09-11-2025, 21:50
Sorki Tomasz, podeślę Ci zdj na wattsappa sprzed pół roku jak było 75,na wadze to była dopiero masakra, teraz jest właśnie niebo, a ziemia. Dzięki za rady odnośnie treningu, ale nie mam możliwości tu uczęszczać na siłownię.Miałem taką możliwość na odwyku, a poza tym tak robię to sam dla siebie i ja czuję się zajebiście ze sobą w takiej formie w jakiej jestem, a będzie tylko lepiej bo zaczynam więcej się ruszać. Cardio aeroby, rowerek i dłuższe i krótsze spacery. Grunt to imo podtrzymywać zajawkę na trzeźwy i możliwie zdrowy tryb życia, a nie potrzebuję wyglądać jak Jay Curler, czy nie wiem Frankie Medrano. Grunt, że jeszcze jako takie zdrowie jest i powoli to idzie do przodu. To jest cholernie długi proces i nie oczekuje chuj wie jakich rezultatów w parę tygodni, ale już nawet w mojej psychice są duże zmiany na plus. Do tego raz w tygodniu meeting AA/AN, no i te dwie sesje u psychologa tygodniowo, żeby stanąć na nogi nie tylko fizycznie, ale i mentalnie. A i dwójka kompilacji demowek CB na odsłuchu, więc jest zajebiście ^^
Pozdrawiam.
Eternal spokój!