nygga łat ?
KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
-
Alter Ego
- weteran forumowych bitew
Re: KAT
Różne są ścieżki do szczęścia. Być może Luczyk przez całe lata był nieszczęśliwy wskutek obecności Kostrzewskiego w składzie, który to (toksyczny Roman) ograniczał go twórczo, narzucając granie kamieni milowych polskiego metalu. Tymczasem szlachetny Piotruś chciał grać to co właśnie przed chwilą nam objawił i do tego po angielsku. Oczywistym przecież jest, że przaśny Roman czuł niesamowitą miętę do języka polskiego, co ograniczało ogólnoświatowe ambicje zespołu, tj. Luczyka. Traf chciał, że Roman przeprowadził się tam gdzie zapowiadał czyli być może do piekła, co mogło uaktywnić w Piotrusiu pierwiastki szczęścia. Teraz przelał je do generatora swoich muzycznych westchnień. Wytrzymałem kilkadziesiąt sekund tego szczęścia.
- Hatefire
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
IMO Luczyk, to znakomity gitarzysta. Niejmniej gitarzysta, który potrzebuje otoczenia, które te jego gitarowanie wpuści we właściwe tory, i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Kluczykowi trzeba wpuścić tego słynnego powietrza.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Masz źle opisany Nifelheim.NoGodsNoMasters pisze: ↑03-10-2026, 10:37Tempo owszem motocyklowe, ale bez kałbojskich kapeluszy. Wokale znakomite. Czysty black metal oburzający czarnuchów z wodogłowiem. Skutecznie jak sądzę.![]()
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- WAROL_KOJTYLA
- zaczyna szaleć
Ten nowy Kat brzmi jak utwór z jakiejś szkółki gitarowej online gdzie chłop obiecuje że nauczy cię grać metal z jedyne 19,99$ miesięcznie.
Nie zdziwiłbym się gdyby całość była wysrana z jakiegoś AI. Teledysk przemilczmy
Nie zdziwiłbym się gdyby całość była wysrana z jakiegoś AI. Teledysk przemilczmy
-
sisterhood
- w mackach Zła
-
sisterhood
- w mackach Zła
sisterhood pisze: ↑03-10-2026, 15:39Przecież ten numer Kata jest zajebisty. Surowizna wokalu wchodzi na pełnej...
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Nasum
Teledysk dostaje nominację do "wizualnego kału roku" obok teledysków do piosenek niebieskowłosej dziewoi.
Muzycznie..... Nie byłem nigdy wielkim fanem Kata, ale za młodu trochę się tego posłuchało i za chuj nie umiem rozgryźć co prócz nazwy mają ze sobą wspólnego te dwa oblicza, czyli Kata z Romanem i tego tu obecnego. Moja ocena nie będzie obiektywna, dla mnie to po prostu gówno.