KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: KAT
Sluchajcie, sprawa jest naprawdę dziwna. Luczyk wraz z tym Harrisem dokoptowali losowych muzyków sesyjnych zza granicy. Naprawdę mega dziwna decyzja. Zaraz z ciekawości posłucham jak śpiewa ten gość.
Pedro Tinello Drums
Guilherme de Siervi Vocals
Jason M. Stallworth Lyrics
https://www.instagram.com/gui_siervi/

Pedro Tinello Drums
Guilherme de Siervi Vocals
Jason M. Stallworth Lyrics
https://www.instagram.com/gui_siervi/

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Re: KAT
To samo przyszło mi do głowy. Bycie umoczonym we współpracę z Luczykiem może nie wyglądać najlepiej w CV. A sam pan artysta może sobie to teraz tłumaczyć tak, że może wydał więcej kasy na jakichś chałturników z Brazylii czy skądtam, ale za to gra w zespole o międzynarodowym składzie. A wiadomo, że jak się gra z zagranicznymi muzykami to jest się lepszym niż ktoś, kto jest skazany na polskich cebularzy
Ciekawe czy będą koncerty. Luczyk w ogóle odważył się z tymi swoimi bezromanowymi wypustami wyjść do ludzi? Nie jestem w temacie, KAT mnie nigdy nie porywał i śledzę temat połową jednego oka.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie