TERRESTRIAL HOSPICE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: TERRESTRIAL HOSPICE
• Odsluchanie na Spotify (50 razy)
-
Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Nowy numer świetny, ale po tym, w jakiej zespół jest formie, nie można się było spodziewać skuchy. Pytanie pozostaje chyba tylko takie, JAK dobry będzie ten album.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Block69
- zahartowany metalizator
- DST
Świetny numer, czekam, wiadomka.
-
atr
- w mackach Zła
Bdb numer. Niby człowiek wiedział czego może się spodziewać, ale w żadnym przypadku nie wieje nudą i wtórnością. Tremola aż mi robią ciepło na serduszku. Do tego brzmienie chyba najbardziej siada mi ze wszystkich dotychczasowych materiałów.
Hjertet mitt slår i mørket
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
jak mi wcześniej nic od tej hordy nie leżało tak ten nowy kawałek muszę uczciwie przyznać jest na przyzwoitym poziomie - udana fuzja gehenny/gorgoroth/satyricon, dobry wokals i brzmienie, riffy płyną bez zgrzytu, nie ma zbędnego pitolenia. W sumie jak się zastanowię to dawno nie słyszałem bardziej "klasycznego" norweskiego grania.
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Lol, jakie konotacje z dupy.
Zakon
Zakon
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Konotacje z dupy to cię na świat wysrały głuchy jak pień grubasie! Jak tam nie słyszysz gorgoroth/gehenna/satyricon (choćby te dęte fanfary prosto z to the mountains) to pizda w kubeł i do słuchania radia maryja wracaj.
Teraz możesz już grzecznie wypierdalać lolku jebany
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Dęte to masz z kolegami po kiblach. Wypierdolil dzban pierwsze lepsze z brzegu szyldy i myśli, że mu pasują. Krowy szczać prowadzać.
Zakon
Zakon
- vicek
Lipa. Zamienić wokal na Nergalski i mamy Behemoth .
-
Wojna
- w mackach Zła
biały i czerwony LP zamówiny z Norwegii kurwa drogo 63 euro
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
jakbyś był tylko gluchym podczlowiekiem, to bym się nad tobą zlitował i rozrysował jak upośledowi co i gdzie się w tym numerze znajduje. Ale ty jesteś kurwa na dodatek jebanym grubasem, a to znaczy, że nadajesz się tylko do utylizacji i przeróbki na mydło.Order_of_Nine_Angels pisze: ↑05-07-2026, 13:07Dęte to masz z kolegami po kiblach. Wypierdolil dzban pierwsze lepsze z brzegu szyldy i myśli, że mu pasują. Krowy szczać prowadzać.
Zakon
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
mistrzsardu
- Lukass
Tak na szybko, poprawny numer. Ale tylko tyle. Trochę wygląda to tak, że Panowie postawili na jakąś koncepcję i się jej trzymają. Progresu się już spodziewać nie należy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
XD
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
To chyba ostatnia rzecz, trzymanie się koncepcji, którą można powiedzieć o tym utworze, a i tak to będzie dopychanie wieka kolanem na siłę.
Zakon
- vicek
Naprawdę nie ma czym się podniecać . Brzmi jak ostatni Behemoth. Zawiodłem się .
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Zestawienie TH z B to jak porownywanie auta sportowego z gokartem. Jedyne co laczy te zespoly to osoba Zbiga. Muzycznie przepasc.
Co do progresu, to ciezko ulepszac cos, co od poczatku bylo najwyzszej jakosci. Tak zwanej "(r)ewolucji" tez nie nalezy sie spodziewac. Panowie graja black metal "jak dawniej", taki na ktorym dorastali. I zapewne najwieksza rzesze odbiorcow maja wsrod swoich roqiesnikow, pamietajacych wybuch drugiej fali. Dla mnie to jest sto procent black metalu w black metalu. Nowa plyta jest fantastyczna, znajduje na niej wszystko czego mi do szczescia trzeba, ale jak komus nie podeszly poprzednie, to nie ma co liczyc na jakies fajerwerki.
Odnosnie winyli, to dodruk nie jest potrzebny, bo naklad sie nie wyprzedal. Zeszly co prawda plyty u Kurasa, ale on mial ich ograniczona ilosc. Jesli nie zalatwi dodatkowych sztuk (a mysle, ze da rade), to bedzie mozna ja nabyc z innego zrodla.
Co do progresu, to ciezko ulepszac cos, co od poczatku bylo najwyzszej jakosci. Tak zwanej "(r)ewolucji" tez nie nalezy sie spodziewac. Panowie graja black metal "jak dawniej", taki na ktorym dorastali. I zapewne najwieksza rzesze odbiorcow maja wsrod swoich roqiesnikow, pamietajacych wybuch drugiej fali. Dla mnie to jest sto procent black metalu w black metalu. Nowa plyta jest fantastyczna, znajduje na niej wszystko czego mi do szczescia trzeba, ale jak komus nie podeszly poprzednie, to nie ma co liczyc na jakies fajerwerki.
Odnosnie winyli, to dodruk nie jest potrzebny, bo naklad sie nie wyprzedal. Zeszly co prawda plyty u Kurasa, ale on mial ich ograniczona ilosc. Jesli nie zalatwi dodatkowych sztuk (a mysle, ze da rade), to bedzie mozna ja nabyc z innego zrodla.
- vicek
Poprzednie płyty lubiłem , ale od epki pass. Nowy utwór łączy z b nie tylko osoba Zbycha ale i wypolerowane brzmienie , trąbki i nie które riffy .
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
o jakie albumy pytasz?