MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: MEGADETH
Na uwagę zasługuje fakt, że bilety są uczciwie wycenione, a supporty również dosyć spore nazwy. Ode mnie minus za BLS, za ktorym ne przepadam, ale za tę cene nie ma co szukać dziury w całym.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- empir
- zahartowany metalizator
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
eeetam

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Stoigniew
Żułek, nie obrażaj sie, wyobraź sobie że istnieje życie poza Warszafkom, a i tramwaje mamy w Krakowie 
- Stoigniew
A jaka cena?
[/quote]
Bilety na krakowski koncert kupisz w serwisie eBilet:
Płyta - 349 zł
Sektory A - 379 zł
Sektory B - 339 zł
Sektory C - 299 zł.
Ponadto w sprzedaży będzie również limitowana pula biletów Early Entry Package w cenie 834 zł (+ opłata serwisowa) dostępna TUTAJ tylko przez pierwsze 24 godziny przedsprzedaży Cyber Army Presale oraz od 7 sierpnia, w otwartej sprzedaży, do wyczerpania zapasów.
Harmonogram sprzedaży przedstawia się następująco:
Przedsprzedaż dla członków Cyber Army - wtorek, 4 sierpnia, godzina 10:00,
Artist Presale - środa, 5 sierpnia, godzina 10:00,
Spotify Presale - czwartek, 6 sierpnia, godzina 10:00.
Otwarta sprzedaż biletów rusza w piątek, 7 sierpnia o godzinie 10:00. Fani, którzy dołączą do Megadeth Cyber Army jako pierwsi otrzymają dostęp do biletów i pakietów VIP. Pakiety VIP obejmują możliwość spotkania z zespołem, gadżety premium, wcześniejszy wstęp na koncert, wyjątkowe pamiątki oraz jedyne w swoim rodzaju wrażenia. Aby uzyskać informacje na temat biletów, pakietów VIP oraz pełnego harmonogramu trasy koncertowej, odwiedź oficjalną stronę Megadeth.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
w moim matrixie nie istnieje
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- empir
thxStoigniew pisze: ↑03-08-2026, 19:39Bilety na krakowski koncert kupisz w serwisie eBilet:
Płyta - 349 zł
Sektory A - 379 zł
Sektory B - 339 zł
Sektory C - 299 zł.
Ponadto w sprzedaży będzie również limitowana pula biletów Early Entry Package w cenie 834 zł (+ opłata serwisowa) dostępna TUTAJ tylko przez pierwsze 24 godziny przedsprzedaży Cyber Army Presale oraz od 7 sierpnia, w otwartej sprzedaży, do wyczerpania zapasów.
Harmonogram sprzedaży przedstawia się następująco:
Przedsprzedaż dla członków Cyber Army - wtorek, 4 sierpnia, godzina 10:00,
Artist Presale - środa, 5 sierpnia, godzina 10:00,
Spotify Presale - czwartek, 6 sierpnia, godzina 10:00.
Otwarta sprzedaż biletów rusza w piątek, 7 sierpnia o godzinie 10:00. Fani, którzy dołączą do Megadeth Cyber Army jako pierwsi otrzymają dostęp do biletów i pakietów VIP. Pakiety VIP obejmują możliwość spotkania z zespołem, gadżety premium, wcześniejszy wstęp na koncert, wyjątkowe pamiątki oraz jedyne w swoim rodzaju wrażenia. Aby uzyskać informacje na temat biletów, pakietów VIP oraz pełnego harmonogramu trasy koncertowej, odwiedź oficjalną stronę Megadeth.