I Munly Munly w videłe
WAYFARER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WAYFARER
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...komboje znowu z videłe...
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...ha!!! takie niespodzianki to ja rozumiem...czekane...
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew

Może ktoś czeka. Ja umiarkowanie, ale pewnie zbadam. Numer z Edwardsem - całkiem niezły.••The new Wayfarer album releases this November on Vesperian. Eight pieces of western darkness. An ending and a beginning.••
••Produced by Ben Chisholm (Chelsea Wolfe), engineered by James Barone (Beach House), and mixed by Iver Sandøy (Enslaved).••
••Featuring guest appearances by David Eugene Edwards (16 Horsepower), Munly J. Munly & Rebecca Vera (Munly and the Lupercalians), Midwife, Kelly Schilling (Dreadnought) and more.••
••The cover artwork was painted by Tony Stella, legendary artist of film posters (The Irishman, Indiana Jones). It was the band’s esteemed honor to work with the maestro on one of his final pieces before his tragic passing earlier in 2026. Rest in power forever Tony.••
ℝ𝕀𝔻𝔼ℝ𝕊 𝕆𝔽 𝕋ℍ𝔼 𝕊𝔼𝕋𝕋𝕀ℕ𝔾 𝕊𝕌ℕ is New Americana.
Out this fall on Vesperian . Pre-orders for all formats begin next week.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie