MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: MEGADETH
Na uwagę zasługuje fakt, że bilety są uczciwie wycenione, a supporty również dosyć spore nazwy. Ode mnie minus za BLS, za ktorym ne przepadam, ale za tę cene nie ma co szukać dziury w całym.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- empir
- zahartowany metalizator
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
eeetam

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Stoigniew
Żułek, nie obrażaj sie, wyobraź sobie że istnieje życie poza Warszafkom, a i tramwaje mamy w Krakowie 
- Stoigniew
A jaka cena?
[/quote]
Bilety na krakowski koncert kupisz w serwisie eBilet:
Płyta - 349 zł
Sektory A - 379 zł
Sektory B - 339 zł
Sektory C - 299 zł.
Ponadto w sprzedaży będzie również limitowana pula biletów Early Entry Package w cenie 834 zł (+ opłata serwisowa) dostępna TUTAJ tylko przez pierwsze 24 godziny przedsprzedaży Cyber Army Presale oraz od 7 sierpnia, w otwartej sprzedaży, do wyczerpania zapasów.
Harmonogram sprzedaży przedstawia się następująco:
Przedsprzedaż dla członków Cyber Army - wtorek, 4 sierpnia, godzina 10:00,
Artist Presale - środa, 5 sierpnia, godzina 10:00,
Spotify Presale - czwartek, 6 sierpnia, godzina 10:00.
Otwarta sprzedaż biletów rusza w piątek, 7 sierpnia o godzinie 10:00. Fani, którzy dołączą do Megadeth Cyber Army jako pierwsi otrzymają dostęp do biletów i pakietów VIP. Pakiety VIP obejmują możliwość spotkania z zespołem, gadżety premium, wcześniejszy wstęp na koncert, wyjątkowe pamiątki oraz jedyne w swoim rodzaju wrażenia. Aby uzyskać informacje na temat biletów, pakietów VIP oraz pełnego harmonogramu trasy koncertowej, odwiedź oficjalną stronę Megadeth.
- Żułek
w moim matrixie nie istnieje
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- empir
thxStoigniew pisze: ↑03-08-2026, 19:39Bilety na krakowski koncert kupisz w serwisie eBilet:
Płyta - 349 zł
Sektory A - 379 zł
Sektory B - 339 zł
Sektory C - 299 zł.
Ponadto w sprzedaży będzie również limitowana pula biletów Early Entry Package w cenie 834 zł (+ opłata serwisowa) dostępna TUTAJ tylko przez pierwsze 24 godziny przedsprzedaży Cyber Army Presale oraz od 7 sierpnia, w otwartej sprzedaży, do wyczerpania zapasów.
Harmonogram sprzedaży przedstawia się następująco:
Przedsprzedaż dla członków Cyber Army - wtorek, 4 sierpnia, godzina 10:00,
Artist Presale - środa, 5 sierpnia, godzina 10:00,
Spotify Presale - czwartek, 6 sierpnia, godzina 10:00.
Otwarta sprzedaż biletów rusza w piątek, 7 sierpnia o godzinie 10:00. Fani, którzy dołączą do Megadeth Cyber Army jako pierwsi otrzymają dostęp do biletów i pakietów VIP. Pakiety VIP obejmują możliwość spotkania z zespołem, gadżety premium, wcześniejszy wstęp na koncert, wyjątkowe pamiątki oraz jedyne w swoim rodzaju wrażenia. Aby uzyskać informacje na temat biletów, pakietów VIP oraz pełnego harmonogramu trasy koncertowej, odwiedź oficjalną stronę Megadeth.
- Żułek
znowu Junior bedzie grał CTE w jakieś pipidówie a konkretnie
Former MEGADETH bassist David Ellefson has announced the December 2026 leg of his "Bass Warrior" European tour. The trek will feature Ellefson and his solo band performing select cuts from his well-known catalog of MEGADETH hits, including the "Countdown To Extinction" album in its entirety, solo material and other hard rock and metal favorites which inspired him during his 40-year music career.
Ellefson states: "We had such great fan request for 'Countdown To Extinction' from earlier this year that we are going to wrap 2026 with some final shows across Europe which also includes some new cities and countries to celebrate the music from one of my all-time favorite albums of my discography. The perfect holiday wrap up for the year!"
Ellefson launched his "Bass Warrior" tour in 2024, with musical director Andy Martongelli (ELLEFSON-SOTO, ARTEMIS) as a way to perform songs for fans across Europe from his 40-plus years as a world-renowned recording artist.
"Bass Warrior" 2026 European tour dates:
Dec. 3 - Kill Joy in Roma, Italy
Dec. 4 - Rock N Roll in Rho, Italy
Dec. 5 - Del Vino in Orchamps-Vennes, France
Dec. 7 - Music on the Hague in Den Haag, Netherlands
Dec. 8 - Metropool in Enschede, Netherlands
Dec. 9 - Iduna, Drachten, Netherlands
Dec. 10 - Burghof Huhnerstall in Frankfurt, Germany
Dec. 12 - Stary Dom in Domecko, Poland
Dec. 13 - The Barrel Venue in Drogheda, Ireland
Dec. 15 - JS Retro in Nitra, Slovakia
Dec. 18 - Fest Club in Belgrade, Serbia
Dec. 19 - Hard Place in Zagreb, Croatia