u mnie repeat z "ice & blood" placka o różowawym odcieniu, ale za to numerowanym dwucyfrowo
naprawdę jak na nich zaskakująco zróżnicowana, będzie przebój
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
NavROCKY po wyjściu z IPN'u XD
Dobre to Havu …cośtam. Ostatnia płyta trochę wygłaskana brzmieniowo ale po kilku odsłuchach można się przyzwyczaić . Chyba zamówię, bo coraz bardziej mi ta muza pasuje …SODOMOUSE pisze: ↑08-01-2025, 19:28Official video for the first single and title track from Havukruunu's upcoming album "Tavastland" out via Svart Records on February 28th, 2025.
SVART REC.
https://www.svartrecords.com/en/product ... land/13004
![]()

To chyba taka forma płaczu po utraconych potencjalnych przychodach.
lepiej powieccie jak to jest możliwe że kapele niby nacjonalistyczne zgadzają się grać festiwal z zespołem który manifestuje w sferze publicznej treści jawnie anty homofobiczne. W BM nie powinno mieć miejsca na tolerancje , powinni zostać scancellowani i grać sobie na festiwalach punkowych z innymi ciotexami. To już nawet środowisko gamingowe stawia większy opór lewactwu niż BM , skandal !ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-07-2026, 08:03No i dobrze, nie ma nic gorszego, niz zespoly, ktore szantazuja organizatorow, ze nie zagraja, jesli ten duzo wiekszy zespol ktory powiedzial kiedys ,,Hitler"
tabaluga pisze: ↑02-07-2026, 13:03lepiej powieccie jak to jest możliwe że kapele niby nacjonalistyczne zgadzają się grać festiwal z zespołem który manifestuje w sferze publicznej treści jawnie anty homofobiczne. W BM nie powinno mieć miejsca na tolerancje , powinni zostać scancellowani i grać sobie na festiwalach punkowych z innymi ciotexami. To już nawet środowisko gamingowe stawia większy opór lewactwu niż BM , skandal !ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-07-2026, 08:03No i dobrze, nie ma nic gorszego, niz zespoly, ktore szantazuja organizatorow, ze nie zagraja, jesli ten duzo wiekszy zespol ktory powiedzial kiedys ,,Hitler"

Doceniam, ze mowisz do mnie w liczbie mnogiej, tak, jak kiedys wiesniacy zwracali sie do szlachty, ale to pytanie powinienes skierowac do kapel niby nacjonalistycznych, bo ja (my?) do nich nie naleze.tabaluga pisze: ↑02-07-2026, 13:03
lepiej powieccie jak to jest możliwe że kapele niby nacjonalistyczne zgadzają się grać festiwal z zespołem który manifestuje w sferze publicznej treści jawnie anty homofobiczne. W BM nie powinno mieć miejsca na tolerancje , powinni zostać scancellowani i grać sobie na festiwalach punkowych z innymi ciotexami. To już nawet środowisko gamingowe stawia większy opór lewactwu niż BM , skandal !
zadałem ogólne pytanie do wszystkich , cytując przy okazji jednego bubka , jak na choomaniste to słabo to rozkminiłeś.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-07-2026, 13:15
Doceniam, ze mowisz do mnie w liczbie mnogiej, tak, jak kiedys wiesniacy zwracali sie do szlachty, ale to pytanie powinienes skierowac do kapel niby nacjonalistycznych, bo ja (my?) do nich nie naleze.
A ze nacjonalisci powinni umiec pisac w swoim jezyku, to dodam, ze "powiedzcie" pisze sie przez "dz".
No ale tych zespolow nacjonalistycznych nie ma z nami w pokoju ¯\_(ツ)_/¯tabaluga pisze: ↑02-07-2026, 14:13zadałem ogólne pytanie do wszystkich , cytując przy okazji jednego bubka , jak na choomaniste to słabo to rozkminiłeś.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-07-2026, 13:15
Doceniam, ze mowisz do mnie w liczbie mnogiej, tak, jak kiedys wiesniacy zwracali sie do szlachty, ale to pytanie powinienes skierowac do kapel niby nacjonalistycznych, bo ja (my?) do nich nie naleze.
A ze nacjonalisci powinni umiec pisac w swoim jezyku, to dodam, ze "powiedzcie" pisze sie przez "dz".