IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
Nope. Za takie coś to ja nawet nie podziękuję. Elo.

- Sybir
XD
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...wideł...
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Można by powiedzieć, że obraz taki trochę na czasie.
Wideło może być, inne trochę, ale jest ok.
Wideło może być, inne trochę, ale jest ok.
-
tomaszm
Kawałek zacny, klip chujowy do bólu, metaluchy powinny mieć ustawy zakaz robienia klipów, już lepsze te klipy z tekstami
- zekke
- rasowy masterfulowicz
ja pierdole ale to jest generyczny band. jedno i drugie, kawalek i klip, jak z generycznego generatora generycznego death metalu. 1 riff 4 minuty walkowany jakby byl jakis wybitny a nie jest, na to jakies rozmemlane gowno leady. klip to juz kwintesencja defaultowego gowna bez pomyslu, jeszcze ten spierdolony kontrast. dobre to moze bylo z 30 lat temu jak raz na ruski miesiac lecial metalowy klip na kurwa vivie cwaj czy innym mtv.

-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Przecież video w metalu nie ma sensu. Szkoda gadać. Nowa płyta zamówiona.
Celem życia nie jest przeżycie.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
-
mistrzsardu
To Twoja opinia. Teledyski w metalu to jedna wielka chujnia. Nawet nie wiem po co marnuje się pieniądze w ten sposób.
Muzyka jest do słuchania lub do odbioru na koncercie a nie do oblekania w jakieś bieda wideo. Natomiast jest to znak czasów, że nawet podziemne zespoły z zerowym budżetem i takim też pomysłem jakieś gówna muszą nakręcić.
Muzyka jest do słuchania lub do odbioru na koncercie a nie do oblekania w jakieś bieda wideo. Natomiast jest to znak czasów, że nawet podziemne zespoły z zerowym budżetem i takim też pomysłem jakieś gówna muszą nakręcić.
Ostatnio zmieniony 29-03-2026, 15:21 przez mistrzsardu, łącznie zmieniany 1 raz.
Celem życia nie jest przeżycie.
- zekke
- rasowy masterfulowicz
no oczywiscie ze kurwa moja, a czyja, dzizas. na dodatek oczywiscie sie myslisz bo jest w chuj przyzwoitych teledyskow zrobionych niskim budzetem, co jest w obecnych czasach latwiejsze niz kiedykolwiek bylo, ale jak mowilem - do tego trzeba miec mozg, odrobione kreatywnosci, pomysl + umiec go zrealizowac. takie gadanie jakie uskuteczniasz raz ze jest absurdalne bo czemu dany gatunek muzyki mialby nie miec dobrych wizualiow to raz, dwa ze idac ta logika mozna powiedziec ze po chuj okladki dawac, bo jest od zajebania przasnych okladek do niezlych plyt = totalnie bezsensu.

-
mistrzsardu
- zekke
- rasowy masterfulowicz