Lubią, to mało powiedziane. Szczególnie Chris i Greg. Raczej już nie te lata żeby wódę walić
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gelO
- zahartowany metalizator
- gelO
- zahartowany metalizator
Re: AUTOPSY
O patrz, elegancko.Hellrocker pisze: ↑30-09-2025, 16:09Zona Cutlera wspolorganizuje ten fest.gelO pisze: ↑30-09-2025, 16:06Dwa dni koncertów, dwa dni zwiedzanie. Przypuszczam, że nigdy bym się nie zdecydował, jakby nie ich szlajanie
A tak poważnie, ciekawy jestem jak wybierają ofert koncertowe. Holandia, z pierwszej ręki wiem jaki jest powód. Zresztą nie trudno się domyśleć, ale Rumunia. Może lubią Dracule.
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
gelO pisze: ↑30-09-2025, 16:59
Lubią, to mało powiedziane. Szczególnie Chris i Greg. Raczej już nie te lata żeby wódę walić![]()
Oooo, to Six Feet Under już w Holandii nie zagra
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Będą wchodzić do studia. Album w przyszłym roku.
https://blabbermouth.net/news/autopsy-t ... -this-year
https://blabbermouth.net/news/autopsy-t ... -this-year
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Bolt
To jest ten dziwny moment, kiedy po raz pierwszy nowa płyta Autopsy nie budzi u mnie żadnych emocji.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Mam identyko, z każdą kolejną po reaktywacji coraz mniej ciekawego się działo. Ostatnich dwóch nawet nie pamiętam. W sumie z tych poreaktywacyjnych najczęściej wracam do tomb within/macabre
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Te nowe płyty są takie luzackie, może dlatego. Mają też "cieńsze" brzmienie, tak czyściutko brzmią: nie plastikowo, ale czysto właśnie. Na materiałach z lat 2013-2015 jest więcej mięsa.
Żeby nie było, to są dobre materiały, zwłaszcza ostatnia.
Na "Tourniquets, Hacksaws and Graves" jeszcze jest ciężar gatunkowy, porządny DM (co można też rozszerzyć na EPkę "Skull Grinder") a ostatnie dwie mają dużo takiego bluesowego klimatu, który zawsze przez Autopsy gdzieś się przedzierał. W ogóle płyta z 2014 powoduje u mnie dużo emocji, jest tam wygar, świetne refreny, trochę "eksperymentowania" ("The Howling Dead", "Deep Crimson Dreaming"); pewnie dlatego, że słuchałem jej namiętnie w owym roku właśnie, kiedy nasiąkalem tak naprawdę dopiero death metalem.
Żeby nie było, to są dobre materiały, zwłaszcza ostatnia.
Na "Tourniquets, Hacksaws and Graves" jeszcze jest ciężar gatunkowy, porządny DM (co można też rozszerzyć na EPkę "Skull Grinder") a ostatnie dwie mają dużo takiego bluesowego klimatu, który zawsze przez Autopsy gdzieś się przedzierał. W ogóle płyta z 2014 powoduje u mnie dużo emocji, jest tam wygar, świetne refreny, trochę "eksperymentowania" ("The Howling Dead", "Deep Crimson Dreaming"); pewnie dlatego, że słuchałem jej namiętnie w owym roku właśnie, kiedy nasiąkalem tak naprawdę dopiero death metalem.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Końcówka tej płyty jest co najmniej dobra, wpadająca trochę w zakres twórczości Abscess - o ile dobrze pamiętam, bo nie słuchałem tego x lat. 
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Dragazes
Ja się cieszę
Autopsy do bogowie. Z tych po reaktywacji jedynie Morbidity nie powoduje u mnie większych emocji, reszta to sztos.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.