Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

Re: Pokój AA

12-10-2025, 22:25

Triceratops pisze:
12-10-2025, 22:15
Grubo. Kolesi zlapali?
Nie złapali jeszcze, ciężko mi było opisać twarze ale to co byłem w stanie powiedzieć i przypomnieć to powiedziałem, pamiętam dobrze jak stali na mostku i obserwowali jak się topie. Wcześniej była krótka piłka, jak dostałem kopa na kolano to padłem na glebę i tylko zasłoniłem głowę żeby nie dostała a potem to już but za butem i nie wiem jak mocne to musiało być by tak rozjebać udo.
Przez 40lat coś takiego się nigdy nie przytrafiło a tu powrót przez park który znam od dawna i takie coś. Telefon i plecak też straciłem. Na szczęście nie odblokowali i nic nie wyciekło.Nad ranem był wyłączony.
Jakoś to będzie. Boje się tylko tego, że noga jest wyraźnie krótsza teraz i nie wiem co z tym zrobią.
tabaluga
w mackach Zła

12-10-2025, 22:30

mowili cos do ciebie?w jakim jezyku?z jakim akcentem?jaki mieli kolor skory ? :sarcasm2:
Je suis Charlie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-10-2025, 22:40

mocny2_3 pisze:
Nie złapali jeszcze, ciężko mi było opisać twarze ale to co byłem w stanie powiedzieć i przypomnieć to powiedziałem, pamiętam dobrze jak stali na mostku i obserwowali jak się topie. Wcześniej była krótka piłka, jak dostałem kopa na kolano to padłem na glebę i tylko zasłoniłem głowę żeby nie dostała a potem to już but za butem i nie wiem jak mocne to musiało być by tak rozjebać udo.
Przez 40lat coś takiego się nigdy nie przytrafiło a tu powrót przez park który znam od dawna i takie coś. Telefon i plecak też straciłem. Na szczęście nie odblokowali i nic nie wyciekło.Nad ranem był wyłączony.
Jakoś to będzie. Boje się tylko tego, że noga jest wyraźnie krótsza teraz i nie wiem co z tym zrobią.
Kurwa, no nie powiem, jak Kolega wpada na forume, to z przytupem. Zdrowia życzę. Ale takie akcje to jednak nie jest codzienność. Bierzesz pod uwagę fakt, że mogło to nie być przypadkowe? Bo nie wygląda jak "przypadkowi najebani gówniarze obili przypadkowego spacerowicza". No chyba, że wracałeś z tych zakupów w środku nocy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

12-10-2025, 22:44

mocny2_3 pisze:
Telefon i plecak też straciłem. Na szczęście nie odblokowali i nic nie wyciekło.Nad ranem był wyłączony.
Byli na tyle głupi, żeby wziąć ze sobą telefon, a nasza Policja i tak ich nie namierzyła? Po co oni w ogóle są?! Zresztą czemu ja się dziwię jak nawet nie potrafią egzekwować zgodnego z prawem parkowania to jak mają ogarnąć bardziej skomplikowane rzeczy...
Guilty of being right
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

12-10-2025, 22:53

Lukass wracałem już po zmroku. Żadnego z nich nie znałem. Tam były latarnie ale nie było kamer. Nie mam z ludźmi żadnych zatargów.

Uglak jak policja przyjechała z karetką to tylko wysłuchali co się stało w skrócie bo ja nie byłem w stanie mówić przez ten ból i wychłodzenie.Byłem mokry jak gnój.Większe przesłuchanie było dopiero po zabiegu a ten chcieli mi zrobić jak najszybciej.Nie mówiłem im o telefonie na początku, to był jeden bełkot bo się trząsłem i to udo bolało tak mocno że kurwa nie jesteś w stanie myśleć. Szkoda gadać.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-10-2025, 23:03

mocny2_3 pisze:
12-10-2025, 22:53
Lukass wracałem już po zmroku. Żadnego z nich nie znałem. Tam były latarnie ale nie było kamer. Nie mam z ludźmi żadnych zatargów.
Luz. Zdrowiej chłopie. Obyś doszedł do formy i oby chujków złapali.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
ODPOWIEDZ