KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: KAT
Sluchajcie, sprawa jest naprawdę dziwna. Luczyk wraz z tym Harrisem dokoptowali losowych muzyków sesyjnych zza granicy. Naprawdę mega dziwna decyzja. Zaraz z ciekawości posłucham jak śpiewa ten gość.
Pedro Tinello Drums
Guilherme de Siervi Vocals
Jason M. Stallworth Lyrics
https://www.instagram.com/gui_siervi/

Pedro Tinello Drums

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Żwirek i Muchomorek
To samo przyszło mi do głowy. Bycie umoczonym we współpracę z Luczykiem może nie wyglądać najlepiej w CV. A sam pan artysta może sobie to teraz tłumaczyć tak, że może wydał więcej kasy na jakichś chałturników z Brazylii czy skądtam, ale za to gra w zespole o międzynarodowym składzie. A wiadomo, że jak się gra z zagranicznymi muzykami to jest się lepszym niż ktoś, kto jest skazany na polskich cebularzy
Ciekawe czy będą koncerty. Luczyk w ogóle odważył się z tymi swoimi bezromanowymi wypustami wyjść do ludzi? Nie jestem w temacie, KAT mnie nigdy nie porywał i śledzę temat połową jednego oka.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
To nie jest żadna kurwa dziwna sprawa tylko zjebanie umysłowe, nekrofilia i absolutne szczyty żenady.Anzhelmoo pisze: ↑01-10-2026, 23:19Sluchajcie, sprawa jest naprawdę dziwna. Luczyk wraz z tym Harrisem dokoptowali losowych muzyków sesyjnych zza granicy. Naprawdę mega dziwna decyzja. Zaraz z ciekawości posłucham jak śpiewa ten gość.
Pedro Tinello Drums
![]()
Będzie jebał tego trupa poki całkiem nie spierdoli spuścizny Romana. Co za syf.
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Żwirek i Muchomorek
Boże, ten klip. WARTO BYŁO CZEKAĆ
Muzycznie brzmi jak generyczny heavy/thrash metal do jedzenia kiełbasy, ale nie jest to jakaś wyjątkowa sraka, takie 5,1/10 powiedzmy (jestem zawiedziony
). Wokal jest bardzo porządny (serio mi się podoba), brzmienie przyzwoite - ogólnie to jak na takie geriatryczne granie jest nieźle. Gdyby Luczyk wydał to pod inną nazwą - choćby THE EXECUTIONERS, a co - wtedy miałby jakieś szanse na restart - może nawet na godziwą metalową emeryturę, na której jeździłby po festiwalach, grałby nowe kawałki i na bis z jeden czy dwa numery z, dajmy na to, "Oddechu wymarłych światów" i "666". Przy odrobinie wyczucia dałoby się to może nawet tak zrobić, żeby nie wkurwiać fanów Romana. No ale czego jak czego, ale wyczucia to Luczyk nie ma.
Sygnowanie tego projektu logiem Kata automatycznie pociąga całe przedsięwzięcie na dno, bo legenda zespołu jest w tym przypadku balastem i ciężarem nie do udźwignięcia, a każda próba mierzenia się z nią skazuje pana artystę na pośmiewisko. Jest to chyba oczywiste dla wszystkich z wyjątkiem samego Luczyka, czyli jedynej osoby dla której ma to jakiekolwiek znaczenie
Na swój sposób jest mi go trochę żal, bo wygląda na to, że koleś ciągle może - i dlatego nie jestem w stanie się z tego śmiać, a nie wątpię, że śmiechom z tej muzyki nie będzie końca.
Muzycznie brzmi jak generyczny heavy/thrash metal do jedzenia kiełbasy, ale nie jest to jakaś wyjątkowa sraka, takie 5,1/10 powiedzmy (jestem zawiedziony
Sygnowanie tego projektu logiem Kata automatycznie pociąga całe przedsięwzięcie na dno, bo legenda zespołu jest w tym przypadku balastem i ciężarem nie do udźwignięcia, a każda próba mierzenia się z nią skazuje pana artystę na pośmiewisko. Jest to chyba oczywiste dla wszystkich z wyjątkiem samego Luczyka, czyli jedynej osoby dla której ma to jakiekolwiek znaczenie
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie