NEUROSIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NEUROSIS
Bo to nie są piosenki pisane na koniec świata, tylko już po, imho.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Może coś w tym być, stąd właśnie taki mało nerwowy, niepokojący klimat a bardziej wizja "siedzę przed hacjendą z jointem i chilluje patrząc na grzyby atomowe w oddali".
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Czyli jednak USA na pierwszy ogień. Zapowiedziano 2 koncerty w San Francisco w Filmore i kolejny jako support... Acid Bath gdzieś tam indziej. Wystąpią tam też Melvins i Kylesa, czyli skład rewelacyjny (z ciekawości sprawdziłem ceny i ten skład kosztuje zaedwie 300 zł, w Polsce nierealny...)! Mega mnie dziwi jak duży hyper jest na AB, bo praktycznie wszystkie kapele ich supportują - Mastodon, Melvins, teraz Neurosis, High on Fire, Napalm Dead, Yob, Ministry.
A z takich pudelkowych ciekawostek... ktoś spotkał na mieście Scotta Kelliego, tym samym to pierwszy ślad jego aktywności od czasu pamiętnej afer. Chłop się zmienił nie do poznania, ciekawe, czy mentalnie też...

A z takich pudelkowych ciekawostek... ktoś spotkał na mieście Scotta Kelliego, tym samym to pierwszy ślad jego aktywności od czasu pamiętnej afer. Chłop się zmienił nie do poznania, ciekawe, czy mentalnie też...

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.