ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Topić i wieszać.
- empir
- zahartowany metalizator
albo przetopić. nie trzeba będzie wieszać 
- TheDude
- Szalony Opos
- w mackach Zła
Proszę tak nie źle o nich nie pisać, przecież to oni będą nas bronić w razie wojny!
.
.
.
.
.
.
.
Żartowałem. Zajebać to gówno
.
.
.
.
.
.
.
Żartowałem. Zajebać to gówno
Punki to chuje
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
- Hatefire
Miałem z takim jednym do czynienia. Byliśmy kumplami. Nawet spoko ziomek i nieglupi. Potem jakoś wciągnął się w te klimaty, sztuki walki, siłka, aż w końcu trafił na okładkę Sportu (taka gazeta śląski odpowiednik Przeglądu Sportowego, to był). Przy okazji jakiejś burdy przy meczu katowickiej Gieksy i bodajże GKS Tychy (mogę się mylić). Po jakimś czasie się z nim zetknąłem, pogadaliśmy, i przyznał, że to był debilizm na maksa i teraz trzyma się od tego z dala.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Z wiekiem sporo z nich się ogarnia jak zaczyna się temat rodziny albo okazało się, że w pace pomimo regularnego "pozdrowienia do więzienia" nie jest jednak fajnie, ale inteligentnego kibola nie miałem jeszcze okazji spotkać. Wiadomo, generalizacja itd., w 90% procentach trafnie przewiduję, że jak na jakimś sporcie uderzanym trafiam na szalikowca, to będzie debil nie ogarniający np., że sparing to nie jest walka na śmierć i życie.Hatefire pisze: ↑09-12-2025, 18:34Miałem z takim jednym do czynienia. Byliśmy kumplami. Nawet spoko ziomek i nieglupi. Potem jakoś wciągnął się w te klimaty, sztuki walki, siłka, aż w końcu trafił na okładkę Sportu (taka gazeta śląski odpowiednik Przeglądu Sportowego, to był). Przy okazji jakiejś burdy przy meczu katowickiej Gieksy i bodajże GKS Tychy (mogę się mylić). Po jakimś czasie się z nim zetknąłem, pogadaliśmy, i przyznał, że to był debilizm na maksa i teraz trzyma się od tego z dala.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Hatefire
Nie no jasne. Peenie 99% to skrajne debile. Ten mój kumpel nie był naprawdę głupi. Cholera wie co go pociągnęło w tym kierunku. W każdym razie obecnie przykładny obywatel, żona dwojka dzieci i totalnie odcięcie się od tego środowiska. Nawet mu wstyd, że brał w tym udział.Bolt pisze: ↑09-12-2025, 19:07
Z wiekiem sporo z nich się ogarnia jak zaczyna się temat rodziny albo okazało się, że w pace pomimo regularnego "pozdrowienia do więzienia" nie jest jednak fajnie, ale inteligentnego kibola nie miałem jeszcze okazji spotkać. Wiadomo, generalizacja itd., w 90% procentach trafnie przewiduję, że jak na jakimś sporcie uderzanym trafiam na szalikowca, to będzie debil nie ogarniający np., że sparing to nie jest walka na śmierć i życie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- empir
- zahartowany metalizator
Trzeba by było im wmówić, że po drugiej stronie są dwunastolatkiwie.Szalony Opos pisze: ↑09-12-2025, 18:03Proszę tak nie źle o nich nie pisać, przecież to oni będą nas bronić w razie wojny!