o 2cm.Zapisałem sie prywatnie do nowego lekarza, jednego z lepszych 3city bo ten na nfz mnie wczoraj konkretnie wkurwił.Jest zrost więc bedą ćwiczenia z pełnym obciążeniem ale najbardziej martwią mnie te 2cm.Z nowym ortopedą ustale czy jakieś wkładki, podpiętki czy inne chuje muje nosić.Jest opcja wydłużenia operacyjnie ale to jest kurewsko skomplikowane, kilka zabiegów, w chuj czasu znowu wyjęte z życia.Bede musiał chyba nosić te wkładki.Na razie kuleje, przez to biodro ucieka i kręgosłup dostaje w pizde.Spotkałem dzisiaj na rehabilittacji babke kóra mi robiła zdjęcia zaraz po pobiciu i powiedziała że mam strasznie rozjebaną nogę bo nie dość że przezkrętarzowe złamanie to jeszcze dodatkowo wieloodłamowe
-
mocny2_3
no właśnie, o tym też mi mówili.Komplikacje, długość tego wszystkiego i w ogóle skomplikowanie tych operacji to wszystko jak dla mnie za dużo... odpuszcze raczej i skupie sie na rehabilitacji i noszeniu tych wkładek tylko najpierw musze pogadać z porządnym lekarzem a nie z debilem 80letnim który ttylko coś murczy pod nosem.Bolt pisze: ↑08-01-2026, 08:22To oraz podobno spore ryzyko komplikacji - od jednego znajomego w podobnej sytuacji słyszałem, że ostatecznie się na operację nie zdecydował właśnie przez to, ile rzeczy może pójść nie tak.mocny2_3 pisze: ↑08-01-2026, 08:03Chujowo, mam zrost w końcu ale noga krótsza o 2cm.Zapisałem sie prywatnie do nowego lekarza, jednego z lepszych 3city bo ten na nfz mnie wczoraj konkretnie wkurwił.Jest zrost więc bedą ćwiczenia z pełnym obciążeniem ale najbardziej martwią mnie te 2cm.Z nowym ortopedą ustale czy jakieś wkładki, podpiętki czy inne chuje muje nosić.Jest opcja wydłużenia operacyjnie ale to jest kurewsko skomplikowane, kilka zabiegów, w chuj czasu znowu wyjęte z życia.Bede musiał chyba nosić te wkładki.Na razie kuleje, przez to biodro ucieka i kręgosłup dostaje w pizde.Spotkałem dzisiaj na rehabilittacji babke kóra mi robiła zdjęcia zaraz po pobiciu i powiedziała że mam strasznie rozjebaną nogę bo nie dość że przezkrętarzowe złamanie to jeszcze dodatkowo wieloodłamowe
coś tam sie ponoć zredukuje jak sie mięśnie odbudują i wszystko sie w tej nodze ''ułoży'' ale nie ma szans by samą rehabilitacją przywrócić te 2cm.backslifer pisze: ↑08-01-2026, 08:45A nie moze byc tak, ze jak odbudujesz miesnie, zrehabilitujesz sie porzadnie, to przez odbudowanie ogolnej postawy okaze sie, ze te 2cm sie zredukuja? Przeciez samo ustawienie miednicy moze dawac tu takie zludzenie,mocny2_3 pisze: ↑08-01-2026, 08:03Chujowo, mam zrost w końcu ale noga krótsza o 2cm.Zapisałem sie prywatnie do nowego lekarza, jednego z lepszych 3city bo ten na nfz mnie wczoraj konkretnie wkurwił.Jest zrost więc bedą ćwiczenia z pełnym obciążeniem ale najbardziej martwią mnie te 2cm.Z nowym ortopedą ustale czy jakieś wkładki, podpiętki czy inne chuje muje nosić.Jest opcja wydłużenia operacyjnie ale to jest kurewsko skomplikowane, kilka zabiegów, w chuj czasu znowu wyjęte z życia.Bede musiał chyba nosić te wkładki.Na razie kuleje, przez to biodro ucieka i kręgosłup dostaje w pizde.Spotkałem dzisiaj na rehabilittacji babke kóra mi robiła zdjęcia zaraz po pobiciu i powiedziała że mam strasznie rozjebaną nogę bo nie dość że przezkrętarzowe złamanie to jeszcze dodatkowo wieloodłamowe
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Jak wygląda sprawa ze sprawcami? Coś się ruszyło czy odpuściłeś?mocny2_3 pisze: ↑08-01-2026, 08:03Chujowo, mam zrost w końcu ale noga krótsza o 2cm.Zapisałem sie prywatnie do nowego lekarza, jednego z lepszych 3city bo ten na nfz mnie wczoraj konkretnie wkurwił.Jest zrost więc bedą ćwiczenia z pełnym obciążeniem ale najbardziej martwią mnie te 2cm.Z nowym ortopedą ustale czy jakieś wkładki, podpiętki czy inne chuje muje nosić.Jest opcja wydłużenia operacyjnie ale to jest kurewsko skomplikowane, kilka zabiegów, w chuj czasu znowu wyjęte z życia.Bede musiał chyba nosić te wkładki.Na razie kuleje, przez to biodro ucieka i kręgosłup dostaje w pizde.Spotkałem dzisiaj na rehabilittacji babke kóra mi robiła zdjęcia zaraz po pobiciu i powiedziała że mam strasznie rozjebaną nogę bo nie dość że przezkrętarzowe złamanie to jeszcze dodatkowo wieloodłamowe
-
mocny2_3
Odpuściłem, już mnie to pierdoli tak szczerze.Nie chce mi sie dopytywać i wracać już do tego.Skupiam sie na rehabilitacji bo to nie jest fajnie tak utykać bo nie dość, że wygląda to poprostu źle z punktu widzenia innej osoby to jeszcze dostaje w pizde kręgosłup, biodra, kolano.Do czasu aż nie będe miał wkładki będe chodził o kulach.Ten debil wczoraj do mnie ''a dlaczego pan jeszcze chodzi o kulach??'' a jak zobaczył że noga krótsza to zamknął morde.