AFTER DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AFTER DEATH
Zaaacny materiał! Śmierdzący najlepszymi latami NOCnyTURNUS i trochę MORBID ANDRZEJ! Winyl ciekawie wydany jest. Muza do słuchania w nocy
Jak dla mnie za mało się o tym mówiło.... przeszedł bez echa taki materiał!

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- TORTURER
- w mackach Zła
Fakt,jakoś malo o nich ,a to żle bo to bardzo fajna kapela.Retronomicon słucham często,częsć tego materiału naprawde niszczy ,szczególnie "the star chamber of Isis"-kurwa mac ,co za genialny kawałek!-ewokuje najlepsze momenty Nocturnus.To samo nowe demo-wypas! Chcę pełnej,tym razem z aktualnym,nowym materiałem płyty!!!
Death Dwells in Love
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
ja się boję tego słuchać, wydaję mi się, ze będzie to bardzo mocne rozczarowanie a porównania z The Key są nieuniknione.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
bo to jest bardzo mocne rozczarowanieMaleficio pisze:ja się boję tego słuchać, wydaję mi się, ze będzie to bardzo mocne rozczarowanie a porównania z The Key są nieuniknione.

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- boroowa
daj mi telefon do swojego dealera 

I'll give you black sensations up and down your spine
-
- mistrz forumowej ceremonii
mnie też. zreszta już dawno miałem o niego prosić, chyba po tekstach dotyczących Teitanblood, ale wyleciało mi z głowyboroowa pisze:daj mi telefon do swojego dealera

- twoja_stara_trotzky
sądzę, że to nie są miękkie narkotyki 

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Hehe, nie bardzo rozumiem o czym piszesz, ale jeśli to wyraz uznania dla After Death to się podpisujeDrone pisze:Bzdura kompletna.boroowa pisze:bo to jest bardzo mocne rozczarowanieMaleficio pisze:ja się boję tego słuchać, wydaję mi się, ze będzie to bardzo mocne rozczarowanie a porównania z The Key są nieuniknione.
Jest to niezwykły miazmat: jak gdyby osadzić klawiszowy, nocturnusowaty death metal w latach 70-tych, gdy owoce psychodelii nabrały już późnych, jesiennych barw - głębokich fioletów, nabrzmiałych czerwieni i płonącej purpury. Zamiast jednak sczernieć, opaść na ziemię i zgnić pod śniegiem, porwane jakimś ciepłym prądem znalazły się w kosmosie i ukonstelowały się tam jako nowe gwiazdy-neony nad tronem faraona.
Tak właśnie brzmi AFTER DEATH.

- twoja_stara_trotzky
nauka fe!
to się dla dobra sztuki robi.
to się dla dobra sztuki robi.
- Duvelor
Macki Chthulu obłapiają słabe ciała, lepią się do dusz, wyciskają serca i porywają jaźń w daleką podróż ku nieznanemu miejscu. Ta gwałtowna podróż kończy się w zakazanym, zapomnianym mieście... Chwała R'Lyeh!
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Jest jeszcze opcja że Drone to pisze na trzeźwo. I jest to opcja najbardziej przerażającatwoja_stara_trotzky pisze:sądzę, że to nie są miękkie narkotyki

Słuchałem dziś pierwszy raz 'Retronomicon' i o ile na początku kręciłem nosem to po odsłuchu zdecydowałem się na kupno. Fajna rzecz. Może nie jest to 'The Key', ale bardzo mnie to granie zaintrygowało.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Właśnie od dwóch dni kręci się i u mnie Retronomicon. Nie jest to może mistrzostwo Świata, ale tak przyjemnego, kosmicznego i mrocznego death metalu mi brakowało. Jestem zdecydowanie na tak! :-) Słyszał może ktoś split z Unaussprechlichen Kulten?
all the monsters will break your heart