Święta Bożego Narodzenia

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ŚWIADECTWA_JEZUSA
zaczyna szaleć

Święta Bożego Narodzenia

20-12-2025, 09:57

:pray: Tradycyjnie już zakładam temat ponieważ nadchodzą najcieplejsze rodzinne dni w roku dla wszystkich.

Napiszcie moi drodzy jak spędzacie te swięta- czy jest to coś ponad zachowania typu jedzenie i lenistwo!

To czas kiedy zapominamy o waśniach i sporach. W ogóle to święta powinny być co tydzień.

Obrazek
POLSKA zawsze KATOLICKA
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

Re: Święta Bożego Narodzenia

20-12-2025, 10:53

Ja osobiście jestem bardzo wierzący w wolne dni w święta. Do pracy wracam 7 stycznia. Jedzenie i lenistwo. Natomiast nienawidzę przymusu obchodzenia świąt. Robię to tylko dlatego że inni mnie zapraszają. Miałem kilka lat kiedy kompletnie ignorowałem te dni i traktowałem jak każdy inny dzień. Tak samo nowy rok też przymus dobrej zabawy i opowiadania po nowym roku jak to się dobrze ktoś gdzie bawił. Kiedyś oglądało się szklaną pułapkę i Rambo i było w porządku. Jebać święta.

Polska zawsze laicka!
olgims
weteran forumowych bitew

Re: Święta Bożego Narodzenia

20-12-2025, 11:30

ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze:
20-12-2025, 09:57
:pray: Tradycyjnie już zakładam temat ponieważ nadchodzą najcieplejsze rodzinne dni w roku dla wszystkich.

Napiszcie moi drodzy jak spędzacie te swięta- czy jest to coś ponad zachowania typu jedzenie i lenistwo!

To czas kiedy zapominamy o waśniach i sporach. W ogóle to święta powinny być co tydzień.

Obrazek
Co ty pierdolisz niedorozwoju, przecież wy kacapy obchodzicie święta w styczniu :)
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
ODPOWIEDZ