Tyle tylko, że odszkodowanie ma do spłaty w Norwegii, a mieszka - cóż za przypadek - we Francji, czyli w UE, do której Norwegia nie należy. I teraz pytanie na które nie znam odpowiedzi, bo się nie znam na prawie, a już zwłaszcza na takim: czy norweski komornik może go w tej Francji ścigać? Piniondz do spłaty jest na pewno niewąski, ale Varg paradoksalnie nie monetyzuje Bumzur tak jak by mógł; nic mi nie wiadomo jakichś deluxe reedycjach Filosofem w ekskluzywnym boxie z desek spalonego kościoła i innych tego typu szajsach służących do dojenia frajerów pokroju użytkownika Fanatyka. Wiadomo też, że odmawiał propozycji występów na żywo, za które proponowano mu jakieś zupełnie chore kwoty. Reasumując - teoria ma sens, ale szczegóły są niejasne.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Re: BURZUM
It's a Kafka high. You feel like a bug.
Przygody Batona na czarnym lądzie
Przygody Batona na czarnym lądzie
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Sporo Polaków przed komornikami spierdoliło do UK, więc raczej chyba nie.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Musimy poczekać z odpowiedzią na powrót Lykantropa na forume.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑21-05-2026, 19:20Tyle tylko, że odszkodowanie ma do spłaty w Norwegii, a mieszka - cóż za przypadek - we Francji, czyli w UE, do której Norwegia nie należy. I teraz pytanie na które nie znam odpowiedzi, bo się nie znam na prawie, a już zwłaszcza na takim: czy norweski komornik może go w tej Francji ścigać? Piniondz do spłaty jest na pewno niewąski, ale Varg paradoksalnie nie monetyzuje Bumzur tak jak by mógł; nic mi nie wiadomo jakichś deluxe reedycjach Filosofem w ekskluzywnym boxie z desek spalonego kościoła i innych tego typu szajsach służących do dojenia frajerów pokroju użytkownika Fanatyka. Wiadomo też, że odmawiał propozycji występów na żywo, za które proponowano mu jakieś zupełnie chore kwoty. Reasumując - teoria ma sens, ale szczegóły są niejasne.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
możliv, że wypovie się szypko....bowiem, pozerę nie był. Chyba, że pot inny nickę wstecznie, povróci.Bolt pisze: ↑21-05-2026, 19:34Musimy poczekać z odpowiedzią na powrót Lykantropa na forume.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑21-05-2026, 19:20Tyle tylko, że odszkodowanie ma do spłaty w Norwegii, a mieszka - cóż za przypadek - we Francji, czyli w UE, do której Norwegia nie należy. I teraz pytanie na które nie znam odpowiedzi, bo się nie znam na prawie, a już zwłaszcza na takim: czy norweski komornik może go w tej Francji ścigać? Piniondz do spłaty jest na pewno niewąski, ale Varg paradoksalnie nie monetyzuje Bumzur tak jak by mógł; nic mi nie wiadomo jakichś deluxe reedycjach Filosofem w ekskluzywnym boxie z desek spalonego kościoła i innych tego typu szajsach służących do dojenia frajerów pokroju użytkownika Fanatyka. Wiadomo też, że odmawiał propozycji występów na żywo, za które proponowano mu jakieś zupełnie chore kwoty. Reasumując - teoria ma sens, ale szczegóły są niejasne.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
nawet nie wiesz czy kupuje cokolwiek, a już lecisz z takim tekstem, jak dla mnie to frajerem jest taka żenująca pizda jak tyŻwirek i Muchomorek pisze: ↑21-05-2026, 19:20nic mi nie wiadomo jakichś deluxe reedycjach Filosofem w ekskluzywnym boxie z desek spalonego kościoła i innych tego typu szajsach służących do dojenia frajerów pokroju użytkownika Fanatyka.