Malefic Throne też miazgator i w Gorguts też się sprawdził, więc jest całkiem elastyczny. Ma oczywiście charakterystyczny styl, ale to też gra na jego korzyść ogólnie.
SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: SUFFOCATION
-
Misþyrming
- starszy świeżak
John / jak dla mnie absolutny top w death metalu - za same albumy Angel Corpse I Origin dozgonny szacun 
a pranie takich tematów w sieci trochę słabe ale nie było mnie tam i nic mi do tego
Jak nagrają cos chociażby na poziomie Blood Oath albo Of the Dark light ( tak bardzo lubie ten album) będę mial totalnie gdzieś czym zapychają sobie dziurki w nosie ( wiadomo nie ma co liczyć na cos z pierwszej trojki ))
a pranie takich tematów w sieci trochę słabe ale nie było mnie tam i nic mi do tego
Jak nagrają cos chociażby na poziomie Blood Oath albo Of the Dark light ( tak bardzo lubie ten album) będę mial totalnie gdzieś czym zapychają sobie dziurki w nosie ( wiadomo nie ma co liczyć na cos z pierwszej trojki ))
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!

rozwiązanie: Jak się nie ożenisz to żaden kolega nie wyrucha ci żony
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
I tak oto pierdolona maszyna do zabijania jaką była Suffocation na żywo poszła się je...ać i to dosłownie.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑12-04-2026, 10:43
rozwiązanie: Jak się nie ożenisz to żaden kolega nie wyrucha ci żony![]()
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Żona chciała murzyna skosztowac 
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to skosztowała
Jeśli to prawda, to nie wiem po co takie coś upubliczniać.... Podobna akcja miała miejsce w Fear Factory, tam też panowie się pokłócili bo wdzięki żony docenił nie tylko mąż ale również kolega z zespołu. Bywa.
Jeśli to prawda, to nie wiem po co takie coś upubliczniać.... Podobna akcja miała miejsce w Fear Factory, tam też panowie się pokłócili bo wdzięki żony docenił nie tylko mąż ale również kolega z zespołu. Bywa.
- tomekw48
To upublicznienie, to może być charakter zemsty.
W sumie to nie ma się z czego śmiać. Każdego to może spotkać w dzisiejszych czasach. Współczuje perkusiście. Złą kobietę sobie wybrał. Strach pomyśleć, co wyprawiała, jak on w trasie był. Pewnie straszny rogacz z niego.
W sumie to nie ma się z czego śmiać. Każdego to może spotkać w dzisiejszych czasach. Współczuje perkusiście. Złą kobietę sobie wybrał. Strach pomyśleć, co wyprawiała, jak on w trasie był. Pewnie straszny rogacz z niego.
- Anzhelmoo
Panowie, nie chcę psuć zabawy, ale to mem. Oryginał jest mniej kontrowersyjny
W memie są mniejsze literki/inny font.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- tomekw48
Tak myślałem, że to fake, ale nie chciałem psuć zabawy, a i sprawdzać mi się nie chciało 
- Dragazes
Sa takie dwa memy, które się powtarzają prawie codziennie na różnych lol grupach o muzyce metalowej na Fb:
1. Hobbs rucha baby.
2. Benton umarł.
1. Hobbs rucha baby.
2. Benton umarł.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
no, przodują w tym oczywiście byli wartościowi użytkownicy tego forum czyli tzw. stara gwardia
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://www.metalnews.pl/newsy/suffocat ... c-morotti/
Zespół wydał swoje dementi. Wypowiedź nieco wymijająca, trochę sucha, być może jest jakieś drugie dno, ale może za jakiś czas coś gdzieś tam coś usłyszymy.
Zespół wydał swoje dementi. Wypowiedź nieco wymijająca, trochę sucha, być może jest jakieś drugie dno, ale może za jakiś czas coś gdzieś tam coś usłyszymy.