ALICE IN CHAINS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ALICE IN CHAINS
Ladnie napisane ale ile to ma wspolnego z prawda...na bazie wlasnych skojarzen to wibracje zmechanizowanej sekcji mozna np podciagnac do Skrew, dopowiedziec to o czym chyba zapomniales, ze polowa riffow zajebana z Helmet, emo wokale standardowe jak na ten czas.
Lubie te rejony grania jak i Willard ale jakos nigdy nie wpadlem na ponadczasowosc tego krazka.
My Sister's Machine robilo to samo tylko z ciagotami w strone klasycznego hardrocka i z feelingiem godnym Hanoi Rocks
TAD rowiez nie odstawal a z racji harcoroweych korzenia i tlustego basiora robil to oryginalniej moim zdaniem.
Lubie te rejony grania jak i Willard ale jakos nigdy nie wpadlem na ponadczasowosc tego krazka.
My Sister's Machine robilo to samo tylko z ciagotami w strone klasycznego hardrocka i z feelingiem godnym Hanoi Rocks
TAD rowiez nie odstawal a z racji harcoroweych korzenia i tlustego basiora robil to oryginalniej moim zdaniem.
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
chyba masz kompleksy, w ogóle nie myślałem o tobiekregozmyk pisze: To było do mnie. A teraz wyjaśnij w czym twój problem? Jaki kurwa ekspert, jacy starsi i mądrzejsi? Na czym się nie znam?

a że mój post znalazł się pod twoim... czysty przypadek
- Zenek
- weteran forumowych bitew
no już, już, jedyne głupoty jakie tu czytałem to Trotzky o wokalu Staleya i Wolf o braku wpływu Melvins na grunge. Oczywiście musisz Trockowi i Drone'owi w dupę wchodzić bo własnego zdania to Ty nie masz.

-
wypierdalaj
z Trockim się zgadzam średnio raz na dziesięć przypadków, tak że nie wiem o czym mówisz

- Xapapote
'Jar of Flies' ciągle mnie rozpierdala. płyta nie jest ani trochę wybitna, ale ma w sobie moc. i to w zasadzie na tyle w temacie tej kapeli
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Triceratops
- hcpig
W zeszłym miesiącu zmarł ex-basista Mike Starr, wcześniej Layne Stanley, jak tak dalej pójdzie to już nie będą mieli czego reaktywować w razie kolejnego rozpadu.
Yare Yare Daze
- Glene
Slaba wiadomosc. A z ta reaktywacja w razie kolejnego rozpadu to nie bylbym tego taki pewny, w koncu Thin Lizzy gra nadala:)hcpig pisze:W zeszłym miesiącu zmarł ex-basista Mike Starr, wcześniej Layne Stanley, jak tak dalej pójdzie to już nie będą mieli czego reaktywować w razie kolejnego rozpadu.
Pamiętacie taką kapelę, INDIAN WOMAN? Kiedyś wygrałem kasetę ALICE in CHAINS w starym radio Kraków na Szlaku. Pytanie było takie: Od czego pochodzi nazwa zespołu. CEREMONIA była prosta. Tak samo jest z NIRWANĄ.
-
http://www.blabbermouth.net/news.aspx?m ... mID=183271
Wkrótce nowa piosenka
Wkrótce nowa piosenka
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
dziś powinna być całość "hollow". czekamy zatem.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Triceratops
- Harlequin
Soundgarden jest dla dziewczyn :)
- Triceratops
- Harlequin
A co ma kwestia lubienia dziewczyn to tego jaką muzykę tworzy Soundgarden ? :)
Swoją drogą, nie słuchałem nowego Soundgarden jeszcze, ale jakoś nigdy ta kapela nie jarała mnie. Zdecydowanie wole AiC.
Swoją drogą, nie słuchałem nowego Soundgarden jeszcze, ale jakoś nigdy ta kapela nie jarała mnie. Zdecydowanie wole AiC.
- Triceratops
ja wiem? jak dziewczyny sa fajne to muzyka soundgarden tym bardziej :DHarlequin pisze:A co ma kwestia lubienia dziewczyn to tego jaką muzykę tworzy Soundgarden ? :)
a tak serio to wlasnie alicja jest bardziej babska, zarowno muzycznie jak i tekstowo, jakies doly, smutki, rozpacze i tym podobne gowna dla gimbusiarni ;)
woodpecker from space
- Harlequin
Nie wiem, gdzie Ty słyszysz babskie teksty na dajmy na to "Dirt" (poza rain when I die). No chyba, ze angielskiego nie znasz :)
- Riven
- Kontakt:
jest duzo smutku, to fakt, momentami za duzo, ale bez przesady, o jakims emo nie ma mowy. to byl po prostu smutny gosc, ale nie spedalony:) subtelna roznica, ale jednak jest. przy czym zdecydowanie wole te bardziej energiczne numery. dlatego chyba najbardziej podoba mi sie Facelift, mimo ze pozornie taki Dirt jest ciekawszym albumem (bardziej zroznicowanym na pewno).
najlepsze hity: Them Bones, We Die Young, Dam that river
najlepsze smety: Love hate love, I can't remember, Man in the Box
najlepsze smuty sensu stricto: Rooster (piekny), Brother
ogolnie super zespol to byl. nowej plyty sluchalem ze 2 lata temu I kompletnie mi nie podeszla,czegos brakowalo. ale zobaczymy.
najlepsze hity: Them Bones, We Die Young, Dam that river
najlepsze smety: Love hate love, I can't remember, Man in the Box
najlepsze smuty sensu stricto: Rooster (piekny), Brother
ogolnie super zespol to byl. nowej plyty sluchalem ze 2 lata temu I kompletnie mi nie podeszla,czegos brakowalo. ale zobaczymy.
this is a land of wolves now
-
ostatnia plyta Alice jest i tak o niebo lepsza od tego wymuszonego, nijakiego gówienka w które ktos wbil kateczke z napisem King Animal.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt: