FALKENBACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Re: FALKENBACH
Napisz o tej swojej opinii liderowi Falkenbach albo powiedz mu to najlepiej prosto w twarz - z pewnością wyjątkowo go to ucieszy!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no, dzisiaj to jest dzień konia chyba :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Wódka i Piwo
Już odkładam drobne i przestaję żłopać piwsko aby pojechać do Germani wprzódy wynajmując detektywa Rutkowskiego aby mi namierzył owego aryjskiego artystę abym mógł spełnić twe erotyczne marzenie....wyluzuj chłopie ile ty masz lat? :)
-
Baton
Wiocha jak skurwysyn, ale... lubię. To pewnie sentyment, słuchałem tego w gimnazjum sporo. Jedynka bardzo ok, dwójka chujowa, trójka znowu ok, czwórka może być, nowej nie znam i pewnie nie poznam. Raz na ruski rok coś odpalę, żeby sobie przypomnieć. Określenie grill metal jest ok, to właśnie takie niezobowiązujące granie do posłuchania przy kiełbasie, browarze i w towarzystwie osób niegustujących w dobrym metalu, za to niegardzących wiejskim.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Death in another way
I to jest bdb koncepcja-na żartach się nie znasz!!!???:-)))Wódka i Piwo pisze:Już odkładam drobne i przestaję żłopać piwsko aby pojechać do Germani wprzódy wynajmując detektywa Rutkowskiego aby mi namierzył owego aryjskiego artystę abym mógł spełnić twe erotyczne marzenie....wyluzuj chłopie ile ty masz lat? :)
-
satanking666
- rozkręca się
ja jestem :) falkenbacha 2 i 3 sobie cenię, choć na prawdę czasem mam wrażenie że tam nie ma gitar
-
Death in another way
Miałbyś odwagę Mu to w-ko powiedzieć biegłą angielszczyzną prosto w twarz czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi tchórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnieWódka i Piwo pisze:Już odkładam drobne i przestaję żłopać piwsko aby pojechać do Germani wprzódy wynajmując detektywa Rutkowskiego aby mi namierzył owego aryjskiego artystę abym mógł spełnić twe erotyczne marzenie....wyluzuj chłopie ile ty masz lat? :)
(tak miał kiedyś Vlad z jednym z nich na pewnym koncercie)!!!???:-)))
-
DCI Hunt
a to powiedzenie komuś "stary, chujowa ta twoja muzyka i nie mogę jej słuchać" wymaga jakiejś wielkiej odwagi? :) tylko matoł albo jakiś zakompleksiony grajek by się tym przejął.
-
Death in another way
Nie wymaga żadnej odwagi i to specjalna prowokacja świadcząca o chamstwie i braku kultury oraz znajomości muzyki niestety!!!:-(((
- Lykantrop
Nie przypuszczałem nigdy, że Falkenbach, który mi zwisał i powiewał, będzie prowodyrem tego, że od paru dni na myśl o nim rżę jak koń ku zdziwieniu i zmartwieniu reszty domowników!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Wódka i Piwo
Death in another way - Nie no, dzieciak z ciebie i to do tego niezbyt inteligentny...zapewne koleś z Falkenbach każdego dnia kładzie się spać w przekonaniu, że każdy człowiek na świecie uwielbia jego zespół, bo przecież gdyby było inaczej to powiedziałby mu to prosto w twarz... nienaganną angielszczyzną oczywiście, ha ha ha. A jeśli ktoś jest tu forumowym wojownikiem to ty, bo podniecasz się obroną zespołu (i to nie tylko Falkenbach) do tego stopnia żeś gotów jest sfajdać się w spodnie. Wyluzuj synku i nabierz trochę dystansu, bo rozmawiamy tu o muzyce, a nie o niepodległości... Wybacz, ale odsyłanie każdego komu nie podoba się dany zespół do samych zainteresowanych aby powiedzieć im to w twarz jest przejawem kretynizmu przypisanego dzieciom z racji ich wieku. Ośmieszasz się...no ręce opadają jak czyta się brednie takich obrońców uciśnionych jak ty. No i gratuluję poczucia humoru, spróbuj zatrudnić się w jakimś domu pogrzebowym, zrobisz tam zawrotną karierę.
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Nikt kto chodził do gimnazjum nie zrozumie metalu.Baton pisze:Wiocha jak skurwysyn, ale... lubię. To pewnie sentyment, słuchałem tego w gimnazjum sporo.
Wracając do tematu - słucham sobie Heralding i płyta jest naprawdę dobra. Lata nie słuchałem Falkenbach, ale chyba latka lecą i mam zamiar wracać do ich nagrań częściej.
Celem życia nie jest przeżycie.
- uglak
Kolejny z zespołów, które miały nigdy nie grać na żywo zmienił zdanie:

Guilty of being right
-
kmarmaz
- postuje jak opętany!
Dlatego po dwunastu latach powrócę tam zamiast na kolejny SummerDying Loud. Fajna ta jaskinia, fajne otoczenie i kapele z tej stajni. No daleko fakt, ale warto.
-
C//A
- w mackach Zła
+1. Dobrze, że zlikwidowali!mistrzsardu pisze: ↑14-10-2017, 10:19Nikt kto chodził do gimnazjum nie zrozumie metalu.Baton pisze:Wiocha jak skurwysyn, ale... lubię. To pewnie sentyment, słuchałem tego w gimnazjum sporo.
- Żwirek i Muchomorek
Trzynaście lat minęło, ale w sumie dalej się pod tym mogę podpisać. Tylko chyba od tamtego czasu ani razu se tego falkenbacha nie puściłemBaton pisze: ↑14-02-2013, 12:57Wiocha jak skurwysyn, ale... lubię. To pewnie sentyment, słuchałem tego w gimnazjum sporo. Jedynka bardzo ok, dwójka chujowa, trójka znowu ok, czwórka może być, nowej nie znam i pewnie nie poznam. Raz na ruski rok coś odpalę, żeby sobie przypomnieć. Określenie grill metal jest ok, to właśnie takie niezobowiązujące granie do posłuchania przy kiełbasie, browarze i w towarzystwie osób niegustujących w dobrym metalu, za to niegardzących wiejskim.
To bardzo możliwe, bo myśl o słuchaniu FALKENBACH wzbudza we mnie większy przepływ krwi w siusiaku niż perspektywa puszczenia BATHORY
"Into the ardent awaited land" to bym chętnie na żywo usłyszał, ale aż takiego sentymentu nie mam żeby tam jechać. Ale jeśli Vratyas złamał się raz, to może złapie bakcyla i będzie grał więcej
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
- uglak