HAZAEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
est
mistrz forumowej ceremonii

Re: HAZAEL

30-01-2026, 16:31

No całkiem ok się całość prezentuje.
Awatar użytkownika
zinoteka
zaczyna szaleć
Kontakt:

02-02-2026, 11:01

Kiedyś to było...

Obrazek
////// ZINOTEKA //////
Index Librorum Prohibitorum
http://www.zinoteka.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
zinoteka
zaczyna szaleć
Kontakt:

02-02-2026, 11:01

Źródło, Thrashem All 1/1996
////// ZINOTEKA //////
Index Librorum Prohibitorum
http://www.zinoteka.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

02-02-2026, 14:26

https://www.metal-archives.com/albums/S ... lt/1405249
Żarowa w składzie - chyba lepiej ze zdrowiem. Ma ktoś jakieś info? Była tu kiedyś linkowana zbiórka.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-03-2026, 15:16

HAZAEL "When The Sun Is Dead" - reedycja na CD / LP w Deformeathing Prod.
🇵🇱
Pierwotnie planowany jako wydawnictwo dla Century Media Rec., mini-album "When The Sun Is Dead" został odkopany z szuflad archiwów po trzydziestu latach. Sporą ciekawostką może być fakt, że materiał ten ukaże się po raz pierwszy w formatach CD i LP. Oryginalnie dostępny był tylko na kasecie.
Reedycje zawierać będą odświeżoną szatę graficzną (teksty, lekko zmieniony front cover, niepublikowane wcześniej zdjęcia) o której wykonanie zadbał Michał Grabowski (Blackteammedia) pod czujnym okiem i ze wsparciem Tomasza Dobrzenieckiego (bass i wokal w Hazael).
Przygotowanie częsci audio to tradycyjnie praca wykonana przez Satanic Audio (Haldor Grunberg).
Wersja CD: płyta spakowana w tradycyjny jewel case, 12-stronicowa książeczka + slipcase.
Wersja LP: ciężki, 180 gr. vinyl spakowany w solidny gatefold (+ insert) wydany w trzech wersjach kolorystycznych.
Więcej informacji wkrótce...
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

31-03-2026, 17:07

pytanie czy będzie tylko materiał z tego mini, czy dorzucą fchuj nikomu niepotrzebnych bonusów ??
kolejne pytanie - jeśli nic nie dorzucą to materiał ma niewiele ponad 20 minut, czy cena będzie jak za mini czy jak za pełniak ???? :tellmemore:

jakby mnie kto pytał to ja chcę podstawową wersje, żadnych bonusów

sama idea wydania tego jest super, :yes: brakowało mi tego na półce, mam na kasecie, ale kaseciak mi zdechł jakieś 15 lat temu :)
ODPOWIEDZ