Pewnie z Morbid Noizz.Edinazzu pisze:słyszałem na jakiejś składance jeden kawałek z "Adagio".
SOLITUDE AETURNUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: SOLITUDE AETURNUS
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Ano.Gore_Obsessed pisze:Pewnie z Morbid Noizz.Edinazzu pisze:słyszałem na jakiejś składance jeden kawałek z "Adagio".
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Też słuchałem i nic nie pamiętam. Ale pewnie mi się nie spodobało, bo wtedy tylko rozpierdol się liczył. :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Edinazzu
Mi się chyba podobało, ale chyba inne priorytety wtedy miałem....Poza tym w 1998 roku kasetowcem byłem, a to nie ukazało sie na licencyjnej kasecie...
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś Rockers miał Adagio na CD po 10 zł. Kupiłem 5 i wszystkie puściłem za nie mniej niż 40 zł każda :DDDD
- Edinazzu
Mam pewne podejrzenia co do twojej "etniczności". :-) Masz smykałke to biznesu.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
posiadam na kasetach Beyond the Crimson Horizon oraz Adagio i akurat wczoraj sobie odkurzyłem
miło sobie od czasu do czasu posłuchac takich klimatów :) zwłaszcza Beyond jest super :)
zawsze ich wolałem od Candlemass ;)
miło sobie od czasu do czasu posłuchac takich klimatów :) zwłaszcza Beyond jest super :)
zawsze ich wolałem od Candlemass ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- [S.]
- zaczyna szaleć
"Adaigo" słabo znam, ale trzy pierwsze płyty (w tym "Beyond...") są faktycznie bardzo dobre.
Atmosfera na płytach Candlemass i SA jest jednak trochę inna i bardziej do mnie przemawia Candlemass.
Atmosfera na płytach Candlemass i SA jest jednak trochę inna i bardziej do mnie przemawia Candlemass.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nowym wokalistą został ten kolo
oryginalny spierdolił
oryginalny spierdolił
When Lowe's exit from SOLITUDE AETURNUS was first announced four months ago, the group said that the decision to part ways was "a necessary change if we are to move forward as an active band... This was not an easy decision, of course, but we feel positive about it as we move forward with more shows and other plans.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.