ZŁO w myśli, mowie i czynie....
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: ZŁO w myśli, mowie i czynie....
^ obejrzałem dokument o typie, jest też na yt 45 minutowe nagranie z taśmy, które puszczał porwanym kobietom w charakterze wprowadzenia do tego co je czeka. ryje banie mocno.
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Podlinkowalbys o jakie materiały chodzi? Dzięki wielkie za pomoc ewentualna.
-
valmir
- postuje jak opętany!
to lata normalnie na YT - dwa kliknięcia.
Przesłuchałem jakiś czas temu i sroga otchłań to jest...godzinny, precyzyjny do bólu wykład jak bardzo masz przejebane przez najbliższe 2,3 m-ce. Nie polecam, serio (wiem, że zadziała to odwrotnie)
Przesłuchałem jakiś czas temu i sroga otchłań to jest...godzinny, precyzyjny do bólu wykład jak bardzo masz przejebane przez najbliższe 2,3 m-ce. Nie polecam, serio (wiem, że zadziała to odwrotnie)
controle and abuse
-
tomaszm
Heh miałem kiedyś wykłady z Robertem Netczukiem. Sporo takich patologicznych spraw nam naświetlał. Ciężko było uwierzyć do czego posuwają się ludzie.
Szczególnie ci mocno dysocjacyjni.
W każdym bądź razie nie ma historii w która byś nie zdołał uwierzyć z akt prokuratorskich.
I to nie zawsze margines społeczeństwa. Duża cześć psychopatów dorasta w normalnych rodzinach. Otoczonych domowym ogniskiem.
Szczególnie ci mocno dysocjacyjni.
W każdym bądź razie nie ma historii w która byś nie zdołał uwierzyć z akt prokuratorskich.
I to nie zawsze margines społeczeństwa. Duża cześć psychopatów dorasta w normalnych rodzinach. Otoczonych domowym ogniskiem.
-
valmir
- postuje jak opętany!
-
tomaszm
Sprawdzę. Straszne. Ale sprawdzę.