MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MGŁA
Dużą przyszłoroczną aktywność koncertową zespołu traktuję jako zwiastun. Zagrają m.in. na kolejnej edycji Hells Bells w Szczecinie. Tak czy siak, szykujcie złotówki, euro, szekle i srebrniki.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
backslifer
- w mackach Zła
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Na pewno mają jakąś wymówkę!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Jeszcze rok do tego Hells Bells, ale to dobry news, bo to znaczy że coś pewnie się w studio pichci - a może nawet już się upichciło, kto wie?
Na koncerty nie czekam, MGŁA live mnie nie przekonuje, ale płyty się posłucha ochoczo.
Na koncerty nie czekam, MGŁA live mnie nie przekonuje, ale płyty się posłucha ochoczo.
Why can't we all just walk away?
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tego się właśnie spodziewam.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz