Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
HCDamage
postuje jak opętany!

Re: Dowcipy v. n'ta

01-12-2025, 11:59

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

01-12-2025, 12:05

^ Dosłownie grube jebnięcie w dekiel kamiennym młotem. Kurwa, co to się dzieje u niektórych ludzi we łbach...
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

01-12-2025, 14:47

"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

01-12-2025, 21:46

TheDude pisze:
01-12-2025, 12:05
^ Dosłownie grube jebnięcie w dekiel kamiennym młotem. Kurwa, co to się dzieje u niektórych ludzi we łbach...
Ja wiem, że tu się łatwo pośmiać. Ale ona po prostu ogląda to zjawisko. Nie promuje go, bada je. Czy warto, to inna kwestia, dla mnie nie warto. Ale nie jestem socjologiem. Dla socjologa to może być fascynujące, i w pełni to rozumiem :lol:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Hatefire

01-12-2025, 22:24

Lukass pisze:
Ja wiem, że tu się łatwo pośmiać. Ale ona po prostu ogląda to zjawisko. Nie promuje go, bada je. Czy warto, to inna kwestia, dla mnie nie warto. Ale nie jestem socjologiem. Dla socjologa to może być fascynujące, i w pełni to rozumiem :lol:
Socjologia, ekonomia i psychologia. Dla mnie święta trójca dziedzin, które opierają się badawczo na sondażach wśród studentów i niepotwierdzonych przypuszczeniach, udając zarazem metrde naukową per rewiev.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

01-12-2025, 22:35

Hatefire pisze:
Lukass pisze:
Socjologia, ekonomia i psychologia. Dla mnie święta trójca dziedzin, które opierają się badawczo na sondażach wśród studentów i niepotwierdzonych przypuszczeniach, udając zarazem metrde naukową per rewiev.
Trochę tak, ale nadal, jest to fascynujące. Dlaczego ludzie uznają zwierzęta za dzieci i jak to badać? Robię trochę za adwokata diabła, biorąc pod uwagę moją bardzo techniczną specjalizację, ale rozumiem, dlaczego dla ludzi w tych dziedzinach jest to fascynujące. Dla mnie w sumie też jest, ale nie badawczo. Bo i nie mam pojęcia, jak mógłbym to badać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Hatefire

01-12-2025, 22:45

Lukass pisze:
01-12-2025, 22:35
Hatefire pisze:
Lukass pisze:
Trochę tak, ale nadal, jest to fascynujące. Dlaczego ludzie uznają zwierzęta za dzieci i jak to badać? Robię trochę za adwokata diabła, biorąc pod uwagę moją bardzo techniczną specjalizację, ale rozumiem, dlaczego dla ludzi w tych dziedzinach jest to fascynujące. Dla mnie w sumie też jest, ale nie badawczo. Bo i nie mam pojęcia, jak mógłbym to badać.
Tu chyba nie co badać. Jak masz psa, to się do niego przywiązujesz i tyle. Zresztą ostatnio widziałem badanie, że znacznie częściej psy posiadają osoby w stałych związkach z dziećmi. To zresztą logiczne. Singiel/singielka ma dużo trudniej że zwierzakiem jak nie pracuje z domu. A tak to najwyżej dzieciak po szkole wyprowadzi. Zresztą to chyba kolejny pasożyt myślowy zrodzony w prawicowym necie. No na pewno jak Kasia z Kołobrzegu nie kupi sobie yorka, to w zamian zajdzie w ciążę i demografia uratowana.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

01-12-2025, 23:23

Hatefire pisze:
Lukass pisze:
Kurczę, przecież Ty w wiadomym temacie wysłałeś już ćwierć forume na terapię, a tu takie wyznania :sarcasm1: Jeszcze rozumiem mówienie tego o AA, bo to praktycznie parasekta, ale już wiele szkól psychoterapeutycznych (pomijając modne bzdurki typu Hellingera, psychoanalizy czy innych Gestaltów) jest raczej szeroko uznawanych za wystarczająco naukowe :)
Guilty of being right
tabaluga
weteran forumowych bitew

01-12-2025, 23:54

Hatefire pisze:

... per rewiev.
peer review

i polecam sprawdzić także czym zajmuje się poddziedzina socjologii o nazwie dogpill , to może otworzą wam się oczy. I nie dajcie sobie wmówić że to kolejne incelskie urojenia.
MAGA
ODPOWIEDZ