quintessence w top 10 greatest black metal songs watchmojo. coz za wyroznienie
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Masz źle opisaną skamielinę bo trudno, żeby nie był nią zespół który za swoją dewizę przyjął FOLLOWERS, NOT LEADERS
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- dzik
- zahartowany metalizator
Darkthrone to fenomenalny zespół. Każda płyta jest zajebista i tyle w temacie.
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- tomekw48
Dobry film.
Trochę chciało mi się śmiać podczas oglądania, bo miałem podobną przygodę z tym zespołem.
W tym sensie, że zajarzyłem dopiero po czasie ten zespół, ale jak już weszło, to zostało na stałe. Kocham ten zespół obojętnie z którego okresu.
Poznałem go w latach gdy wyszło The Cult Is Alive i było mi nie po drodze. Uważałem, że to dno. Dopiero po 30-tce zajarzyłem w 100% ich muzykę i pokochałem na 100%. Od debiutu po czasy obecne.
To wielka muza.
Dorównać im może pewnie tylko Mayhem z genialnym Live in Leipzig.
Trochę chciało mi się śmiać podczas oglądania, bo miałem podobną przygodę z tym zespołem.
W tym sensie, że zajarzyłem dopiero po czasie ten zespół, ale jak już weszło, to zostało na stałe. Kocham ten zespół obojętnie z którego okresu.
Poznałem go w latach gdy wyszło The Cult Is Alive i było mi nie po drodze. Uważałem, że to dno. Dopiero po 30-tce zajarzyłem w 100% ich muzykę i pokochałem na 100%. Od debiutu po czasy obecne.
To wielka muza.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Moja reakcja taka sama, włączam kasetę a tam szumy i zgrzyty jak by się nornice po iglastych lasach goniły bo dupczyć się chce. Dopiero po czasie zrozumiałem że to tak ma być.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
.
Ostatnio zmieniony 17-03-2026, 20:43 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- zekke
- rasowy masterfulowicz
od the cult is alive? ja pierdole to miales entry level wejscie jak na czerwonym dywanie, przeciez tam co 2 kawalek to pop hit banger ; )). ja zaczynalem od goatlord lol - dlatego ze po prostu w danym otoczeniu i w tamtych latach taka plyta byla dostepna, w czasach gdzie albo ktos to mial i skads mozna bylo zalatwic albo i nie. kurwa co to byla jak na tamten czas, w zasadzie dalej jest, unikalny stuff na przestrzeni dyskografii DT jaki bm w ogole, przynajmniej imo. zepsulo mi zreszta DT na jakis czas bo po takiej surowince jaka leci na goatlord od samego wejscia to reszta brzmi jak hity za 30ton lista lista lista przebojów.tomekw48 pisze: ↑08-03-2026, 23:48Dobry film.
To wielka muza.

- Fanatyk
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
- Fanatyk
Psychotropy? Serio? Koment godny piwnicznego zakonnika