+1 ten gość, w tym kawałku jest coś niemrawy.
BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Re: BLACK SABBATH
Meh...Wokal taki se, ale muzycznie też jest średnio. Takie wesołkowate heavy... Za mało ciężaru. Nie takiej muzyki chcę słuchać od Iommi'ego.
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
No ja mam tylko nadzieję, że to taki utwór pod singiel, aby nie odstraszyć tych co wolą jednak lżejszą muzykę 
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a pani basistka

zasila też skład Mercyful Fate
Geezer ponoć nie był dostepny, chociaż na zdjęciach będą lepiej wyglądać 
Lande ma spoko wokal nie wiem o co kaman, numer nie jakiś wybitny ale przecież taki właśnie miał być

zasila też skład Mercyful Fate
Lande ma spoko wokal nie wiem o co kaman, numer nie jakiś wybitny ale przecież taki właśnie miał być
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist