Nie, zrobiłem zrzut z discogs.
Jak kupiłem CD lub winyle to pozbyłem się głupio kilkudziesięciu kaset z MG. Coroner, Metal Church, Heathen, Atrophy, Toxik...
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Duvelor
Re: SEPULTURA
Akurat Athropy chyba nie wyszło z logo MG. Nie pamiętam. Były na pewno Takty (i Tacty), Barony, Exton...
W ogóle dało się zauważyć, że te mniej znane thrashe, power metale niezbyt często były spotykane.
W ogóle dało się zauważyć, że te mniej znane thrashe, power metale niezbyt często były spotykane.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- tabaluga
te wasze pirackie kasety to się nadają jeszcze do czegoś ? Miałem kiedyś troche tego to wielu z nich nie dało się już słuchać bez czyszczenia głowicy co kilka minut, rozpadały się ze starości , tzw sticky-shed syndrome , bardzo słabej jakości taśmy to były.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Duvelor
Nadają się, nawet do słuchania 
Większość MG gra bez zarzutu, ale chyba Takt miał najlepsze taśmy.
Każdej kasecie (podobnie jak w przypadku VHS) pomagało przewijanie co jakiś czas.
Większość MG gra bez zarzutu, ale chyba Takt miał najlepsze taśmy.
Każdej kasecie (podobnie jak w przypadku VHS) pomagało przewijanie co jakiś czas.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
Soundterror
- postuje jak opętany!
The TROOPS of DOOM grające stare kawałki SEPULTURY:
- empir
- zahartowany metalizator
Kulisy koncertu z '97 i takie tam
- Żułek
z nowej epeczki która wyjdzie 24 kwietnia
mi sie podoba
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Nasum
A ta epeczka to pożegnalna? Bo nie rozumiem trochę tego wydawnictwa.
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
- Tatuś
- Kontakt:
A czy to ma znaczenie? Nie jest to złe. Mogą opierdolić jeszcze jeden album. Ma to coś wspólnego z twórczością a nie odgrzewaniem kotletów.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Żułek
taki jest plan
Currently bringing SEPULTURA's pioneering sound to audiences worldwide on the "Celebrating Life Through Death" farewell tour, the question has arisen: how should SEPULTURA mark the end of such a monumental journey? The answer came naturally: By capturing a final creative moment and preserving it for posterity. The result is "The Cloud Of Unknowing" EP, set to be released on April 24 via Nuclear Blast Records.
"The Cloud Of Unknowing" EP is one of SEPULTURA's most diverse and emotionally resonant releases. Across four tracks, the EP serves as a bittersweet farewell, showcasing the full spectrum of the band's creativity, reflecting both the ferocity and depth that have defined SEPULTURA's legacy.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.