Girls, girls, girls v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

Re: Girls, girls, girls v.2

12-10-2025, 20:23

hcpig pisze:
12-10-2025, 19:01
Koledzy nie czytają uważnie moich uwag o pożodze i jej celu - profit z tego rodzaju kontentu nie polega na tym, że należy się na ten kontent przestawić (chociaż część osobów to zrobi ale chodzi mi np. o reklamy itp. zastosowania) ale ośmiesza ideę retuszu wizerunku kobiet posuniętego do absurdu. Z jednej strony mamy kobiety dążące do maksymalnej plastikizacji i odrealnienia swojego wizerunku, z drugiej AI które osiąga coraz większy naturalizm. W efekcie powstaje samo dobro, AI wycina plastikowe postprocesowane avatary pojedynczych kobiet jako niekonkurencyjne i ogólnie ten promowany przez nie antyideał a wygra z AI właśnie ten, kto jest w stanie produkować coś, co skrajne od AI odbiega - coś co jest ładne naturalnie, defaultowo, bez retuszy. Teraz pożoga jeszcze trwa ale krajobraz po niej będzie piękny - androidy zniszczą cyborgi po to, by ponownie zostali wyeksponowani LUDZIE.
Niestety zostałeś zmanipulowany przez swoich technokratycznych panów. Jesteś niczym zatwardziały stalinista, który tak wierzy w nadejście utopii, że może uzasadnić każdą ofiarę. Tak uwierzyłeś w slogany dobywające się z pozbawionej mimiki, robotycznej twarzy Zuckerberga, że zapomniałeś że on i jego koledzy to nerdy dla których kontakt z prawdziwą kobietą był większość życia taką abstrakcją, że zastąpienie jej wygenerowanym chochołem nie robi żadnej różnicy.
Przyszłość, wbrew Twoim idealistycznym, zaślepionym bajaniom, będzie raczej wyglądać następująco:

- coraz większy wpływ internetu i social media na młode pokolenie pogłębi jeszcze bardziej ich alienację i separację od rzeczywistości - kontakty między płciami zaczną kojarzyć się z coraz większym niebezpieczeństwem i niewygodą; będą dodatkowo zniekształcane przez fałszywe, internetowe narracje przedstawiające kobiety jako głupie, uprzywilejowane cipy (tabaluga itp. już tak myślą)
- prawdziwe kobiety w filmach (i zwykłych i tych akcji dla dorosłych) zostaną stopniowo zastąpione przez AI awatary, które mają tę przewagę że nie trzeba im płacić i cała kasa idzie bezpośrednio do szefa Brazzers czy Warner Bros
- Zuckerberg i inne nerdy wychodzą z idealnym produktem AI partnerki, której nie trzeba się bać tak jak realnej
- społeczeństwo dzieli się jak u Huxleya na relatywistów Twojego pokroju, którym wszystko jedno czy baba istnieje czy nie i czy aktorka jest prawdziwa czy nie, członek nie myśli tymi kategoriami, oraz na naturszczyków żyjących w enklawach na pustyni Mojave (mogą być też przedmieścia Sosnowca) pukających realne kobiety zamiast marszczenia freda
- Ruscy widząc do czego doprowadził zgniły Zachód spuszczają na to bombę w pizdu
- w ostatnich chwilach dokonując samogwałtu przy Lilly myślisz o słowach użytkownika DST

KURTYNA
tabaluga
w mackach Zła

12-10-2025, 20:24

Obrazek

wygląda jakby miała lekkiego dałna
Je suis Charlie
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

12-10-2025, 21:45

To kobieta o aryjskiej urodzie, więc goju tabaluga nie śmiej się z niej, to nie jej wina.
Nasze żydowskie kobiety mają piękne oczy i ciemne włosy i piękne twarze. My Żydzi jesteśmy najpiękniejszymi ludźmi na świecie, bo nas stworzył Jahwe. Wy goje jesteście tylko potomkami małp człekokształtnych, jak to stwierdził Darwin.
Jahwe w swojej nieskończonej dobroci i miłosierdziu dał wam gojom komputery i klawiatury i teraz możesz pisać sobie co chcesz. Ale wiedz że Jahwe jest mściwy i na zło odpowiada złem.
Jeśli nadal będziesz pluł nienawiścią i gniewem, to Twoja dusza w piekle będzie ciągle opluwana ogniem i kwasem. Będziesz wrzeszczał i piszczał z bólu przez całą wieczność.
Warto tak kozaczyć w internecie, skoro za jakiś czas już nie będziesz żył tu na ziemi, w tym realnym świecie?
Twoje martwe ciało będzie sobie powoli gniło w trumnie i nic nie będzie czuło. Ale za to Twoja świadomość będzie odczuwała okropne męczarnie w ogniu piekielnym i będziesz przeklinać dzień w którym się urodziłeś.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
tabaluga
w mackach Zła

12-10-2025, 22:01

słynna antyizraelska aktywistka greta tumberg opracowała na takich jak ty skuteczne tortury , strzeż się
https://sexcelebrity.tv/fake-greta-thun ... ching-bag/
Je suis Charlie
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

12-10-2025, 22:13

tabaluga pisze:
12-10-2025, 22:01
słynna antyizraelska aktywistka greta tumberg opracowała na takich jak ty skuteczne tortury , strzeż się
https://sexcelebrity.tv/fake-greta-thun ... ching-bag/
Pogrążaj się dalej w tym szambie konfederacki idioto.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

12-10-2025, 23:24

hcpig pisze:
12-10-2025, 19:01
Koledzy nie czytają uważnie moich uwag o pożodze i jej celu - profit z tego rodzaju kontentu nie polega na tym, że należy się na ten kontent przestawić (chociaż część osobów to zrobi ale chodzi mi np. o reklamy itp. zastosowania) ale ośmiesza ideę retuszu wizerunku kobiet posuniętego do absurdu. Z jednej strony mamy kobiety dążące do maksymalnej plastikizacji i odrealnienia swojego wizerunku, z drugiej AI które osiąga coraz większy naturalizm. W efekcie powstaje samo dobro, AI wycina plastikowe postprocesowane avatary pojedynczych kobiet jako niekonkurencyjne i ogólnie ten promowany przez nie antyideał a wygra z AI właśnie ten, kto jest w stanie produkować coś, co skrajne od AI odbiega - coś co jest ładne naturalnie, defaultowo, bez retuszy. Teraz pożoga jeszcze trwa ale krajobraz po niej będzie piękny - androidy zniszczą cyborgi po to, by ponownie zostali wyeksponowani LUDZIE.
Piszesz, że z AI wygra właśnie ten, kto jest w stanie wyprodukować coś, co jest odmienne od AI i ładne defalutowo, bez retuszy. Wcześniej zaś wkleiłeś wygenerowaną przez AI panienkę właśnie jako przeciwwagę dla plastikowych, podrasowanych photoshopem raszpli, od których roi się ten temat. Coś tu się nie klei - tzn sam się prawdopodobnie odkleiłeś.

Otóż sytuacja będzie wyglądać raczej tak, że AI rzeczywiście może wyciąć plastikowe, podrasowane photoshopem raszple - Z MEDIÓW. Ponieważ zaś obecne w mediach obrazy są masowo konsumowane przez setki milionów stulejarzy na całym świecie - i normalnych ludzi też - to podrasowany przez AI ideał kobiecego piękna będzie przyswajany przez ludzi jako pożądany/właściwy. Problem w tym, że on nie będzie prawdziwy - bo to, co będzie na ekranach, będzie wprawdzie wyglądało jak naturalne, ale nie będzie miało z naturą nic wspólnego. Komputer może wymieszać setki tysięcy obrazów i wyciągnąć z nich średnia, a odpowiednio wytrenowany system AI zdoła z tej średniej skroić idealny obraz dla określonego konsumenta. W naturze to nie zajdzie - geny nie mieszają sie tak szybko. Dzięki AI można to zrobić dość łatwo, czego sam jesteś najlepszym przykładem pałując się do tej Tilly cośtam.

Efekt będzie taki, że rozdźwięk między wyobrażeniem tego jak kobiety (i mężczyźni, bo facetów to tez dotyczy) wyglądają, a jakie są, będzie się pogłębiał, potęgując tylko znane dobrze problemy. Miliony dziewczynek miało potężne problemy z psychiką, bo niemożliwe jest dorównanie lansowanym ideałom ciał modelek czy lalki Barbie. Tu będzie to samo, tylko przemnożone do sześcianu - bo obrazy ludzi w mediach, a zwłaszcza w grach, bo tam najłatwiej będzie modelować wygląd postaci, będzie nazbyt wyidealizowany. Ludzie na ekranach będą tak piękni, że patrząc w lustro mało kto zobaczy to samo. To zaś będzie pogarszało problemy z samooceną, powodowało frustrację, kompleksy, depresje itp. Czyli w sumie nic się nie zmieni, po prostu istniejące bolączki współczesności jeszcze się pogłębią.
ODPOWIEDZ