Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Pokój AA
Szwy ściągnięte ale kurwa RTG dopiero 18.11 bo 8tygodni jest na pełny zrost i muszę przesunąć rehabilitacje z 3.11 na po 18tym.Miesiac dodatkowego gnicia w domu
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Zdrowiej na chwałę boską!
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Przedwczoraj stuknął mi rok abstynencji 
Niedużo, z punktu widzenia leczenia, ale dużo i ważne dla mnie .

Niedużo, z punktu widzenia leczenia, ale dużo i ważne dla mnie .
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Dziękuję.
p.s. wbijaj na Voidhanger do Leśniczówki.
-
- rasowy masterfulowicz
Mi miesiąc i dwa tygodnie mineło bez %%% i zero ciągotek na razie..Pamiętam jak rozjebałem kolano w lipcu i żeby sie znieczulić lałem do ryja.Teraz nie ma opcji.Czuje sie w końcu dobrze pod tym względem a znajomi mówią że morda w końcu wygląda jak u człowieka zdrowego a nie cały czas opuchnięty
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Trzymam kciuki, o ile faktycznie chcesz przestać.mocny2_3 pisze: ↑15-10-2025, 08:46Mi miesiąc i dwa tygodnie mineło bez %%% i zero ciągotek na razie..Pamiętam jak rozjebałem kolano w lipcu i żeby sie znieczulić lałem do ryja.Teraz nie ma opcji.Czuje sie w końcu dobrze pod tym względem a znajomi mówią że morda w końcu wygląda jak u człowieka zdrowego a nie cały czas opuchnięty
Zacznij terapię, bo samemu będzie bardzo, bardzo ciężko, o ile nie niemożliwe.
Wiem, że to nie pocieszające, ale prawdziwe - moja terapeutka mówi, ze gdyby za każde stwierdzenie, że pacjent nie chce pic i nie ma w ogóle ciągotek dostawał 1 PLN to juz by była obrzydliwie bogata i nie pracowała. Nie jest obrzydliwie bogata, nie jest w ogóle bogata i nadal pracuje...
-
- rasowy masterfulowicz
Zaczne terapie i z alko i psychoterapie jeśłi chodzi o mój popsuty łeb.Ale na razie ta noga musi dojść do ładu.
Kusi mnie strasznie pojechać do lasu za grzybami ale boje sie że gdzieś zachacze kulami i wypierdole sie na to udo i będzie pozamiatane.Ale nawet samą ścieżką bym sie przeszedł i ten zapach poczuł lasu
Noce sa przejebane, dzisiaj spałem może dwie godziny.Od godziny 22 zaczyna sie jazda, organizm jakby traci jakąś tarcze ochronną i zaczyna tak rwać że nie da sie zasnąć.Rwie w pachwinie najbardziej i kości udowej zaraz przy dupie.Noga cała rozpalona.
Ja biore Padolten i owszem na dzień działa ale na noc nawet Padolten nie daje rady, normalnie coś sie dzieje z organizmem że w nocy boli jak cholera.
Dlatego ciesze się jak jest rano bo nocki o jest porażka od momentu operacji.W szpitalu było jeszcze gorzej bo przeciwbólowe w kroplówce powodowały u mnie gorączke i potem nagły spadek i byłem mokry, lało sie ze mnie.
Kusi mnie strasznie pojechać do lasu za grzybami ale boje sie że gdzieś zachacze kulami i wypierdole sie na to udo i będzie pozamiatane.Ale nawet samą ścieżką bym sie przeszedł i ten zapach poczuł lasu
Noce sa przejebane, dzisiaj spałem może dwie godziny.Od godziny 22 zaczyna sie jazda, organizm jakby traci jakąś tarcze ochronną i zaczyna tak rwać że nie da sie zasnąć.Rwie w pachwinie najbardziej i kości udowej zaraz przy dupie.Noga cała rozpalona.
Ja biore Padolten i owszem na dzień działa ale na noc nawet Padolten nie daje rady, normalnie coś sie dzieje z organizmem że w nocy boli jak cholera.
