Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Behemoth v.2
Nuda nuda jeszcze raz nuda . Powinni napierdalac jak dawniej
- Lvcyferiusz
- zaczyna szaleć
Rozumiem EP'kę z nowymi utworami, ale za odgrzewane kotlety podziękuję...
-
C//A
- weteran forumowych bitew
- DST
Będzie hulać na Wacken. Zażenowany jestem, to jest jak muzyka pop.
- masterful
- Kontakt:
To jest dla "young adult". Nie jesteśmy targetem wiekowym Behemoth
Za starzy.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- w mackach Zła
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
A najlepsze, że Dimmu robiło zajebiste covery takie jak 'Satan My Master' czy 'Burn in Hell' a tutaj ta kolaboracja z Behemoczem wydała taki stadionowy odpust.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- tomekw48
Ja tam sobie słucham tego nowego Behemotha i za drugim razem już mi lepiej wszedł. Wszedł mi lepiej niż ostatni pełniak, który był skokiem typowo pod publiczkę po kilku latach posuchy i czasami do tej płyty wracam. Z tą minipłytą mam podobnie jak z ostatnim darkthronem, że aż chce mi się słuchać. Ciekawe czy przetrwa próbę czasu? Darkthrone przetrwał i regularnie wracam. Generalnie tą płytę traktuję jako rozgrzewkę przed Terrestial Hospice, której jeszcze nie słyszałem nigdzie poza singlami i nie szukam piratów w necie tylko czekam na swój egzemplarz. Akurat tutaj pomimo optymistycznych recenzji jestem nastawiony bardziej na nie i coś czuję że Terrestial pójdzie na kompromis brzmieniowy i nie siądzie tak jak poprzedniczki i będzie jak to zwykle bywa... na płycie średnio, a na żywo kosa. no cóż... takie czasy, że aby się sprzedać musi być wygłaskane na maksa.
A teraz medyczne ziółko i to typowa indica tym razem i zobaczymy jak ten behe wchodzi w ULTRA HD 3D
Ciekawe, czy spełni moje najbardziej wymagające kryteria w tym stanie?
A teraz medyczne ziółko i to typowa indica tym razem i zobaczymy jak ten behe wchodzi w ULTRA HD 3D
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Jaka próbę czasu przetrwał Dartkthone? Od maja?
Zakon
Zakon
- Nerwowy
Ale trzeba przyznać że zjebać taki bangier jak ten Venom to trzeba mieć niebywały talent
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- vicek
- uglak
Nie śledzę zbytnio ani twórczości Behemoth ani samego frontmena, ale skoro sam się wepchał na mojego walla to...
ten filmik to chyba najlepsze podsumowanie ostatnich 20 lat działalności Holocausto: parcie na szkło w każdej dziedzinie, szukanie rewolucji tam, gdzie jej nie ma i bezgraniczne samozadowolenie. Tymczasem ten wielki znawca kuchni (i metalu) ma tak tępy nóż, że zamiast normalnie kroić pomidory, musi je najpierw nakuwać
ten filmik to chyba najlepsze podsumowanie ostatnich 20 lat działalności Holocausto: parcie na szkło w każdej dziedzinie, szukanie rewolucji tam, gdzie jej nie ma i bezgraniczne samozadowolenie. Tymczasem ten wielki znawca kuchni (i metalu) ma tak tępy nóż, że zamiast normalnie kroić pomidory, musi je najpierw nakuwać
Guilty of being right
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gotuj z Nergalem 
Dismember dawał już przepisy na ciasteczka swiąteczne w prasie więc nasza gwiazda nie może być gorsza.
Dismember dawał już przepisy na ciasteczka swiąteczne w prasie więc nasza gwiazda nie może być gorsza.
- Nerwowy
Jak tak pomyśleć to chyba mamy rozwiązanie zagadki śmierci Conrada
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hihihi....
Szlag go from ciemne niebo!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Anzhelmoo
Oryginalna scena jest z 2019, od tego czasu myślę, ze zarobił na nowy nóżuglak pisze: ↑07-10-2026, 20:50ten filmik to chyba najlepsze podsumowanie ostatnich 20 lat działalności Holocausto: parcie na szkło w każdej dziedzinie, szukanie rewolucji tam, gdzie jej nie ma i bezgraniczne samozadowolenie. Tymczasem ten wielki znawca kuchni (i metalu) ma tak tępy nóż, że zamiast normalnie kroić pomidory, musi je najpierw nakuwać![]()

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.