Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

Re: Pokój AA

14-10-2025, 16:17

Szwy ściągnięte ale kurwa RTG dopiero 18.11 bo 8tygodni jest na pełny zrost i muszę przesunąć rehabilitacje z 3.11 na po 18tym.Miesiac dodatkowego gnicia w domu
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

15-10-2025, 07:13

mocny2_3 pisze:
14-10-2025, 16:17
Szwy ściągnięte ale kurwa RTG dopiero 18.11 bo 8tygodni jest na pełny zrost i muszę przesunąć rehabilitacje z 3.11 na po 18tym.Miesiac dodatkowego gnicia w domu
Zdrowiej na chwałę boską!
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

15-10-2025, 07:15

Przedwczoraj stuknął mi rok abstynencji :)
Niedużo, z punktu widzenia leczenia, ale dużo i ważne dla mnie .
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

15-10-2025, 08:18

domeldoom pisze:
Gratulacje Szanowny Kolego. Wiem jakie to trudne.

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

15-10-2025, 08:27

Hatefire pisze:
15-10-2025, 08:18
domeldoom pisze:
Gratulacje Szanowny Kolego. Wiem jakie to trudne.

Obrazek
Dziękuję.

p.s. wbijaj na Voidhanger do Leśniczówki.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

15-10-2025, 08:46

Mi miesiąc i dwa tygodnie mineło bez %%% i zero ciągotek na razie..Pamiętam jak rozjebałem kolano w lipcu i żeby sie znieczulić lałem do ryja.Teraz nie ma opcji.Czuje sie w końcu dobrze pod tym względem a znajomi mówią że morda w końcu wygląda jak u człowieka zdrowego a nie cały czas opuchnięty
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

15-10-2025, 09:01

mocny2_3 pisze:
15-10-2025, 08:46
Mi miesiąc i dwa tygodnie mineło bez %%% i zero ciągotek na razie..Pamiętam jak rozjebałem kolano w lipcu i żeby sie znieczulić lałem do ryja.Teraz nie ma opcji.Czuje sie w końcu dobrze pod tym względem a znajomi mówią że morda w końcu wygląda jak u człowieka zdrowego a nie cały czas opuchnięty
Trzymam kciuki, o ile faktycznie chcesz przestać.
Zacznij terapię, bo samemu będzie bardzo, bardzo ciężko, o ile nie niemożliwe.

Wiem, że to nie pocieszające, ale prawdziwe - moja terapeutka mówi, ze gdyby za każde stwierdzenie, że pacjent nie chce pic i nie ma w ogóle ciągotek dostawał 1 PLN to juz by była obrzydliwie bogata i nie pracowała. Nie jest obrzydliwie bogata, nie jest w ogóle bogata i nadal pracuje...
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

15-10-2025, 09:08

Zaczne terapie i z alko i psychoterapie jeśłi chodzi o mój popsuty łeb.Ale na razie ta noga musi dojść do ładu.
Kusi mnie strasznie pojechać do lasu za grzybami ale boje sie że gdzieś zachacze kulami i wypierdole sie na to udo i będzie pozamiatane.Ale nawet samą ścieżką bym sie przeszedł i ten zapach poczuł lasu

Noce sa przejebane, dzisiaj spałem może dwie godziny.Od godziny 22 zaczyna sie jazda, organizm jakby traci jakąś tarcze ochronną i zaczyna tak rwać że nie da sie zasnąć.Rwie w pachwinie najbardziej i kości udowej zaraz przy dupie.Noga cała rozpalona.
Ja biore Padolten i owszem na dzień działa ale na noc nawet Padolten nie daje rady, normalnie coś sie dzieje z organizmem że w nocy boli jak cholera.
Dlatego ciesze się jak jest rano bo nocki o jest porażka od momentu operacji.W szpitalu było jeszcze gorzej bo przeciwbólowe w kroplówce powodowały u mnie gorączke i potem nagły spadek i byłem mokry, lało sie ze mnie.
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

15-10-2025, 09:35

mocny2_3 pisze:
15-10-2025, 09:08
Zaczne terapie i z alko i psychoterapie jeśłi chodzi o mój popsuty łeb.Ale na razie ta noga musi dojść do ładu.
Kusi mnie strasznie pojechać do lasu za grzybami ale boje sie że gdzieś zachacze kulami i wypierdole sie na to udo i będzie pozamiatane.Ale nawet samą ścieżką bym sie przeszedł i ten zapach poczuł lasu

Noce sa przejebane, dzisiaj spałem może dwie godziny.Od godziny 22 zaczyna sie jazda, organizm jakby traci jakąś tarcze ochronną i zaczyna tak rwać że nie da sie zasnąć.Rwie w pachwinie najbardziej i kości udowej zaraz przy dupie.Noga cała rozpalona.
Ja biore Padolten i owszem na dzień działa ale na noc nawet Padolten nie daje rady, normalnie coś sie dzieje z organizmem że w nocy boli jak cholera.
Dlatego ciesze się jak jest rano bo nocki o jest porażka od momentu operacji.W szpitalu było jeszcze gorzej bo przeciwbólowe w kroplówce powodowały u mnie gorączke i potem nagły spadek i byłem mokry, lało sie ze mnie.
Problemy ze snem, raczej na pewno, są też spowodowane odstawieniem alko.
Kopnij się do psychiatry po leki.

A na grzyby nie idź teraz, nie uciekną...
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-10-2025, 09:38

mocny2_3 pisze:
14-10-2025, 10:17
Od tego długiego chlania wyniki miałem tragiczne. Pytali się skąd to się wzięło to powiedziałem od chlania. Na obchodzie szef powiedział że nie wyglądam na takiego co łoi i mam się ogarnąć bo oprócz uda mogę stracić nogi.
A widzisz, a miesiac wczesniej przekonywales, ze wyniki masz jak noworodek a watrobla nowka niesmigana prawie, no ale nie mialem zamiaru sie sprzeczac
No coz, jak mowil mistrz Oogwai "there are no accidents", wszystko jest po cos i moze to bedzie ten moment, kiedy cos w koncu zmienisz. Zdrowia i samozaparcia w kazdym razie
woodpecker from space
ODPOWIEDZ