Dlatego ciesze się jak jest rano bo nocki o jest porażka od momentu operacji.W szpitalu było jeszcze gorzej bo przeciwbólowe w kroplówce powodowały u mnie gorączke i potem nagły spadek i byłem mokry, lało sie ze mnie.
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Problemy ze snem, raczej na pewno, są też spowodowane odstawieniem alko.mocny2_3 pisze: ↑15-10-2025, 09:08Zaczne terapie i z alko i psychoterapie jeśłi chodzi o mój popsuty łeb.Ale na razie ta noga musi dojść do ładu.
Kopnij się do psychiatry po leki.
A na grzyby nie idź teraz, nie uciekną...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A widzisz, a miesiac wczesniej przekonywales, ze wyniki masz jak noworodek a watrobla nowka niesmigana prawie, no ale nie mialem zamiaru sie sprzeczac
No coz, jak mowil mistrz Oogwai "there are no accidents", wszystko jest po cos i moze to bedzie ten moment, kiedy cos w koncu zmienisz. Zdrowia i samozaparcia w kazdym razie
woodpecker from space
- Hatefire
Będę na Christ Agony.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Dobra, dobra. Znam to. Każdy alkoholik przerabia okresy abstynencji. Bez pomocy z zewnątrz raczej na pewno popłyniesz prędzej czy później.mocny2_3 pisze: ↑15-10-2025, 08:46Mi miesiąc i dwa tygodnie mineło bez %%% i zero ciągotek na razie..Pamiętam jak rozjebałem kolano w lipcu i żeby sie znieczulić lałem do ryja.Teraz nie ma opcji.Czuje sie w końcu dobrze pod tym względem a znajomi mówią że morda w końcu wygląda jak u człowieka zdrowego a nie cały czas opuchnięty
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
W świetle ostatnich "wydarzeń" pisanie mocnemu o popłynięciu jest trochę bezduszne.
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Tak jest.Hatefire pisze: ↑17-10-2025, 08:27Dobra, dobra. Znam to. Każdy alkoholik przerabia okresy abstynencji. Bez pomocy z zewnątrz raczej na pewno popłyniesz prędzej czy później.mocny2_3 pisze: ↑15-10-2025, 08:46Mi miesiąc i dwa tygodnie mineło bez %%% i zero ciągotek na razie..Pamiętam jak rozjebałem kolano w lipcu i żeby sie znieczulić lałem do ryja.Teraz nie ma opcji.Czuje sie w końcu dobrze pod tym względem a znajomi mówią że morda w końcu wygląda jak u człowieka zdrowego a nie cały czas opuchnięty
Tak pokazuje statystyka.
Inaczej nie będzie.
- domeldoom
- zaczyna szaleć
Z bólem serca, ale raczej nie dam rady.
No chyba, że coś się wydarzy, bo to jest mój top jeśli chodzi o muzykę.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Nie popłynę.Hatefire pisze: ↑17-10-2025, 08:27Dobra, dobra. Znam to. Każdy alkoholik przerabia okresy abstynencji. Bez pomocy z zewnątrz raczej na pewno popłyniesz prędzej czy później.mocny2_3 pisze: ↑15-10-2025, 08:46Mi miesiąc i dwa tygodnie mineło bez %%% i zero ciągotek na razie..Pamiętam jak rozjebałem kolano w lipcu i żeby sie znieczulić lałem do ryja.Teraz nie ma opcji.Czuje sie w końcu dobrze pod tym względem a znajomi mówią że morda w końcu wygląda jak u człowieka zdrowego a nie cały czas opuchnięty
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Hatefire
Popłyniesz. To choroba. Zapalenie płuc też sam będziesz leczyć siłą woli? Jest oczywiście jakiś procent ludzi, który dała radę. Natomiast wyobraź sobie jakąś taką kostkę do gier RPG. Dajmy na to x20. Ty stawiasz, że wypadnie jedynka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy