DISGORGE (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: DISGORGE (US)
Zaczynam zakreślać dni w kalendarzu! Oby, jak to mieli w zwyczaju, rozpierdolili pierwszym pierdolnieciem.
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Myślę że nie zawiodą, patrząc na skład jak i poprzednie wydawnictwa będzie można się spodziewać srogiego pierdolnięcia. Trochę czasu minęło od ostatniego longa, ale tym bardziej niecierpliwie czekam na nowy krążek!
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To w Sylwestra olewamy noworoczne imprezy, tylko zostajemy w domach by katować się nowym Disgorge. ;)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Ewentualnie robimy imprezę gdzie z głośników będzie przygrywało Disgorge:)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Czuje, że będzie to bal samców i to w dość wąskim gronie. ;)
-
- w mackach Zła
Czekam również, ciekawe jak dadzą radę po tylu latach. Trochę się jednak obawiam jak to będzie wyglądało po odejsciu Sanczeza.Mort pisze:Zaczynam zakreślać dni w kalendarzu! Oby, jak to mieli w zwyczaju, rozpierdolili pierwszym pierdolnieciem.
-
- rasowy masterfulowicz
Rzut okiem na skład kapeli wystarczy by mieć pewność, że nie zmiękną. Za 3 miesiące będziemy wiedzieli jak dobre to będzie.
I AM MORBID
-
Zmięknąć nie zmiękną, pytanie brzmi tylko jak dobry to będzie album - oby nie przekombinowali jak jak ostatnie Deeds of Flesh. Mam nadzieję. że brzmienie będzie wywracać łokcie na drugą stronę i że generalnie album wywierci dziury w czaszce. Bądźmy dobrej myśli panowie maniacy.Mort pisze:Rzut okiem na skład kapeli wystarczy by mieć pewność, że nie zmiękną. Za 3 miesiące będziemy wiedzieli jak dobre to będzie.
-
- rasowy masterfulowicz
Przypomne, że Ricky Myers powiedział:
When Disgorge was formed in 1992 we set out to make the most brutal music we could and nothing will ever change that no matter who is playing the instruments. This album will be no different. It will be some of the sickest and fastest work ever laid down by Disgorge. Songs titles included are " Through Mutilation comes Salvation", "Of Maggots and Decay", "Embalmed in Cryptic Fluid", "Plagued by Faith", "Saints of Genocide", "Vomiting the Larvae", "Erosion of Mortality", "And the Weak Shall Perish", "Tomb of Diabolical Manifestations" and the Rerecording of Deranged Epidemic
I AM MORBID
-
Właśnie słucham sobie "Consume the forsaken" i utwierdzam się w przekonaniu że to ich najlepszy album - wszystkie koszą łby równo ale ten ma w sobie coś szczególnego, coś co trudno ubrać w słowa, to album brutalny, pełen agresji, i mimo wszystko dość łatwo przyswajalny. Szybki, dynamiczny, z dobrym brzmieniem, pełen surowych riffów - nie muszą ścigać się sami z sobą ile upchną riffów w jednym kawałku, wystarczyłoby mi aby nagrali album na takim poziomie. Z niecierpliwością czekam na efekty sesji nagraniowej.
-
- rasowy masterfulowicz
Kiedy jej słucham mam wrażenie, że chcą zabić muzyką i to w okrutny sposób. Od razu po przesłuchaniu "Consume..." zalecam przesłuchanie "Parallels...", który pomimo zmian stylistycznych kontynuuje to nakurwianie w najlepszym stylu. Podoba mi się prosty sposób w jaki te płyty się zazębiają - ostatni riff z "Consume..." otwiera "Parallels...". Oj, nie znali wtedy litości. Niedługo się przekonamy czy coś się w tym względzie zmieniło.Nasum pisze:Właśnie słucham sobie "Consume the forsaken" i utwierdzam się w przekonaniu że to ich najlepszy album - wszystkie koszą łby równo ale ten ma w sobie coś szczególnego, coś co trudno ubrać w słowa, to album brutalny, pełen agresji, i mimo wszystko dość łatwo przyswajalny. Szybki, dynamiczny, z dobrym brzmieniem, pełen surowych riffów
Oprócz rzeczonych "Consume..." i "Parallels..." mam wielką słabość do "She Lay Gutted" - jakoś tak zapętla się w odtwarzaczu, hipnotyzuje.
I AM MORBID
-
- w mackach Zła
"Parallels..." owszem bardzo dobre, ale mam wrażenie, że najbardziej kreatywni byli właśnie na "Consume...". Tam są najfajniejsze riffy w ich karierze.Mort pisze:Od razu po przesłuchaniu "Consume..." zalecam przesłuchanie "Parallels...", który pomimo zmian stylistycznych kontynuuje to nakurwianie w najlepszym stylu.
-
I czuć tutaj tę radość z zadawania bólu za pomocą dźwięków.... Nie ma chuja, na nowej płycie nie dadzą plamy.Mort pisze:Kiedy jej słucham mam wrażenie, że chcą zabić muzyką i to w okrutny sposób.
-
- rasowy masterfulowicz
osz kurwa:
Jeszcze nigdy nie zebral sie taki zespol napierdalaczy brutalnego death metalu. Bedzie bardzo szybko, super ciezko i arcytechnicznie.Disgorge would like to welcome Diego Sanchez and Ed Talorda back to Disgorge. It is good to finally get through the issues we had that were'nt even as bad as everybody made it to be. Diego, Ed and myself always knew we would play again but were not sure when. We are very excited to be a family again and cant wait to play for our fans. Erik and Derek will still be writing the album with Ed and Diego. Thank for all the support we really appreciate it.
I AM MORBID
-
- w mackach Zła
Diego Napierdalacz Sanczez wrócił. :) No, to moje oczekiwania znacznie wzrosły, się szykuje mocarna płyta.
Ostatnio zmieniony 14-01-2012, 17:12 przez Tarpaulin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
To brutal death metalowy dream team, na tej plycie zagraja goscie z Disgorge ;), Deeds of Flesh, Decrepit Birth i Suffocation. Nie moga zawiesc.
I AM MORBID
-
No dobra, ale co z tą płytą>? Miała już wyjść - wyszła, premiera sie przesuneła, wiadomo cos na jej temat?
-
- rasowy masterfulowicz
Komponuja. ;) Nie niecierpliwie sie, bo lada dzien zwali sie mnostwo krazkow do przesluchania, na przelomie lutego i marca wychodza nowe: Cannibal Corpse, Autopsy, Morbid Angel, Terrorizer, Napalm Death i Asphyx.
I AM MORBID
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Czy ktoś wie co się dzieje z wydaniem tego nowego krążka?
Destroy your life for Noisecore!