Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

Re: Głupie i pojebane sny.

07-08-2024, 15:41

Większość swoich snów nie pamiętam, ale są takie które wbiły mi się w pamięć na całe życie. Pamiętam taki swój sen sprzed wielu lat, w którym umarł Tom Araya. Trumna z ciałem Toma miała być pochowana w górach w jaskini. Trumnę niosłem ja, Paul Bostaph i Glen Benton. Dlaczego taki skład? Nie wiem. Dlaczego było nas do niesienia trumny trzech, a nie czterech? Nie wiem.
Gdy w końcu doczłapaliśmy się z tą trumną do celu podróży okazało się że wejście do jaskini jest zablokowane jakąś niewidzialną, magiczną barierą. Jakby tego było mało, to przed nami zmaterializował się wiszący w powietrzu ognisty krzyż, o wymiarach mniej więcej 1 m x 0,5 m. Glena to zupełnie nie zaskoczyło. Chwycił ten krzyż niczym gitarę i zaczął na nim wygrywać najbardziej bluźniercze i satanistyczne riffy jakie dotąd było mi dane usłyszeć. Po tym koncercie magiczna bariera ustąpiła i złożyliśmy trumnę z ciałem Toma w tej jaskini.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

16-08-2024, 10:38

W końcu przyszłił mi się sen poza zabijaniem Ojca, mściwością czylli chleb powszedni.

śniło mi się konceert ,żee sprowadziłem troglodytów z Kanady -scenie DM,BM której bardzo kibicuję, Napierdalają pod sceną wpada ekipa sióstr zakonnych, chwwalą się nakutymi sutkami kolczykami sutki, jedna ściąga majtki i wali w kocioł pod sceną. Nasz foruowy Kolega- nie powiem który bierze te majtki w usta i robi rozjebdundę pod sceną. Chwilę pożniej wpadaj środowiska LGTB, strezalam tam chwilę później palcówę chwilę poźniej jednej z zawodniczek. Poźneij urywki ,że chodzę po namiotach a w każdym odbywa się jakaś seksualna orgia. Ostatni fragment jak siedzę przy ognisku i smarze na ruszcie upolowanego dzika. A wokół wszycy się pierdolą i dochodzi do lubieznych czynów.

W tym śnie jest nawet moja była zona. KOmuś tam robi loda- ja się pytam zadowolona jesteś. jeszcze jak.A ja dokładam do ogniska drewno.

Pojebane.
Br00tal
postuje jak opętany!

16-08-2024, 10:52

Musisz w koncu odstawic wode :D
tomaszm

16-08-2024, 11:00

Włanie ten sen był bez alko:D
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-09-2024, 13:12

Starzy stali w drzwiach i wołali mnie do mnie. Nie chcieli wchodzić do pomieszczenia, miałem wrażenie, że mnie przyciągają do siebie, w szczególności ojciec. Nawoływali, namawiali, abym poszedł z nimi. Dużo młodsi, świetnie ubrani, jacyś tacy inni. Świetliści, na swój sposób wydali mi się "boscy", z taką radosną aurą. Mi przez sen, na jawie, przeszła myśl, - chcą mnie zabrać na drugą stronę -. Tak, na wpół świadome skonstatowałem /Mam teraz umrzeć? /Umieram? - Wybudziłem się. Luk na zegarek> 2.09. Musiało to być z pół godziny po zaśnięciu. Poszedłem się wylać, spojrzałem na forko w tel., odpaliłem znów szugejza i spałem jak dziecko już do rana.

O tyle ten sen wydał mi się rano niepokojący, że oboje nie żyją, pewnie dlatego też go zapamiętałem, opowiedziałem żonie. Minę miała z kategorii: "nieźle Tomuś, i to tak na trzeźwo", choć może to była taka: "miło, że jesteś jeszcze z nami".

Mam nadzieję, że ten akurat sen goszczę po raz ostatni. Choć przez ostatnie kilka dni mara, za marą po głowie mi w nocy hula, co u mnie jest czymś niezwykłym. Mam sen człowieka, która za niczym i nikim się nie ogląda, czyli zwyczajowo śpię zdrowo, kolorowo.

No i księżyc to tak dopiero po 18tym zaczyna płatać figle. Zacznie też, na nowo pełnić się: 18.09.2024.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Szalony Opos
w mackach Zła

03-10-2024, 06:27

Śniło mi się, że rozmawiałem z Donaldem Trampem. Całości rozmowy już nie pamiętam, była dosyć krótka. Spytał mnie który zespół lepszy, Pantera czy Metalliką. Odpowiedziałem, że Metalika i trochę się zirytował 😁
Punki to chuje
Awatar użytkownika
TheDude

03-10-2024, 12:30

Miałem dziś nieźle creepy sen. Byłem w jakimś dużym sklepie spożywczym i udałem się do działu z chłodniami żeby wybrać jakieś mrożonki etc. W pewnym momencie w jednej z zamrażarek zauważyłem coś przypominającego oszronioną twarz. Po wezwaniu obsługi okazało się, że pod mrożonkami był schowany martwy człowiek. Przyjechali wózkiem widłowym i zabrali urządzenie wraz z zawartością. Crazy.

Obrazek
Awatar użytkownika
hcpig

18-12-2024, 05:41

This tread in a nutshell:

I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

31-12-2024, 03:11

Dzięks i wzajemnego.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
Triceratops pisze:
12-02-2025, 13:57
A czy Biblia jest spojna....Stary Testament jak najbardziej.
Awatar użytkownika
Szalony Opos
w mackach Zła

07-04-2025, 05:09

Śniło mi się, że z jakimś znajomym śmieliśmy się z Kaczyńskiego i Giertych a ten pierwszy ze złości szczypał mnie. Wkurwił mnie tak, że jego ochronie oznajmiłem, że będą musieli mnie zastrzelić, bo zaraz mu zajebie
Punki to chuje
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

26-12-2025, 14:58

Śnił mi sie Smok Wawelski.
Awatar użytkownika
TheDude

26-12-2025, 15:39

Wczoraj miałem jakieś majaki/koszmary i ta dziwna, strasznie wysoka baba-zjawa z gry P.T. się pojawiała. Nie polecam.

Obrazek
tabaluga
weteran forumowych bitew

26-12-2025, 16:11

mi sie sniło że pisałem jakiś egzamin i jakaś julka mi zaczęła przeszkadzać więc ją uderzyłem , po czym jakaś zgraja kukoldów-białorycerzy za mna wszędzie chodziła i chciała mnie zlinczować, z każdym musiałem sie bić. Kilku nieźle znokautowałem ale generalnie to moje ciosy nie robiły na nich wrażenia , ale na szczęście oni byli jeszcze słabsi i powolni jak zombie.No ale namęczyłęm się okrutnie w tym śnie.
MAGA
ODPOWIEDZ