Łee bany dlaczego? Za co? Za wyrażanie własnych opini
Zacznę :kocham ludzi z Pisu i Konfederacji, bez Was nie zbudowałbym pół swoje firmy... kurwa bez Waszego angazu nie ma mnie. Dziękuję że jesteście.
Bez Was nic o Was.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
To byla raczej robota panicza manieczki, o ktorego zaslugach tez wszyscy zapomnieli i chcialbym przypomniec, ze ten doskonaly masterfulowicz tez zostal osaczony przez horde milosnikow praworzadnosci i opuscil forum. Doskonale sie z nim trollowalo kolege 535. Kto wtedy dzierzyl pochodnie? Miedzy innymi kol Heretyk, ktory dzis zaglada tu srednio 2 razy do roku jak sie napierdoli.TheDude pisze: ↑30-06-2025, 19:37Kłóćcie się i pierdolcie głupoty do oporu ale akcji jak długopis vel mariusz doprowadził do zawieszenia forum nikt nie powtórzy. To było genialne. Bombardowanie absurdem wtedy sięgnęło mistrzowskiego levelu. Dymanie na wersalce, praca u chłopa za jedzenie i przygody z babką to kurwa misterium szaleństwa!
Przypomne, ze innego kolege Lykantropa tez odpierdoli kolejny milosnik praworzadnosci oburzony doskonalym trollingiem tegoz, po czym sam skasowal konto podczas exodusu na facebooka. Oczywiscie tych wyrw nikt nigdy nie zapelnil ale milosnicy praworzadnosci pogladowej na forum triumfowali.
Te historie mozna mnozyc, zawsze schemat jest ten sam i skutki te same.
Ktos zastapil kol Pacjenta w szperaniu i wklejaniu nowosci w metalu? Moze ktorys z notorycznych podpierdalaczy, kablarzy, kapusiow i donosciei do administracji? Nie? No kurwa jestem w szoku.
woodpecker from space
-
-
Rację masz. Nie tędy droga. Sa tu osoby spoza mediów społecznościowych co mogą popisać a zwyczajne życie nie pozwala im pisać gdzieś indziej.
Szczytem kurestwa byłoby żeby ktoś kogoś gdzieś tam podpierdolił. Sorry jesteśmy na forum niszowym, gdzie znaleźliśmy się przez względy muzyczne.
A ze życie to nie jest najczęściej taka banka jak myślimy...
Albo chcieliśmy myśleć.
To iluzja. Pierwsza rzecz z brzegu - serio wierzysz w to że ludzie z KO to korolowe frędzle? Serio co wkładają sobie ręce do majtek?
Szczytem kurestwa byłoby żeby ktoś kogoś gdzieś tam podpierdolił. Sorry jesteśmy na forum niszowym, gdzie znaleźliśmy się przez względy muzyczne.
A ze życie to nie jest najczęściej taka banka jak myślimy...
Albo chcieliśmy myśleć.
To iluzja. Pierwsza rzecz z brzegu - serio wierzysz w to że ludzie z KO to korolowe frędzle? Serio co wkładają sobie ręce do majtek?
- Triceratops
Do mnie pytanie? Ludzie z KO sa jak ameba -ciezko to opisac ale nie wiem dlaczego i w tym temacie mamy gadac o KO , dopiero co kol oferma odeszedl, bo w kazdym temacie polityka xd
woodpecker from space
-
Nie tak se pisze. Wiesz jaki jestem. Ze zależy. Mógłbym tu punktować matecznik bez końca. Ale kurwa chodzi w tym wszystkim żeby po rozum ktoś poszedł 

- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Piszcie co tam chcecie, ale brakuje tu kolegi Boją się nawet jego koni. Te jego „elaboraty” o ektoplazmatycznych bodźcach fluidów zniszczenia to były perły tego forum.
support music, not rumors
-
Łee nie uważam że jesteśmy amebami. Moim zadaniem jest przeforsować kandydata KO w tym przypadku Przemysława Witka - zasłużonego w odpierdalaniu niespodziewanych akcjiTriceratops pisze: ↑30-06-2025, 20:25Do mnie pytanie? Ludzie z KO sa jak ameba -ciezko to opisac ale nie wiem dlaczego i w tym temacie mamy gadac o KO , dopiero co kol oferma odeszedl, bo w kazdym temacie polityka xd

Chcesz mieć w garści polityków? Uzależnij ich sukces powodzenia od własnych pieniędzy.
Stają się bezbronni. Te ambicje musisz schować na bok.
Wyobraź sobie ze ktoś z KO od nas skacze +pierdole to, poradzę sobie - pokaz mi spłucze od kibla gdzie Cie spuscic. Ot cała twoja historia.
Ostatnio zmieniony 30-06-2025, 20:50 przez tomaszm, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- rasowy masterfulowicz
To oczywiste. Slava!Rattlehead pisze: ↑30-06-2025, 20:32Piszcie co tam chcecie, ale brakuje tu kolegi Boją się nawet jego koni. Te jego „elaboraty” o ektoplazmatycznych bodźcach fluidów zniszczenia to były perły tego forum.
-
W sumie my to nazywany przewaga ekonomiczna. Myśl co chcesz ale zaczynasz pracę dla nas.
Gdzie koniec? Ty mi powiedz, ja jestem wykonawca.
Cale życie sprzątam te gówno.
Świece oczami. Taka kolej rzeczy:D
Ale robisz to dla pieniędzy?
Tak.
W sumie dobrze ze nasze kobity nie końca nie wiedzą czym się zajmujemy. Myślę że to. Mogłoby rozbić te kobiece skrobania D
. Ze mam piękne papiery super. Co to zmienia. Ktoś tam mniey atakuje - nie atakuj bo się skoczny tragicznie. My się nie cofniemy przed niczym.
To będzie wielka rozjeunda. Zatkakuja mnie inwentarzem
Życie. To sa szerszenie. Myślę nad tym jak się bronic.
Wystzrelaja cała broń ci mają w zanadrzu
Użyją wszystkich sił na które ich stać. Będą bluzgać, opowiadać w mediach społecznościowych straszne historie. Po co? Żebyś uwierzył że jesteśmy gangstera i-Lol 9 sierpnia Ja to po wklejam.
Tyle lat prowadzę działalność - Bóg mi świadkiem w życiu tak pojebanych ludzi nie spotkałem na swojej drodze. Chuj tan z prokuratura co wpadła i z starała się zrobić porządek. Chłopie tam grupa wyznawców - dawaj Tomek dalej do pieca. Nic nas nie złamie. Ok jeśli tak uważasz będę dawkować. Aż was złamie i na kolanach będziecie przepraszać.
Gdzie koniec? Ty mi powiedz, ja jestem wykonawca.

Cale życie sprzątam te gówno.
Świece oczami. Taka kolej rzeczy:D
Ale robisz to dla pieniędzy?
Tak.
W sumie dobrze ze nasze kobity nie końca nie wiedzą czym się zajmujemy. Myślę że to. Mogłoby rozbić te kobiece skrobania D
. Ze mam piękne papiery super. Co to zmienia. Ktoś tam mniey atakuje - nie atakuj bo się skoczny tragicznie. My się nie cofniemy przed niczym.
To będzie wielka rozjeunda. Zatkakuja mnie inwentarzem
Życie. To sa szerszenie. Myślę nad tym jak się bronic.
Wystzrelaja cała broń ci mają w zanadrzu
Użyją wszystkich sił na które ich stać. Będą bluzgać, opowiadać w mediach społecznościowych straszne historie. Po co? Żebyś uwierzył że jesteśmy gangstera i-Lol 9 sierpnia Ja to po wklejam.
Tyle lat prowadzę działalność - Bóg mi świadkiem w życiu tak pojebanych ludzi nie spotkałem na swojej drodze. Chuj tan z prokuratura co wpadła i z starała się zrobić porządek. Chłopie tam grupa wyznawców - dawaj Tomek dalej do pieca. Nic nas nie złamie. Ok jeśli tak uważasz będę dawkować. Aż was złamie i na kolanach będziecie przepraszać.
-
Ale ale zetkneli i się pierwszy raz z realna siła - czyli prawnikami
ja. Tam jestem tolerancyjny + w momencie kiedy nas zaatakowali - wtedy wiedzieli ze za tym stoi grupa radców prawnych czy adwokatów. Ok.Tomek ty wydajesz komendy. Mają być zgliszcza.

- DST
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, dom wariatów 

-
- Triceratops