IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: IMMOLATION
po pierwszym singlu nawet nie chce mi sie sprawdzac calosci. Dajcie mi pierwsze 6 plyt i nara.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Przesłuchałem wczoraj płytę. Nawet fajna. Ale myśle, że na tym jednym odsłuchu się skończy.
Odnotuje tylko, że Shalaty brzmi na tej płycie najlepiej z dtychczas nagranych z Immo i więcej tu repetyttywnej plemiennosci, która gdzieś tam przebijała się na poprzednich płytach. Mi to pasuje akurat.
Odnotuje tylko, że Shalaty brzmi na tej płycie najlepiej z dtychczas nagranych z Immo i więcej tu repetyttywnej plemiennosci, która gdzieś tam przebijała się na poprzednich płytach. Mi to pasuje akurat.
-
Elhaz_77
- w mackach Zła
Zajebista płyta. Immolation ciągle w formie. Fantastyczne brzmienie.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Fajny numer, a brzmi tak jak wygląda video. Oni nagrywali to na klatce schodowej?
support music, not rumors
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
Po kilkunastu przesłuchaniach - mocarne brzmienie, płyta dużo lepsza niż Acts Of God. Absolutnie dobrze wydane pieniądze na płytę 
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
Przyłączam się. Dawno Immolation nie wyprodukowało takiego potwora. Nawet perkusja jest w tym miejscu, w którym powinna być.Lvcyferiusz pisze: ↑12-04-2026, 09:20Po kilkunastu przesłuchaniach - mocarne brzmienie, płyta dużo lepsza niż Acts Of God. Absolutnie dobrze wydane pieniądze na płytę![]()
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
Alter Ego pisze: ↑12-04-2026, 10:02Przyłączam się. Dawno Immolation nie wyprodukowało takiego potwora. Nawet perkusja jest w tym miejscu, w którym powinna być.Lvcyferiusz pisze: ↑12-04-2026, 09:20Po kilkunastu przesłuchaniach - mocarne brzmienie, płyta dużo lepsza niż Acts Of God. Absolutnie dobrze wydane pieniądze na płytę![]()
Dokładnie. Perkusja otrzymała godne brzmienie i perkusista też jakby lepiej grał.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Odpaliłem album, brzmi rewelacyjnie. Ich passa w ostatnich latach jest niesamowita, zastanawiam się, czy to nie jest najbardziej jakościowy zespół death metalowy jeśli chodzi o procent jakościowych albumów względem całości. Riff otwierający z God's Last Breath kojarzy mi się z Belphegorem, nawet głowa dopowiada mi resztę melodii, nie pamiętam tylko z którym, ale to nieistotne.
Tylko 41 minut nagrali po 4 latach oczekiwania? Robią sobie żarty ze słuchaczy?
Tylko 41 minut nagrali po 4 latach oczekiwania? Robią sobie żarty ze słuchaczy?

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
Ktoś pamięta jak 4,5 roku przerwy między "Dawn of Possession" a "Here in After" uznawano za niemal rozpad zespołu lub kryzys twórczy? W końcu wyszedł ten drugi album, który trwa 37 minut.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Pierwszy album Immolation, ktorego chce mi sie słuchac od czasów "Harnessing Ruin". Niby nic nowego, a jednak podane ciekawiej i z wiekszym nerwem.
Ostatnio zmieniony 12-04-2026, 11:59 przez Harlequin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dużo lepiej wchodzi od poprzednika, do tamtego nie chce się wracać, myśle ze tu będzie odwrotnie
jak kiedyś będzie promocja kto wie co się stanie
ciekawostka
jak kiedyś będzie promocja kto wie co się stanie
ciekawostka
Guest/session musicians Dan Lilker Vocals (tracks 7, 10)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- tommek
- Kontakt:
Na Amazonie jest za 65, tragedii nie ma.
- Dragazes
Ja mam podobnie. Przedostatni album jakoś nie chce zaskoczyć. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało z Immo.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.